Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mirii píše:
Co je kratanda?
Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes.
![]()
Katy2 píše:Mirii píše:Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes.
Co je kratanda?![]()
Kratkosrsta kolie…PES …teda fenecku bych rada prosim ![]()
Katy2 píše:Mirii píše:Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes.
Co je kratanda?![]()
asha píše:Katy2 píše:Kratkosrsta kolie…PES …teda fenecku bych rada prosimMirii píše:Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes.
Co je kratanda?![]()
Nj, takze postelak ![]()
Tak ty me moc neberou,ja teda kdyz uz neco s tou colii
,tak borderku…ja proste miluju tyhle sileny ztresteny magory
Akorat si teda ted nedovedu predstavit jak ji zabavit s detma…ale jak holky povyrostou,tak bych do ni sla rada ![]()
Mirii píše:asha píše:Nj, takze postelakKaty2 píše:Kratkosrsta kolie…PES …teda fenecku bych rada prosimMirii píše:Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes.
Co je kratanda?![]()
Tak ty me moc neberou,ja teda kdyz uz neco s tou colii,tak borderku…ja proste miluju tyhle sileny ztresteny magory
Akorat si teda ted nedovedu predstavit jak ji zabavit s detma…ale jak holky povyrostou,tak bych do ni sla rada
Jak postelak? Kratanda je vetsi nez borderka
Neco tak malyho a silenyho nechci, to uz je na mne moc, staci mi NO s povahou borderky, dekuju pekne
Ja chci konecne neco aspon trochu klidnejsiho, co vydrzi lezet aspon pikosekundu
(ted mi staci moje freneticky deti)
Jj vetsi nez borderka,ale o moooc mensi nez medvidci ![]()
Nj,kdyz ja mam rada ty trhle tvory
…a reknu ti e ovcak s povaou borderky je nezavidenihodna potvora ![]()
Mirii píše:
Jj vetsi nez borderka,ale o moooc mensi nez medvidci
Nj,kdyz ja mam rada ty trhle tvory…a reknu ti e ovcak s povaou borderky je nezavidenihodna potvora
Jo a protoze se bojim, ze to priste dopadne stejne, tak to tak taky dopadne
(uz to bude aspon ta kolie)
Brunifid a Mahjo, děkuji za vysvětlení
Už mažu pryč. Ani k jednomu nemám co říct
(Jen jsem byla straaašně zvědavá, kde se zas poprali
)
lulje píše:
Brunifid a Mahjo, děkuji za vysvětleníUž mažu pryč. Ani k jednomu nemám co říct
![]()
(Jen jsem byla straaašně zvědavá, kde se zas poprali
)
nepoprali, nepoprali
![]()
Kraťandy jou krásný, já teda nejradši plesnivý (blue merle). Mám kamarádky mezi jejich chovatelkami ![]()
Bordelku mám doma. Mezi workoholickým třeba maliňákem, NO apod. a mezi workoholickou bordelkou je dost rozdíl. To první fakt musí mít nějakou činnost, kterou jde těžko skloubit s čímkoliv jiným (třeba s kočárkem). S plesnifkou se dá provozovat naprosto cokoliv, můj oblíbený sport, když jsem byla v létě vysokobřezí, bylo to, že jsem si sedla před barákem na schody a házela spadaná jablka. Plíseň přinesla, podala až do ruky, abych nemusela ohnout ani kousek hřbetu, já hodila, ona zas donesla. Chytá to ze vzduchu, na zemi, jakkoliv. A doručuje do ruky, nácvik trval asi pět minut. Přitom je to naprosto bezpečný pes, to kníračka když se raduje a flákne mě ocasem přes nohu, tak je to na modráka. Nedej Bože přes hlavu.
Je taky zlatá, ale až bude Pavlínka větší, tak to budu muset dost hlídat, aby ji samým nadšením nezašlápla. To u bordelky nehrozí, ta ji teda zase asi ublíže, je blízivá převelice ![]()
Jinak VK s váhou ke 40kg v narkóze jsem nosila, taky do 4.patra po operaci. Tohle ještě jde. Hovado typu mastif 90kg bych asi nedala ani já, nejhorší je to zvednout ze země. ![]()
Dogy, vlkodlaci - taky mi vadí ten krátký věk. Doga do tří let vypadá jak pavouk, po třetím roce to konečně začne být hezký mohutný pes a v pěti letech je to staré a když se dožije osmi, je to pomalu rarita ![]()
jo holky, tak to já mám s kočičím věkem poněkud jednodušší, budu je mít na krku ještě v době, kdy už budu nosit klapačky ![]()
Katy, Ty jsi ta šátkařka. Já mám koupený šátek s tím, že na procházky se psy. Jenže to nějak umotám akorát doma - čili teď v tomhle počasí navlíknu svetr, dítěti dám na domácí oblečení pletené botičky, čepici a kombinézku, umotám ji na sebe, ve vstupu se nazuju do bot (nešněruju), natahnu bundu, tu hodím přes obě, částečně zapnu (je široká) a jdeme. Ráda bych se dopracovala časem k tomu, že třeba sednu do auta, dítě dám do sedačky, psy do kufru, popojedem a pak je někde vypustím a dítě si umotám u auta. Jenže když vážu, půlku šátku tahát po zemi, než si to na sebe nainstaluju. Je to rukama nebo to prostě jinak nejde? ![]()
Lowel píše:
jo holky, tak to já mám s kočičím věkem poněkud jednodušší, budu je mít na krku ještě v době, kdy už budu nosit klapačky
To nevím, jak to děláš, to je máš doma a nepouštíš je ven? Mám totiž pocit, že na vesnici je kočka dosti spotřebním zbožím ![]()
Brunifid píše:
Katy, Ty jsi ta šátkařka. Já mám koupený šátek s tím, že na procházky se psy. Jenže to nějak umotám akorát doma - čili teď v tomhle počasí navlíknu svetr, dítěti dám na domácí oblečení pletené botičky, čepici a kombinézku, umotám ji na sebe, ve vstupu se nazuju do bot (nešněruju), natahnu bundu, tu hodím přes obě, částečně zapnu (je široká) a jdeme. Ráda bych se dopracovala časem k tomu, že třeba sednu do auta, dítě dám do sedačky, psy do kufru, popojedem a pak je někde vypustím a dítě si umotám u auta. Jenže když vážu, půlku šátku tahát po zemi, než si to na sebe nainstaluju. Je to rukama nebo to prostě jinak nejde?
Bruni no tak víš jak, od toho máš doma pračku ne? Tak že já válení šátku po zemi nějak neřeším. SNažím se teda vázat tak, abych ho moc nevyválela, no a když vyválím, tak to prostě neřeším.
Jo a co máš za šátek? ![]()