Psí diskuze pro látkařky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
21.12.10 21:45

Co je kratanda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 21:48
Mirii píše:
Co je kratanda?

Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes. :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.12.10 21:50
Katy2 píše:
Mirii píše:
Co je kratanda?
Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes. :-P :-P

Kratkosrsta kolie…PES …teda fenecku bych rada prosim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 21:58
Katy2 píše:
Mirii píše:
Co je kratanda?
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 22:00
asha píše:
Katy2 píše:
Mirii píše:
Co je kratanda?
Kratkosrsta kolie…PES …teda fenecku bych rada prosim :mrgreen:

Nj, takze postelak :mrgreen:
Tak ty me moc neberou,ja teda kdyz uz neco s tou colii :lol: ,tak borderku…ja proste miluju tyhle sileny ztresteny magory :lol: Akorat si teda ted nedovedu predstavit jak ji zabavit s detma…ale jak holky povyrostou,tak bych do ni sla rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.12.10 22:06
Mirii píše:
asha píše:
Katy2 píše:
Mirii píše:
Co je kratanda?
Kratkosrsta kolie…PES …teda fenecku bych rada prosim :mrgreen:
Nj, takze postelak :mrgreen:
Tak ty me moc neberou,ja teda kdyz uz neco s tou colii :lol: ,tak borderku…ja proste miluju tyhle sileny ztresteny magory :lol: Akorat si teda ted nedovedu predstavit jak ji zabavit s detma…ale jak holky povyrostou,tak bych do ni sla rada :lol:

Jak postelak? Kratanda je vetsi nez borderka :mrgreen: Neco tak malyho a silenyho nechci, to uz je na mne moc, staci mi NO s povahou borderky, dekuju pekne :mrgreen: Ja chci konecne neco aspon trochu klidnejsiho, co vydrzi lezet aspon pikosekundu :mrgreen: (ted mi staci moje freneticky deti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 22:17

Jj vetsi nez borderka,ale o moooc mensi nez medvidci :-D
Nj,kdyz ja mam rada ty trhle tvory :lol: …a reknu ti e ovcak s povaou borderky je nezavidenihodna potvora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.12.10 22:33
Mirii píše:
Jj vetsi nez borderka,ale o moooc mensi nez medvidci :-D
Nj,kdyz ja mam rada ty trhle tvory :lol: …a reknu ti e ovcak s povaou borderky je nezavidenihodna potvora :lol:

Jo a protoze se bojim, ze to priste dopadne stejne, tak to tak taky dopadne :mrgreen: (uz to bude aspon ta kolie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.12.10 06:36

Brunifid a Mahjo, děkuji za vysvětlení :kytka: Už mažu pryč. Ani k jednomu nemám co říct :oops: :lol: (Jen jsem byla straaašně zvědavá, kde se zas poprali :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.12.10 08:01
lulje píše:
Brunifid a Mahjo, děkuji za vysvětlení :kytka: Už mažu pryč. Ani k jednomu nemám co říct :oops: :lol: (Jen jsem byla straaašně zvědavá, kde se zas poprali :mrgreen: )

nepoprali, nepoprali :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.12.10 16:38

Kraťandy jou krásný, já teda nejradši plesnivý (blue merle). Mám kamarádky mezi jejich chovatelkami :wink:
Bordelku mám doma. Mezi workoholickým třeba maliňákem, NO apod. a mezi workoholickou bordelkou je dost rozdíl. To první fakt musí mít nějakou činnost, kterou jde těžko skloubit s čímkoliv jiným (třeba s kočárkem). S plesnifkou se dá provozovat naprosto cokoliv, můj oblíbený sport, když jsem byla v létě vysokobřezí, bylo to, že jsem si sedla před barákem na schody a házela spadaná jablka. Plíseň přinesla, podala až do ruky, abych nemusela ohnout ani kousek hřbetu, já hodila, ona zas donesla. Chytá to ze vzduchu, na zemi, jakkoliv. A doručuje do ruky, nácvik trval asi pět minut. Přitom je to naprosto bezpečný pes, to kníračka když se raduje a flákne mě ocasem přes nohu, tak je to na modráka. Nedej Bože přes hlavu. 8-o Je taky zlatá, ale až bude Pavlínka větší, tak to budu muset dost hlídat, aby ji samým nadšením nezašlápla. To u bordelky nehrozí, ta ji teda zase asi ublíže, je blízivá převelice :mrgreen:

Jinak VK s váhou ke 40kg v narkóze jsem nosila, taky do 4.patra po operaci. Tohle ještě jde. Hovado typu mastif 90kg bych asi nedala ani já, nejhorší je to zvednout ze země. :roll:

Dogy, vlkodlaci - taky mi vadí ten krátký věk. Doga do tří let vypadá jak pavouk, po třetím roce to konečně začne být hezký mohutný pes a v pěti letech je to staré a když se dožije osmi, je to pomalu rarita :-(

• Citovat
  • Upravit
1648
22.12.10 16:40

jo holky, tak to já mám s kočičím věkem poněkud jednodušší, budu je mít na krku ještě v době, kdy už budu nosit klapačky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.12.10 16:43

Katy, Ty jsi ta šátkařka. Já mám koupený šátek s tím, že na procházky se psy. Jenže to nějak umotám akorát doma - čili teď v tomhle počasí navlíknu svetr, dítěti dám na domácí oblečení pletené botičky, čepici a kombinézku, umotám ji na sebe, ve vstupu se nazuju do bot (nešněruju), natahnu bundu, tu hodím přes obě, částečně zapnu (je široká) a jdeme. Ráda bych se dopracovala časem k tomu, že třeba sednu do auta, dítě dám do sedačky, psy do kufru, popojedem a pak je někde vypustím a dítě si umotám u auta. Jenže když vážu, půlku šátku tahát po zemi, než si to na sebe nainstaluju. Je to rukama nebo to prostě jinak nejde? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
22.12.10 16:44
Lowel píše:
jo holky, tak to já mám s kočičím věkem poněkud jednodušší, budu je mít na krku ještě v době, kdy už budu nosit klapačky :mrgreen:

To nevím, jak to děláš, to je máš doma a nepouštíš je ven? Mám totiž pocit, že na vesnici je kočka dosti spotřebním zbožím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
51750
22.12.10 16:51
Brunifid píše:
Katy, Ty jsi ta šátkařka. Já mám koupený šátek s tím, že na procházky se psy. Jenže to nějak umotám akorát doma - čili teď v tomhle počasí navlíknu svetr, dítěti dám na domácí oblečení pletené botičky, čepici a kombinézku, umotám ji na sebe, ve vstupu se nazuju do bot (nešněruju), natahnu bundu, tu hodím přes obě, částečně zapnu (je široká) a jdeme. Ráda bych se dopracovala časem k tomu, že třeba sednu do auta, dítě dám do sedačky, psy do kufru, popojedem a pak je někde vypustím a dítě si umotám u auta. Jenže když vážu, půlku šátku tahát po zemi, než si to na sebe nainstaluju. Je to rukama nebo to prostě jinak nejde? :oops:

Bruni no tak víš jak, od toho máš doma pračku ne? Tak že já válení šátku po zemi nějak neřeším. SNažím se teda vázat tak, abych ho moc nevyválela, no a když vyválím, tak to prostě neřeším.
Jo a co máš za šátek? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný