Psí diskuze pro látkařky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
22.12.10 18:36
asha píše:
A tady je ta nase hysterka :-D

Takovej nějakej úvaz taky vážu :palec: Jak dlouho v tom vydrží?

S borderou jde jít všude, když jí nic nehážu, tak neprudí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
22.12.10 18:36
Lowel píše:
krásnej ovčák :srdce: , koukám jak to zvládáš s mimčem v šátku :kytka:

Dik :) Bejvavalo, tohle je Mates pred 6,5 lety …hruza . A ona teda je pekna, ale trochu podmerecna, u nas to vyvazoval pes, ten byl nadmerecny :lol:

A nedavno jsme meli malem kote. Cestou ze skoly jsme potkali holku, v ruce mela uplne promoceny zmrzly kote, sotva odstaveny. No neprejte si videt ty pohledy a slyset ty reci. Mladej se mnou pak do vecera nemluvil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.12.10 18:37

Já teda občas používala i Manducu, třeba tady na téhle fotce jsme byli na vodním výcviku. Má to i své výhody mít dítě na sobě, aspoň jsme nemusela lést se psem do vody. :mrgreen: Naštěstí ta moje zvládá povely i ze břehu. :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.12.10 18:37
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Bruni máš pocit, že tady ta jak váže, tak neválí šátek po zemi? :lol:
http://www.youtube.com/user/7mok#…
Hlavně se s tím děsně maže. 8-o Za tuhle dobu už musím mít umotáno a obejitý barák, jinak se mi v té kombinéze dítě uvaří a vříská :oops:

Hele to je instruktážní vídeo, tak že dle mě v reálu fkat naváže rychleji. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.12.10 18:38
Lowel píše:
Taky sibiřanky s PP :palec:

Aha, a ono se to musí koupat?
Když jsem zjistila, co tahle číča stojí, tak tu bych za ty prachy ven nepustila ani kdyby chtěla :mrgreen:
Co to tak váží???

• Citovat
  • Upravit
29730
22.12.10 19:05
Katy2 píše:
Já teda občas používala i Manducu, třeba tady na téhle fotce jsme byli na vodním výcviku. Má to i své výhody mít dítě na sobě, aspoň jsme nemusela lést se psem do vody. :mrgreen: Naštěstí ta moje zvládá povely i ze břehu. :mrgreen:

:palec:
Ja uz ted nosim taky na zadech v Becu…precejen prtatko ma uz skoro 11 kilo. Ale stejne bylo nejlepsi, kdyz jsem mela mimino v satku na brise, ten pocit je proste dokonaly :srdce: Nejmladsiho jsem teda nosila uz v kapse v kolibce, mela jsem MaM, polopruzny. Ve Vatosi s prvnim jsem to nikdy neuvazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.12.10 19:07
asha píše:
Katy2 píše:
:palec:
Ja uz ted nosim taky na zadech v Becu…precejen prtatko ma uz skoro 11 kilo. Ale stejne bylo nejlepsi, kdyz jsem mela mimino v satku na bre, ten pocit je proste dokonaly :srdce: Nejmladsiho jsem teda nosila uz v kapse v kolibce, mela jsem MaM, polopruzny. Ve Vatosi s prvnim jsem to nikdy neuvazala.

Holky, vy tu vsechny vazete, ja si na to netroufla… :-( koupila jsem si BabaSling a obcas ho dam do kolibky do toho, ale mam z toho blbej pocit, tak ho jeste drzim, nejak tam nesedi tak, jak ma :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.12.10 19:14

Tak si troufni, uvidis, ze to pujde…nebo to nositko. Ja mela na zacatku i babyvak a nikdy vic, to se nedalo na delsi dobu a tezsi dite a i tak jsem mela zniceny zada po chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.12.10 19:18
careynka píše:
Holky, vy tu vsechny vazete, ja si na to netroufla… :-( koupila jsem si BabaSling a obcas ho dam do kolibky do toho, ale mam z toho blbej pocit, tak ho jeste drzim, nejak tam nesedi tak, jak ma :-?

Já právě četla, že tyhle vaky nejsou tak dobré, jednak že jsou jen na jedno rameno a druhak že dítě nedrží tak pevně, musí se ještě přidržovat rukou. Proto jsem koupila ten šátek.

• Citovat
  • Upravit
22590
22.12.10 21:48

Ja ted nejak uprednostnila manduku a satek mam ve skrini. By mi Nena dala :lol: , budu ho muset oprasit a zkusit ten uvaz co sem dala Mabit :wink: …ja prave taky vsude taham manducu,pac me toci to vazani…a predstava jak to vazu nekde mezi lidma :roll: ,uz tak jsem i doma zpocena az na prdeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.12.10 21:54
Mirii píše:
Ja ted nejak uprednostnila manduku a satek mam ve skrini. By mi Nena dala :lol: , budu ho muset oprasit a zkusit ten uvaz co sem dala Mabit :wink: …ja prave taky vsude taham manducu,pac me toci to vazani…a predstava jak to vazu nekde mezi lidma :roll: ,uz tak jsem i doma zpocena az na prdeli :lol:

To chápu, manduka by se mi taky líbila, jenže těch peněz :roll: Šátek jsem koupila na mimibazaru, stál mě tisícovku, holky na fóru mi ho schválily jakože je dobrý, takže když mě to nepůjde, bude to rukama :mrgreen:
Manduka by stála minimálně dvakrát tolik, to se mi už nechtělo :oops:

• Citovat
  • Upravit
19494
22.12.10 22:22
asha píše:
Tak si troufni, uvidis, ze to pujde…nebo to nositko. Ja mela na zacatku i babyvak a nikdy vic, to se nedalo na delsi dobu a tezsi dite a i tak jsem mela zniceny zada po chvili.

no zatim je to pohodlnejsi nez ho nosit na ruce, to je clovek shrbenej, s timhle uz min. Ale myslim ze na jare jak bude sedet, tak pujdu do ty manducy…dost o ni vsichni mluvi, je fakt dobra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.12.10 22:23
Brunifid píše:
careynka píše:
Holky, vy tu vsechny vazete, ja si na to netroufla… :-( koupila jsem si BabaSling a obcas ho dam do kolibky do toho, ale mam z toho blbej pocit, tak ho jeste drzim, nejak tam nesedi tak, jak ma :-?
Já právě četla, že tyhle vaky nejsou tak dobré, jednak že jsou jen na jedno rameno a druhak že dítě nedrží tak pevně, musí se ještě přidržovat rukou. Proto jsem koupila ten šátek.

ja mam teda na obe ramena, ale nasoukat ho tam :roll: casto mi tam i usne, tak mu to je asi pohodlny, ale zacina se mi tam nevejit s nohama :-) a na sedato se mi ho tam davat nechce, nema to takovou oporu jako satek a preci jen je to jeste prcik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.12.10 00:00
careynka píše:
Brunifid píše:
careynka píše:
Já právě četla, že tyhle vaky nejsou tak dobré, jednak že jsou jen na jedno rameno a druhak že dítě nedrží tak pevně, musí se ještě přidržovat rukou. Proto jsem koupila ten šátek.
ja mam teda na obe ramena, ale nasoukat ho tam :roll: casto mi tam i usne, tak mu to je asi pohodlny, ale zacina se mi tam nevejit s nohama :-) a na sedato se mi ho tam davat nechce, nema to takovou oporu jako satek a preci jen je to jeste prcik

Vak na obe ramena? Jak to vypada?
Manduca…nevim, mne treba nesedi a vim o par holkach, kterym taky ne. Chce to nekam zajit a vyzkouset. Ja mela Ergo pro dite a pul. Na jare jsem se zblaznila do Beca, je tam vychytanejsi upinani ditete. Jinak do techhle nositek muzes davat hodne brzo, maji i novosskou vlozku. Pro mne teda bylo pohodlnejsi vazat do kapsy kolibku. U pruznejsich satku se to vaze samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
23.12.10 07:37

cca 3500g je to samej chlup :mrgreen: , koupeme číči, ve spec. šamponech, protože s nima jezdíme po závodech do německa, mají tu srst pak hezčí, jinak by se ani nemuselo, sibiřanky mají srst takovou, že po ní stéká voda a nezacuchávají se tak moc chlupy. Jinak pouštíme teda ven běžně, teď v zimě mají chlupy tak o 3 cm delší a hustější, tak v únoru budou holky za hvězdy na výstavě, ty druhé nebudou mít zimní srst. Jen Angelina ta modroučká nevím jestli pojede, vypadá nějak kulatě, asi se mnou drží basu :mrgreen:. U nás ve městě jsou holky známé, na vesnici je pouštět bych se asi taky bála, ale tu u nás to jde. Ten šátek s úvazem na záda jsem kdysi taky nosila, u první dcery, u druhé jsem nevyužila, dcera je pobněkud čahoun a teď u třetí uvidíme, dostali jsme nový služební autokočár, tak to možná ani nebude nutný, ale do metra to bylo bezvadný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný