Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lowel píše:
krásnej ovčák, koukám jak to zvládáš s mimčem v šátku
Dik
Bejvavalo, tohle je Mates pred 6,5 lety …hruza . A ona teda je pekna, ale trochu podmerecna, u nas to vyvazoval pes, ten byl nadmerecny ![]()
A nedavno jsme meli malem kote. Cestou ze skoly jsme potkali holku, v ruce mela uplne promoceny zmrzly kote, sotva odstaveny. No neprejte si videt ty pohledy a slyset ty reci. Mladej se mnou pak do vecera nemluvil ![]()
Já teda občas používala i Manducu, třeba tady na téhle fotce jsme byli na vodním výcviku. Má to i své výhody mít dítě na sobě, aspoň jsme nemusela lést se psem do vody.
Naštěstí ta moje zvládá povely i ze břehu.

Brunifid píše:Katy2 píše:Hlavně se s tím děsně maže.
Bruni máš pocit, že tady ta jak váže, tak neválí šátek po zemi?
http://www.youtube.com/user/7mok#…Za tuhle dobu už musím mít umotáno a obejitý barák, jinak se mi v té kombinéze dítě uvaří a vříská
Hele to je instruktážní vídeo, tak že dle mě v reálu fkat naváže rychleji. ![]()
Lowel píše:
Taky sibiřanky s PP
Aha, a ono se to musí koupat?
Když jsem zjistila, co tahle číča stojí, tak tu bych za ty prachy ven nepustila ani kdyby chtěla ![]()
Co to tak váží???
Katy2 píše:
Já teda občas používala i Manducu, třeba tady na téhle fotce jsme byli na vodním výcviku. Má to i své výhody mít dítě na sobě, aspoň jsme nemusela lést se psem do vody.Naštěstí ta moje zvládá povely i ze břehu.
![]()
![]()
Ja uz ted nosim taky na zadech v Becu…precejen prtatko ma uz skoro 11 kilo. Ale stejne bylo nejlepsi, kdyz jsem mela mimino v satku na brise, ten pocit je proste dokonaly
Nejmladsiho jsem teda nosila uz v kapse v kolibce, mela jsem MaM, polopruzny. Ve Vatosi s prvnim jsem to nikdy neuvazala.
asha píše:Katy2 píše:
Já teda občas používala i Manducu, třeba tady na téhle fotce jsme byli na vodním výcviku. Má to i své výhody mít dítě na sobě, aspoň jsme nemusela lést se psem do vody.Naštěstí ta moje zvládá povely i ze břehu.
![]()
Ja uz ted nosim taky na zadech v Becu…precejen prtatko ma uz skoro 11 kilo. Ale stejne bylo nejlepsi, kdyz jsem mela mimino v satku na bre, ten pocit je proste dokonalyNejmladsiho jsem teda nosila uz v kapse v kolibce, mela jsem MaM, polopruzny. Ve Vatosi s prvnim jsem to nikdy neuvazala.
Holky, vy tu vsechny vazete, ja si na to netroufla…
koupila jsem si BabaSling a obcas ho dam do kolibky do toho, ale mam z toho blbej pocit, tak ho jeste drzim, nejak tam nesedi tak, jak ma ![]()
Tak si troufni, uvidis, ze to pujde…nebo to nositko. Ja mela na zacatku i babyvak a nikdy vic, to se nedalo na delsi dobu a tezsi dite a i tak jsem mela zniceny zada po chvili.
careynka píše:
Holky, vy tu vsechny vazete, ja si na to netroufla…koupila jsem si BabaSling a obcas ho dam do kolibky do toho, ale mam z toho blbej pocit, tak ho jeste drzim, nejak tam nesedi tak, jak ma
Já právě četla, že tyhle vaky nejsou tak dobré, jednak že jsou jen na jedno rameno a druhak že dítě nedrží tak pevně, musí se ještě přidržovat rukou. Proto jsem koupila ten šátek.
Ja ted nejak uprednostnila manduku a satek mam ve skrini. By mi Nena dala
, budu ho muset oprasit a zkusit ten uvaz co sem dala Mabit
…ja prave taky vsude taham manducu,pac me toci to vazani…a predstava jak to vazu nekde mezi lidma
,uz tak jsem i doma zpocena az na prdeli ![]()
Mirii píše:
Ja ted nejak uprednostnila manduku a satek mam ve skrini. By mi Nena dala, budu ho muset oprasit a zkusit ten uvaz co sem dala Mabit
…ja prave taky vsude taham manducu,pac me toci to vazani…a predstava jak to vazu nekde mezi lidma
,uz tak jsem i doma zpocena az na prdeli
To chápu, manduka by se mi taky líbila, jenže těch peněz
Šátek jsem koupila na mimibazaru, stál mě tisícovku, holky na fóru mi ho schválily jakože je dobrý, takže když mě to nepůjde, bude to rukama ![]()
Manduka by stála minimálně dvakrát tolik, to se mi už nechtělo ![]()
asha píše:
Tak si troufni, uvidis, ze to pujde…nebo to nositko. Ja mela na zacatku i babyvak a nikdy vic, to se nedalo na delsi dobu a tezsi dite a i tak jsem mela zniceny zada po chvili.
no zatim je to pohodlnejsi nez ho nosit na ruce, to je clovek shrbenej, s timhle uz min. Ale myslim ze na jare jak bude sedet, tak pujdu do ty manducy…dost o ni vsichni mluvi, je fakt dobra?
Brunifid píše:careynka píše:Já právě četla, že tyhle vaky nejsou tak dobré, jednak že jsou jen na jedno rameno a druhak že dítě nedrží tak pevně, musí se ještě přidržovat rukou. Proto jsem koupila ten šátek.
Holky, vy tu vsechny vazete, ja si na to netroufla…koupila jsem si BabaSling a obcas ho dam do kolibky do toho, ale mam z toho blbej pocit, tak ho jeste drzim, nejak tam nesedi tak, jak ma
ja mam teda na obe ramena, ale nasoukat ho tam
casto mi tam i usne, tak mu to je asi pohodlny, ale zacina se mi tam nevejit s nohama
a na sedato se mi ho tam davat nechce, nema to takovou oporu jako satek a preci jen je to jeste prcik
careynka píše:Brunifid píše:ja mam teda na obe ramena, ale nasoukat ho tamcareynka píše:Já právě četla, že tyhle vaky nejsou tak dobré, jednak že jsou jen na jedno rameno a druhak že dítě nedrží tak pevně, musí se ještě přidržovat rukou. Proto jsem koupila ten šátek.
casto mi tam i usne, tak mu to je asi pohodlny, ale zacina se mi tam nevejit s nohama
a na sedato se mi ho tam davat nechce, nema to takovou oporu jako satek a preci jen je to jeste prcik
Vak na obe ramena? Jak to vypada?
Manduca…nevim, mne treba nesedi a vim o par holkach, kterym taky ne. Chce to nekam zajit a vyzkouset. Ja mela Ergo pro dite a pul. Na jare jsem se zblaznila do Beca, je tam vychytanejsi upinani ditete. Jinak do techhle nositek muzes davat hodne brzo, maji i novosskou vlozku. Pro mne teda bylo pohodlnejsi vazat do kapsy kolibku. U pruznejsich satku se to vaze samo.
cca 3500g je to samej chlup
, koupeme číči, ve spec. šamponech, protože s nima jezdíme po závodech do německa, mají tu srst pak hezčí, jinak by se ani nemuselo, sibiřanky mají srst takovou, že po ní stéká voda a nezacuchávají se tak moc chlupy. Jinak pouštíme teda ven běžně, teď v zimě mají chlupy tak o 3 cm delší a hustější, tak v únoru budou holky za hvězdy na výstavě, ty druhé nebudou mít zimní srst. Jen Angelina ta modroučká nevím jestli pojede, vypadá nějak kulatě, asi se mnou drží basu
. U nás ve městě jsou holky známé, na vesnici je pouštět bych se asi taky bála, ale tu u nás to jde. Ten šátek s úvazem na záda jsem kdysi taky nosila, u první dcery, u druhé jsem nevyužila, dcera je pobněkud čahoun a teď u třetí uvidíme, dostali jsme nový služební autokočár, tak to možná ani nebude nutný, ale do metra to bylo bezvadný ![]()
Takovej nějakej úvaz taky vážu
Jak dlouho v tom vydrží?
S borderou jde jít všude, když jí nic nehážu, tak neprudí