Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Alpako no konecne rozumny pocin ![]()
Psi chlupy uz daaaaaavno neresim, mame tmavy podlahy, do barvy psa, dite ladim podobne
Co je ale daleko horsi, je chundelatej kobereck z Ikey, od ty doby, co ho mame, vypadame jak chovatele siamskych kocek ![]()
NeNa píše:
Alpako no konecne rozumny pocinPsi chlupy uz daaaaaavno neresim, mame tmavy podlahy, do barvy psa, dite ladim podobne
Co je ale daleko horsi, je chundelatej kobereck z Ikey, od ty doby, co ho mame, vypadame jak chovatele siamskych kocek
Zkus obcas vysat
![]()
NeNa píše:
Alpako no konecne rozumny pocinPsi chlupy uz daaaaaavno neresim, mame tmavy podlahy, do barvy psa, dite ladim podobne
Co je ale daleko horsi, je chundelatej kobereck z Ikey, od ty doby, co ho mame, vypadame jak chovatele siamskych kocek
Katy ja kdyz byla mala,tak novofundlandan byl muj sen…ale to vis panelakovej byt 3+ 1 , toz nakonec se poridil ovcak a postupne jsme meli doma 3 naraz
…dva byli ok,ale s tim tretim uz to byl rachot ![]()
Mirii píše:
Katy ja kdyz byla mala,tak novofundlandan byl muj sen…ale to vis panelakovej byt 3+ 1 , toz nakonec se poridil ovcak a postupne jsme meli doma 3 naraz…dva byli ok,ale s tim tretim uz to byl rachot
No měla jsi hned pořídit novofundlanďana, je to fakt bytový pes i když nevypadá. Mám spoustu známých co mají NF v bytě a další spousta má sice zahradu, ale pes je kde? No přesně tak, doma s nimi v obyváku.
Dle mě je NF podstatně více vhodný do bytu než třeba ovčák, přeci jen NF tolik toho pohybu nepotřebuje, ne že by byl líný, to fakt ne, ale je teda roozhodně klidnější než ovčák. ![]()
Katy no jo,ale to bylo tehda rozhodnuti nasich , ja uz to neovlivnila
Jestli se jednou vratime do CR,tak jdu do stredoasiata, to byl muj dalsi sen
. Proste nejakeho toho medvidka si poridime ![]()
Mirii píše:
Katy no jo,ale to bylo tehda rozhodnuti nasich , ja uz to neovlivnila
Jestli se jednou vratime do CR,tak jdu do stredoasiata, to byl muj dalsi sen. Proste nejakeho toho medvidka si poridime
Jsem si normalne poprskala klavesnici…prej medvidka
. Znama mela tohohle medvidka a krmili ho vidlema
On to byl trochu vic medved nez medvidek… jeji muz si to nedal vymluvit
Drobatko ho podcenil. On kupoval samy medvidky, maji jednoho vlkodava, NF a bernardyna. Ty jsou celkem v pohode, pokud jim nekdo nevleze do zahrady… akorat jim teda tak trochu lovi ovce. ![]()
Tsss,ti dam pomlouvat medvidky a prskat po klavesnici
a jeste jej krmit vidlema,jak nejakou kravu
![]()
Ja bych treba vlkodava nechtela,na me maj moc kratkej zivot a na tu jejich velikost jsou dost kostnati ![]()
Mirii píše:
Tsss,ti dam pomlouvat medvidky a prskat po klavesnicia jeste jej krmit vidlema,jak nejakou kravu
![]()
Ja bych treba vlkodava nechtela,na me maj moc kratkej zivot a na tu jejich velikost jsou dost kostnati
No vlkodav byl vzdycky muj sen…a doga. Pak jsem mela problemovyho 35kg ovcaka, kteryho jsem nekolikrat tahala po narkoze do schodu… A NIKDY VIC! Ja proste radsi neco, co unesu
A vlkodav to taky nema s kloubama zrovna jednoduchy. Nevim, jak jsou na tom ted, pred cca 10-15ti lety mne od toho odrazovali, ze je to u nas mizerny ![]()
Takze ted si vybiram zlatou kratandu ![]()
EDIT: no covece fakt vidlema a nebyli jediny. To jsou ty podnikatelsky manyry
Ten chlapek ho jeste ustal, ale jeho zenu malem sezral, tak kdyz byl pryc, pes byl zavrenej a ona ho krmila hodne z dalky. ![]()
Asho tak to presne odrazuje i me, proste jak ten pes nejde unest v rukach,tak je to problem. Toho se prave bojim. Muj sef v praci prave svoji zene nechel nikdy takoveho medveda poridit,pac tyhle hovada jsme museli na sal tahat na dverich sundanych z pantu ![]()
Ale ja budu doufat,ze narkoza nikdy potreba nebude
…
Mirii píše:
Co je kratanda?
Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes.
![]()
Katy2 píše:Mirii píše:Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes.
Co je kratanda?![]()
Kratkosrsta kolie…PES …teda fenecku bych rada prosim ![]()
Katy2 píše:Mirii píše:Hmm to bude něco malého asi tak akorát do postele, tak že žádný pes.
Co je kratanda?![]()