Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
katy přišela plena …je mooocinky krásná
malej jí už má na prdýlce
je krásně štíhloučká…návleky taky bezva,jsou nám sice trošku dlouhý,ale nařasila jsem je .moc dík za obchůdek
Tak a teď nepište, nemám čas to číst, musím prát, věšet, sušit a žehlit plíny. ![]()
Kdybych se tak místo toho věnovala dítěti.
Spinká jak pařez, hodinu řádila na plavání. Jistě by měla velkou radost, kdybych ji šla vzbudit ![]()
Brunifid píše:
Tak a teď nepište, nemám čas to číst, musím prát, věšet, sušit a žehlit plíny.
Kdybych se tak místo toho věnovala dítěti.Spinká jak pařez, hodinu řádila na plavání. Jistě by měla velkou radost, kdybych ji šla vzbudit
mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovky
a naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší
jsem se zasmála
Brunifid píše:
Právě je študuju, a miá nově otevřený obchůdek, že bych si to tam zajela ošmatat?
webovky zde
ty jo to mas dobry
my tady v decine mame uplny kulovy a v praze to mam z baraku nejbliz do toulcova dvoru bo jak se to jmenuje, nic moc no proste, nejradsi bych do branykdetem ale to mam na hodku ![]()
mabit píše:
mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovkya naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší
![]()
jsem se zasmála
Tak to nemá chybu!!!
![]()
lenholka: Dobrý to jistě mám, ale co mi to dalo se k tomu dohrabat! Si myslím, že si takový konec snad i zasloužím ![]()
Holky, umíte někdo slušně německy? Slušně rovná se líp než já (to asi každej)…
mabit píše:Brunifid píše:mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovky
Kdybych se tak místo toho věnovala dítěti.Spinká jak pařez, hodinu řádila na plavání. Jistě by měla velkou radost, kdybych ji šla vzbudit
a naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší
![]()
jsem se zasmála
no to si delas srandu?? a co bys ji rekla?? ja bych asi zustala cucet jako to pako ![]()
Bruni: no vidíš, už se nemusíš cítit jako blázen ![]()
Mabit: Nádheře bych navrhla, jestli se taky nechce obalit igelitem a sundat si ho až po několika hodinách… dětská to vyřešila skvěle ![]()
Občas mi přijde, že někteří by neměli mít děti… a když, tak aby se s nimi museli co nejméně zabývat. Hlavně se nesnižovat k něčemu jako je dotknout se počůraných plínek, že ano ![]()
mabit píše:mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovkya naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší
![]()
jsem se zasmála
No to je síla, asi bych se nezmohla na odpověď ![]()
pomeranca píše:
Bruni: no vidíš, už se nemusíš cítit jako blázen
Půjdu si osobně ověřit, jestli to látkování opravdu funguje i mimo virtuální realitu ![]()
mabit píše:Brunifid píše:mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovky
![]()
jsem se zasmála
Tak to je síla!!! ![]()
ivuska.h píše:mabit píše:mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovkyNo to je síla, asi bych se nezmohla na odpověďa naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší
![]()
jsem se zasmála
No, tak to teda je síla, ale doktorka jí teda pěkně sjela
![]()
mabit píše:
katy přišela plena …je mooocinky krásnámalej jí už má na prdýlce
je krásně štíhloučká…návleky taky bezva,jsou nám sice trošku dlouhý,ale nařasila jsem je .moc dík za obchůdek
Mabit jsem ráda, že plína v pořádku dorazily, ty dvě vkládačky co tam byly navíc přiloženy, tak to jsou konopnobambusové samodoma šité, tak snad je na něco využiješ, třeba na dovycpání něčeho. ![]()
jo mudra jí teda sejmula hustě
jsem na to čuměla,chtěla jsem se jí zeptat kolik plen má na den a pak se jí zeptat jestli se necítí jako prase
no byla to taková slípka zmalovaná,když se ohla hned bylo vydět Téčka ,smrděla jak parfůmerka,ale hlavně že její 4 měsíční holčička měla nike botičky -hlavně je teda užije v tomhle věku..