Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
21.12.10 19:11
evi.an píše:
Ahoj holky, tak mám za sebou první látkařské pokusy se čč, s větším či menším úspěchem. Moje gramlavý ruce se zas jednou projevily, přebalování mi trvá cca čtvrt hodiny, nejdřív jsem to na malýho napasovala, pak jsem zjistila, že má vzadu jakousi hrču, tak jsem to předělala, zabalila, dala svrchní gaťky, zapla bóďo, dupky…a všimla si té separačky položené vedle :zed: . Tak znova…no porod hadr, no. No buď se to během pár dní zlepší (zatím to moc nevypadá), nebo si budu muset pořídit nějaký ty kalhotkový plíny a čč nechat jen jako nouzovky. Jinak mě to asi odradí… :-(

TO je v pohode, mam to samy :-D mam jedny „svatecni“ Anavy a vzdy kdyz mu je dam tak zapomenu separacku a VZDY mi je posere :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.12.10 19:16

evi.an a co ze jsi se rozhodla k latkovani?? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
21.12.10 20:03

pomeranca:Díky asi je už vytáhnu,už to bude 8h,akorát doufám, že tam nebudou zas ty fleky.

jinak kalhotkové plíny jsou úžasné, sice v tom má dupku jako brouk pytlík, ale to se mi na tom líbí, navíc jak teď už chodí aspoň padá do měkkého :-) .

A dneska se budu snažit přemluvit chlapa na další plínky, objevila jsem na netu úžasné slevy a AIO plíny jsou třeba o 150 levnější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 20:08
ankasz píše:A dneska se budu snažit přemluvit chlapa na další plínky, objevila jsem na netu úžasné slevy a AIO plíny jsou třeba o 150 levnější. :palec:

A kde že jsou ty slevy? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.12.10 20:28

Tak jsem si na stará látkovací kolena pořídila vázačky. A jsem fakt nadšená. :potlesk: Nebýt těch spropadených HHS, mohl jsem je objevit dřív. Jenže díky HHS jsem myslela, že vázačky nejsou nic pro mě. Jenže Disany jsou úplně něco jiného, vážou se proti tomu prknu krásně.
Kdyby někdo chtěl po této reklamě na HHS jedny žluté, tak naše jdou z domu. Používané svátečně, nikdy nepokaděné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 20:34

ALpako fakt? Tak že teď máš už i disany? Já tu mám teda už je 4 kousky, dávám jen přes den na spaní. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
21.12.10 20:36
lenholka píše:
evi.an a co ze jsi se rozhodla k latkovani?? :))

dostala jsem jedny svrchňáčky (PULky - Thirsties), tak proč to nevyužít. Odhodlávala jsem se k tomu asi měsíc, pročetla hromadu diskusí…zatím teda jen přes den a jen na doma a uvidím. Zkusím si pořídit nějaký ty kalhotkový plíny, to bude možná spíš pro moje obě levé ruce :-) .
Mmch kdo je ta třetí z nás záříjňátek? O tobě jsem věděla, ale o nikom jiném nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.12.10 20:38
evi.an píše:
lenholka píše:
dostala jsem jedny svrchňáčky (PULky - Thirsties), tak proč to nevyužít. Odhodlávala jsem se k tomu asi měsíc, pročetla hromadu diskusí…zatím teda jen přes den a jen na doma a uvidím. Zkusím si pořídit nějaký ty kalhotkový plíny, to bude možná spíš pro moje obě levé ruce :-) .
Mmch kdo je ta třetí z nás záříjňátek? O tobě jsem věděla, ale o nikom jiném nevím… :nevim:

evi neboj, to chce jen cvik. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.12.10 20:41

Alpako,jabych mozna do te hhs sla,ja je mam rada, ze mu nelezou z prdky, kdyz ji ma bez svrchnaku, kdyz dam disanu a zadne svrchnaky, takto mazachvili na pul zerdi.Kdyztak predani osobni, nespecha to.
Co se pamatuju, tak susene na vzduchu fakt tvrdly, ale v susce netvrdnou, tak jsou skoro jak nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.12.10 20:44
Katy2 píše:
ALpako fakt? Tak že teď máš už i disany? Já tu mám teda už je 4 kousky, dávám jen přes den na spaní. :-D

Já je taky právě plánuju přes den na spaní do longiesek (spí venku v kočáře). Do teď jsem plencala kalhotkové takle si je ušetřím na lepší.
Taky je možná využiju na cesty ven do longiesek, když nebudu přebalovat - na nákup a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.12.10 20:45
Gladys píše:
Alpako,jabych mozna do te hhs sla,ja je mam rada, ze mu nelezou z prdky, kdyz ji ma bez svrchnaku, kdyz dam disanu a zadne svrchnaky, takto mazachvili na pul zerdi.Kdyztak predani osobni, nespecha to.
Co se pamatuju, tak susene na vzduchu fakt tvrdly, ale v susce netvrdnou, tak jsou skoro jak nove

OK, tak snad někdy v lednu bude sraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.12.10 20:55
evi.an píše:
lenholka píše:
Mmch kdo je ta třetí z nás záříjňátek? O tobě jsem věděla, ale o nikom jiném nevím… :nevim:

Brunifild taky latkuje ale k nam do zamceny nechodi, asi jsme pro ni nemeli misto :lol: taky jsem si prave myslela ze jsem jedina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.12.10 21:02
Alpaka píše:
Tak jsem si na stará látkovací kolena pořídila vázačky. A jsem fakt nadšená. :potlesk: Nebýt těch spropadených HHS, mohl jsem je objevit dřív. Jenže díky HHS jsem myslela, že vázačky nejsou nic pro mě. Jenže Disany jsou úplně něco jiného, vážou se proti tomu prknu krásně.
Kdyby někdo chtěl po této reklamě na HHS jedny žluté, tak naše jdou z domu. Používané svátečně, nikdy nepokaděné.

:palec: Akorat teda oproti HHS prd sajou, ale to se da vyresit vkladackama. Ja si nechala jeste 4 Disany, ale nejak je nedavam, ted mam ty uzasny HHS :mrgreen:
Jinak proti prkenatosti mam to machadlo od Lotties. Ale zapominam ho davat, mne uplne staci to trochu pozmoulat v ruce. A HHS zatim prkenny nejsou.
Za kolik je davas?

A pridavam se k dotazu: KDE JSOU SLEVY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 21:16
lenholka píše:
evi.an píše:
lenholka píše:
Brunifild taky latkuje ale k nam do zamceny nechodi, asi jsme pro ni nemeli misto :lol: taky jsem si prave myslela ze jsem jedina

Lenholko a kdo je sefem skupiny? Bych se aj pridala,mam narozenou dcerku taky v zari......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.12.10 21:20
asha píše:
Alpaka píše:

:palec: Akorat teda oproti HHS prd sajou, ale to se da vyresit vkladackama. Ja si nechala jeste 4 Disany, ale nejak je nedavam, ted mam ty uzasny HHS :mrgreen:
Jinak proti prkenatosti mam to machadlo od Lotties. Ale zapominam ho davat, mne uplne staci to trochu pozmoulat v ruce. A HHS zatim prkenny nejsou.
Za kolik je davas?

A pridavam se k dotazu: KDE JSOU SLEVY?

Za půlku. Ani nevím, kolik stojí. :oops:
savost- to dám raději jednu vkládačku navíc. nicméně na noc už stačí v podstatě jakákoli kalhotková nacpaná prefoldem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure