Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
28.12.10 20:32

ahoj!
hadříky na mimi peru ve slizu (zrovna dneska jsem dělala 10 litříků :mrgreen: ) plenky peru v bambinexu :palec:

holky, jak často perete fleesáčky?
a poradíte mi nějaké dobré vlňáčky - krátké? dlouhé budu kupovat ty babyidea, ale chci ještě nějaké krátké. nebo zapínací? já tomu vůbec nerozumím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.10 08:38

zuzanecko, já to před časem řešila ty fleecáky, mám tepláčky, co používám v tomhle duchu a když nesmrdí, tak dám jen vyvětrat a když už smrdí, tak peru. Pokud je používám hodně, tak většinou jdou téměř do každého praní, když peru obden.
A krátké vlňáky, pro mě jsou evergreen natahovačky disana, zapínací na sucháč už bych si nekoupila, na patentky jsem měla od BI a tam se jeden patentek zase vytrhnul… záleží, zda je chceš jen na časté přebalování nebo by taky někdy měli vydržet déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.12.10 08:52

ahoj všem,
máte prosím někdo zkušenost s Cuddle in one? protíkají nám kolem nožiček, za ty peníze jsem z toho nešťastná. Savá vložka mi přijde hodně vykrojená..a teče to kolem a kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.12.10 08:54

Gladysna ty disany jsem už taky koukala. ale vadí mi, že musím kupovat pořád nové a nové - jestli jsem dobře pochopila to číslování :-? na noc je dávat nebudu, to zatím jedou hnusky… bude mi stačit, když vydrží tak ty 2, 3 hodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.10 09:10

zuzanecko, já kupovala na ležící dítko vždycky o hodně větší :lol: Takže nám dlouho vydrželi. 2-3h už podle mě vyžaduje trochu silnější vlňáky, třeba swadlebees jsou tenounké, ty máme tak na 1-1,5h.
Jednovelikostní vlňáky jsou anavy, ty nemám, nemůžu referovat.

monasko, to máš tu cuddle aio, jak jsou tam takové ty dvě vpínací nudle na patentky, že? Vykrojené jsou dost, i když ty svrchňáky jsou pořád ještě širší mezi nohama jak například itti bitti. Já jsem tu cuddle normálně přicpávala baby idea bambusovou vkládačkou krátkou - je taky dost úzká, ale hodně savá. A nebo jsem do toho místio originál vkládaček dávala vícevrstvé nebo bambusové čtverce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
29.12.10 09:16

Mám natahovačky disany, na noc super. Na den - přes léto mi přijdou teplé, na zimu OK, al euž přes ně nic neobleču, jedině megaoblečení. Takže na den mám raději štíhlé SWB - drahé jako blázen, já je ale fakt užila a ještě užiju. Mám je od 5ti měsíců do teď, a myslím, že vydrží do odplenkování. Jsou štíhlé, polanolinové šokové lázni už docela drží, hlavně super na čč, jak na sklad, tak na rovno. Nevejde se do nich zavazovačka a ani některé kalhotkové. Lepší jsou ty na patentky.
Na ven v zimě používám jedině Longies BI s kalhotkovými plenkami. Na léto venku vlňáky nepoužívám, mám raději kapsovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.12.10 10:12

GLADYS: ano, to jsou přesně ony:( ale dovycpávat mi je přijde hřích, ale asi se nedá nic dělat. Oproti Blueberry, teda nic moc, tam je vkládačka naprosto geniální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.10 10:23

Já je popravdě využívám hlavně jako svrchňáky právě s tím čtvercem, parádu sice udělají, ale ta savost je fakt nizounká, nemluvě o případném bobku. Ale ty BI vkládačky fakt na objemu nepřidají a přitom jsou extra savé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.12.10 10:23

tak me dneska pekne nakrkly BL Clasic, pouzity 2× a pritom neskutecne tvrdy, holka otlaceny gumy na stehnech :cert: normalne se jich zbavim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.12.10 11:17

ok, moc díky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 11:43
Brunifid píše:
Gladys píše:
Bruni, jako BL máš? Mě též nepřišla špatná, já mám jednu tu flanelovou, ale po hodině ji pročůral úplně durch, náš pozdně dopolední nápor zkrátka nezvládá. Bambus froté trochu lepší, ale zase ji tahám ze sušičky vlhkou a ne a ne doschnout, přitom zas taková sláva to s ní též není.
BL Organic a jednu Velour. Prát je teprve budu.
Po hodině mi ji nepročúrala, alébrž posrála :mrgreen: Ale nikudy to neproteklo, což je dobrá zpráva :palec:

Bruni a nechces jeste jednu? mam tu fungl a malymu nejak nesedla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
29.12.10 11:43

Holky, jak se přesně používají vázačky? :oops:
Mám BI. Dala jsem do ní čč narovno, vázačku těma šňůrkama dopředu, protahla jsem to za prdelku (ty šňůrky), tam překřížila a vepředu zavázala. Na to PULky. Je to tak správně? :oops:

A mám všechno prádlo tvrdé, BI vkládačky jsou jak prkno a froťáky jak struhadlo. Prý by se to mohlo po přemnutí zjemnit? A přemnout před vložením do pračky nebo kdy???
Ať peru ve slizu nebo v Lovele, je to prašť jako bouchni. Máme tvrdou vodu, to jo, ale proč netvrdne i oblečení typu trička?! Jen ty plíny :cry:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
29.12.10 11:46
careynka píše:
Bruni a nechces jeste jednu? mam tu fungl a malymu nejak nesedla :roll:

Jakou konkrétně? A jakou velikost?
Já jsem s nimi fakt spokojená, dneska je měla zas do rána a sedí jí krásně, navíc dělají malý zadeček.
Akorát by mohly lepší schnout, no ale co se dá dělat.

• Citovat
  • Upravit
10170
29.12.10 11:55
Brunifid píše:
Holky, jak se přesně používají vázačky? :oops:
Mám BI. Dala jsem do ní čč narovno, vázačku těma šňůrkama dopředu, protahla jsem to za prdelku (ty šňůrky), tam překřížila a vepředu zavázala. Na to PULky. Je to tak správně? :oops:

Je to správně. Tady je fotonávod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 12:10
Brunifid píše:
careynka píše:
Bruni a nechces jeste jednu? mam tu fungl a malymu nejak nesedla :roll:
Jakou konkrétně? A jakou velikost?
Já jsem s nimi fakt spokojená, dneska je měla zas do rána a sedí jí krásně, navíc dělají malý zadeček.
Akorát by mohly lepší schnout, no ale co se dá dělat.

organic velour od 3-15 kilo

http://www.4babies.cz/…r-108-400436

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky