Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
a ja to nevydrzela a objednala si anavy berusky a ubrousky, ty jsem dneska testovala cely odpo a fakt maji neco do sebe ![]()
lenholka píše:
a ja to nevydrzela a objednala si anavy berusky a ubrousky, ty jsem dneska testovala cely odpo a fakt maji neco do sebe
Katy2 píše:
jo a dnes mi dorazily dvě anavy na snapku co jsem vyhrála v aukci. Jen bych u nich uvítala kdyby i ony měly vkládačku přicvakávací na patentky.
Ivčo a chtěla jsem se zeptat, u původního kratšího střihu jsi dělala vkládačky jen z dvou vrstev a delší? A u novější delší verzi, už teda třívrstvé a kratší? Protože jedna ta anavy na snapku má dlouhou vkládačku dvojtou a ta druhá kratší a trojtou.
Ano, přesně tak, dřív měla 90 cm a byla dvouvrstvá, teď 60 cm třívrtsvá. Změna nastala někdy kolem začátku roku. Ještě byly mezitím pokusy s materiálem, ale teď už je to dlouho beze změny.
Záškodníci byli ponecháni v koupelně bez dozoru… naštěstí většina plínek nebyla v přebalováku, ale teprve nachystaná na uklizení… Klárka si pak plínky jednu po druhé zkoušela.
ivuska.h píše:
Záškodníci byli ponecháni v koupelně bez dozoru… naštěstí většina plínek nebyla v přebalováku, ale teprve nachystaná na uklizení… Klárka si pak plínky jednu po druhé zkoušela.
Aaaaa, ta zelena je uuuzasna! Presne takovou kombinaci takhle zeleny a bily chci do koupelny
![]()
ivuska.h píše:Katy2 píše:Ano, přesně tak, dřív měla 90 cm a byla dvouvrstvá, teď 60 cm třívrtsvá. Změna nastala někdy kolem začátku roku. Ještě byly mezitím pokusy s materiálem, ale teď už je to dlouho beze změny.
jo a dnes mi dorazily dvě anavy na snapku co jsem vyhrála v aukci. Jen bych u nich uvítala kdyby i ony měly vkládačku přicvakávací na patentky.
Ivčo a chtěla jsem se zeptat, u původního kratšího střihu jsi dělala vkládačky jen z dvou vrstev a delší? A u novější delší verzi, už teda třívrstvé a kratší? Protože jedna ta anavy na snapku má dlouhou vkládačku dvojtou a ta druhá kratší a trojtou.
A materiál je stejný a nebo jiný? ![]()
careynka píše:ivuska.h píše:Aaaaa, ta zelena je uuuzasna! Presne takovou kombinaci takhle zeleny a bily chci do koupelny
Záškodníci byli ponecháni v koupelně bez dozoru… naštěstí většina plínek nebyla v přebalováku, ale teprve nachystaná na uklizení… Klárka si pak plínky jednu po druhé zkoušela.![]()
![]()
![]()
![]()
Dík, to je Felicity od Villeroy&Boch, viz třeba http://www.sanita.cz/…ady-a-dlazby .
Katy2 píše:ivuska.h píše:A materiál je stejný a nebo jiný?Katy2 píše:Ano, přesně tak, dřív měla 90 cm a byla dvouvrstvá, teď 60 cm třívrtsvá. Změna nastala někdy kolem začátku roku. Ještě byly mezitím pokusy s materiálem, ale teď už je to dlouho beze změny.
Jiný. Dřív byl 2× bamb. velur, teď je 2× bamb. froté + 1× bamb. velur. Takže současná verze je savější.
heledte… ja jsem na dovolene, to se vubec neda stihat cist
![]()
A mame mrazene plinky hec
pomeranca píše:
heledte… ja jsem na dovolene, to se vubec neda stihat cist![]()
![]()
A mame mrazene plinky hec
Jinak zas slintam nad plinkama (jak jinak nez anavy
) a ptam se muze: Muzu si koupit plinky? A on: Jo klidne… (pak se zhrozil a zeptal se:) To chces objednat ted, aby ti to prislo sem na chalupu? ![]()
ivusko: Chtela jsem se zeptat jak je to s osobnim odberem? Objednam, zatrhnu moznost osobni odber a prijedu na adresu ktera je uvedena v kontaktech, jo?Porad vaham, jestli si nejakou anavu koupit a kdyz bych si mohla koupit jednu ci dve na zkousku, aniz bych platila postovne, tak uz bych byla celkem presvedcena.
pomeranco, já koupila na zkoušku 2 kalhotkovky, 2 aio a fleesáčky a teď se chystám dokupovat ještě 4 kalhotkovky a jednu aio - ovšem až doplní barvy a vzory. páč ty co chci zatím nikdy nemají všechny najednou ![]()