Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
30.12.10 09:15

Holky tak sakuru jsem chtela taky :lol: ,ale zrovna nebyla…mozna zase priste.
Ja ted zacala davat jen ctverce do achdarku SWB,davam tam teda jen jeden bambusovej a objevila jsem tim ameriku :lol: ,nekdo to tu vcera psal…tusim Gladys :think: ,tak jsem to zkusila a hrozne me to nadchlo :lol: ,aspon si chvilku odpocinou kalhotovky :lol:
My tu mame nastesti porad vicemene nad nulou,takze pohoda chodit ven,jen to moje dite proste nesnasi kovar :pocitac: ,ona tam po chvili rve jak tur! A ja nemam nejake moc vybaveni do manducy a satek se mi teda motat po vylezu z auta fakt nechce :nevim:
Ja nevim jestli to neni tim,ze spinka zasadne jen na brisku a v kocaru ji davam na zada :think: chjooo. Bych chtela zase kocarkove miminko,atakhle se s ni vazne neda jiT ani na dlouhou prochazku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 09:24

Evi ještě mě tak napadlo, když tak sjeď net, okoukni kalhotkové plíny, naházej sem odkazy a já se ti pokusím říct které jsou dobré a s kterými třeba nemám dobrou zkušenost, teda pokud budu vědět.

Mirii no já občas dám taky čč jen do SWD vlňáčků, jen že u nás je obvykle ten problém, že to proteče bokem, prostě asi jak je ELi hubená a dlouhá, tak ať zapínám jak zapínám, tak kolem nožiček jak se hýbe tak je prostor. Včera si tak počůrala návleky a capačku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 09:25

Evi pokud chceš vyzkoušet balení na rovno, tak pokud nemáš vv tak klidně tam nacpi čč na rovno, poslouží stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.12.10 09:33
zuzanecka81 píše:
ahoj!holky, jsem tu jediná tak „ujetá“ :mrgreen: , že nedávám sklady ze čtverců?

Nejsi :lol: Já je používám jen výjimečně, když mám všechny kalhotkovky neposkládané v koši na prádlo v obýváku a nechce se mi přebíhat s nahým dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.12.10 09:35
zuzanecka81 píše:
koukám, že vbavlnce mají ve vánoční akci bambinex! používáte ho tu ještě někdo? já ho ještě vlastně pořádně nevyzkoušela na kakoše, zda vypere :nevim:

MNě pere plenky dobře a navíc mám plenky měkké. Už jsem ho u nich te´d objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.12.10 09:47

Já bych byla nervozní jak pes, kdyby mi dítě několik dní nekadilo, to už bych prolejzala net, jestli je zdravé 8-o Malá kadí 3× denně, sice mi ubývá žlučák, ale nevadí mi to :mrgreen:
Ven chodíme denně. Včera bylo mínus osm například. Jdeme třeba jenom na hodinku a pak ji nechám dospat u otevřeného okna doma. Kočárek má moc ráda.

Evi, co Ti na těch čč nejde??? Já teď teda nakoupila spoustu jiných plen, tak experimentuju a užívám si to, ale motat čč mi nepřijde nijak těžké. A to nejsem nikterak extrovně manuálně zručná, myslím :oops:
Já mám dítko dlouhé hubené, takže co na buclatější nožičky nemůžu tušit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10170
30.12.10 09:49
Mirii píše:
Ja ted zacala davat jen ctverce do achdarku SWB,davam tam teda jen jeden bambusovej a objevila jsem tim ameriku :lol: ,nekdo to tu vcera psal…tusim Gladys :think: ,tak jsem to zkusila a hrozne me to nadchlo :lol: ,aspon si chvilku odpocinou kalhotovky :lol:

To mám taky ráda. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.12.10 09:50
Brunifid píše:
Já bych byla nervozní jak pes, kdyby mi dítě několik dní nekadilo, to už bych prolejzala net, jestli je zdravé 8-o Malá kadí 3× denně, sice mi ubývá žlučák, ale nevadí mi to :mrgreen:
Ven chodíme denně. Včera bylo mínus osm například. Jdeme třeba jenom na hodinku a pak ji nechám dospat u otevřeného okna doma. Kočárek má moc ráda.Evi, co Ti na těch čč nejde??? Já teď teda nakoupila spoustu jiných plen, tak experimentuju a užívám si to, ale motat čč mi nepřijde nijak těžké. A to nejsem nikterak extrovně manuálně zručná, myslím :oops:
Já mám dítko dlouhé hubené, takže co na buclatější nožičky nemůžu tušit :nevim:

presne :-) malej rve kdyz ho oblikam, ale dam ho do kocarku, pohoupu, dam dudlik a spi jak dudek :-) vcera jsem vzala toho blaznivyho mladyho rtw s nama ven a aspon mi vytahl kocar do kopce :-D ale davam mu tu deku pres cumak, je moc zima aby to dychal, aby si neposkodil plicicky
co s tou plinkou, rozhodla ses? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.12.10 09:51

Když já zas nevím, co jsou achdárky SWB :oops:

• Citovat
  • Upravit
10170
30.12.10 09:51

POlinka byla vyloženě kočárkové miminko. Zato Tobík kočár bojkotoval, zlepšilo se až tak kolem 9. měsíce. Spal jen u mně v šátku. :srdce: Ven jsem s oběma chodila i když mrzlo. Jen když bylo -20,tak to ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.12.10 09:52
Brunifid píše:

vlňáčky swaddlebees

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.12.10 09:56
Achdarek píše:
Brunifid píše:
vlňáčky swaddlebees

Jo aha. To jsem možná zkoušela taky něco podobného - jednu čč na novosklad, druhou do toho narovno, zadělat snapkou a na to vlňáčky. Takhle to myslíte?
To bylo jednoduché a chvíli to vydrželo. Na noc někdy dám Kikko bambusku na novosklad a do toho vkládačku BI, tu dlouhou, přeloženou na půl. Na to vlňáčky. A v klidu to vydrží.

• Citovat
  • Upravit
51750
30.12.10 09:58
Brunifid píše:
Achdarek píše:
Brunifid píše:
vlňáčky swaddlebees
Jo aha. To jsem možná zkoušela taky něco podobného - jednu čč na novosklad, druhou do toho narovno, zadělat snapkou a na to vlňáčky. Takhle to myslíte?
To bylo jednoduché a chvíli to vydrželo. Na noc někdy dám Kikko bambusku na novosklad a do toho vkládačku BI, tu dlouhou, přeloženou na půl. Na to vlňáčky. A v klidu to vydrží.

Bruni ne ne, my myslíme jen čč na rovno, žádný sklad na to. Tohle jde dělat více méně jen s vlňáčkama zapínacími, ne natahovacími, tam ta čč na rovno dost dobře nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
30.12.10 09:59
Katy2 píše:
Evi ještě mě tak napadlo, když tak sjeď net, okoukni kalhotkové plíny, naházej sem odkazy a já se ti pokusím říct které jsou dobré a s kterými třeba nemám dobrou zkušenost, teda pokud budu vědět.

Katy, strávila jsem nad tím včera večer skoro tři hodiny a ve výsledku jsem hlavně koukala na:
http://www.branakdetem.cz/…cel-popolini
http://www.branakdetem.cz/…o-veluru.htm
http://www.branakdetem.cz/…biofrote.htm
http://www.branakdetem.cz/…a-plenka.htm
 http://www.branakdetem.cz/…patentky.htm

Hledala jsem hlavně v té Bráně k dětem, jsem z Brna, takže tam můžu dojít osobně a osahat si to. Mezi svátkama teď ale mají zavřeno :-( . Ale tak když už tam půjdu, tak ať aspoň trochu vím, co chci…
Koukala jsem i na ty všemi vychvalované Anavy, jsou teda fakt nádherné…Jinak se samozřejmě nebráním jiným tipům, pokud mi něco doporučíte, budu jen ráda.

Hlavně mi jde teda o to, který by padly i baculatějšímu mimču - tedy asi nějaké, které jsou štíhlejšího střihu - nebo uvažuju blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.12.10 10:00
careynka píše:
presne :-) malej rve kdyz ho oblikam, ale dam ho do kocarku, pohoupu, dam dudlik a spi jak dudek :-) vcera jsem vzala toho blaznivyho mladyho rtw s nama ven a aspon mi vytahl kocar do kopce :-D ale davam mu tu deku pres cumak, je moc zima aby to dychal, aby si neposkodil plicicky

Jo, tak oblíkání my taky nemusíme - teda jak kdy, kritická bývá čepice :mrgreen: Ale jak vylezem s kočárkem ven a ujdeme pár metrů, je to dobrý. Krásně tak usne. Psy beru na procházku s sebou, navolno, Xena řve jak prokoplá, když ji pustím z kotce, ale malé to nevadí. :mrgreen:
Já teda na domácí oblečení dávám pletené bačkůrky, svetr, rukavice, čepici, kombinézu. A zabalím do fusaku z ovečky - sice jsem se nedávno dozvěděla, že ta ovce moc nehřeje, ale vevnitř má teplíčko, tak se jí to asi líbí :-) Takhle se celá vejde do vložné tašky do kočárku, ta taška se zadělá, tak si myslím, že jí tam nefouká.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí