Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
30.12.10 11:49
Brunifid píše:
lenholka: A co se Ti na nich nezdá? To jsou tyhle?
http://www.plienka.sk/…upravena.jpg

no pockej jako ty jsem mela objednany na latkovkach a ja ti teda nafotim co mi prislo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.12.10 11:51

bruni, taky jsem si koupila disany zavazovačky a pro mou neschopnost a lenost je prodávám :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.12.10 11:52
lenholka píše:
no pockej jako ty jsem mela objednany na latkovkach a ja ti teda nafotim co mi prislo… :cert:

No nekecej, přišlo něco jinýho??? Tyhle totiž mám a jsou fajn, tak mě zajímalo, proč na ně tak nadáváš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4509
30.12.10 11:52

ja bych ty disany mozna taky vyzkousela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.12.10 11:53
zuzanecka81 píše:
bruni, taky jsem si koupila disany zavazovačky a pro mou neschopnost a lenost je prodávám :pankac: :lol:

No vidíš, jsme si to totiž myslela, když evi psala, že má problémy se čtvercema, tak jestli to pro ni má význam zkoušet zavazovačky.
Mně se líbí - dám do nich čč narovno a je to. :palec:
Ale mně se líbí všechno, hlavně když můžu přebalovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
30.12.10 11:56
Brunifid píše:
lenholka píše:
no pockej jako ty jsem mela objednany na latkovkach a ja ti teda nafotim co mi prislo… :cert:
No nekecej, přišlo něco jinýho??? Tyhle totiž mám a jsou fajn, tak mě zajímalo, proč na ně tak nadáváš :nevim:

jako kdyz jsem je vyndala z krabice tak byly nadherny, jenom jsem premejslela co ze to je za katata ze si nepamatuju ze bych je objednavala, no vlezla jsem na latkovky a presne tam byl obrazek co mas ty ale katata v ruce jiny, na pohled, materialove to bylo ok, hodila jsem do pracky a kdyz jsem je vyndala tak me malem omejvali, ptz na nich hnedka byly zmolecky a dost ztuhly… pouzila jsem je2× a koncim s nima ptz mi prijde ze tuhnou vic a vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 11:58

a je to presne tahle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.12.10 12:00
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
bruni, taky jsem si koupila disany zavazovačky a pro mou neschopnost a lenost je prodávám :pankac: :lol:
No vidíš, jsme si to totiž myslela, když evi psala, že má problémy se čtvercema, tak jestli to pro ni má význam zkoušet zavazovačky.
Mně se líbí - dám do nich čč narovno a je to. :palec:
Ale mně se líbí všechno, hlavně když můžu přebalovat :mrgreen:

já je ani nezkoušela, na to nemám dost pevné nervy :lol: no vidíš, mě se líbí čtverce narovno jen tak do pulek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.12.10 12:02

Katy tak mala ma od rana ctvrtou plinu a mela by uz patou,ale spi…ja taky prebaluju jako blazen…ale hlavne proto,ze mala hned knuci jak ma mokro :nevim: . Ja porad nedavam na noc ani latku,pac se bojim,ze pak proste bude vzhuru furt :roll: porad si rikam ze to zkusim zitra,zitra,zitra a porad nic,nic,nic :lol:
Lenholko ta tva posledni fotka baby lucy me teda vubec nenadchla…ja vcera nealapleny uschnout do susicky,ale jen jsem je povesila ateda to je mega rozdil…vsechny jsou dost tvrde,jako je to dost vekkej rozdil.....se chceme stehovat,tak to abych trvala na susicce ve vybave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.12.10 12:03
lenholka píše:
Brunifid píše:
lenholka píše:
No nekecej, přišlo něco jinýho??? Tyhle totiž mám a jsou fajn, tak mě zajímalo, proč na ně tak nadáváš :nevim:
jako kdyz jsem je vyndala z krabice tak byly nadherny, jenom jsem premejslela co ze to je za katata ze si nepamatuju ze bych je objednavala, no vlezla jsem na latkovky a presne tam byl obrazek co mas ty ale katata v ruce jiny, na pohled, materialove to bylo ok, hodila jsem do pracky a kdyz jsem je vyndala tak me malem omejvali, ptz na nich hnedka byly zmolecky a dost ztuhly… pouzila jsem je2× a koncim s nima ptz mi prijde ze tuhnou vic a vic

a v cem? presne tyhle mam a jsou vyprany a jsou furt nadherny a heboucky :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 12:06

mno v persilu sensitive… uz mam teda na ceste ulrich ale buhvi kdyz dojde kdyz maj ted vsude volno, to je des jak lidi nemakaj :mrgreen:
anebo ze by to bylo tim ze nedavam do susicky?? :nevim: fakt nevim ale jsou desny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.12.10 12:08
lenholka píše:
mno v persilu sensitive… uz mam teda na ceste ulrich ale buhvi kdyz dojde kdyz maj ted vsude volno, to je des jak lidi nemakaj :mrgreen:
anebo ze by to bylo tim ze nedavam do susicky?? :nevim: fakt nevim ale jsou desny

asi jo, protoze ja peru v persilu sensitive a v klasickym batolatku a jsou jak novy… to co mam bum hugger s cernyma pacickama, ty vypadaj pouzity po jednom prani, tyhle ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.12.10 12:09

Tak uz mame patou, si ucurla a hned je vzhuru :cert: ,chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 12:11

no ale susicku kvuli tomu prece neporidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 12:12

mirii tak jsem stáhla tu Popolini one size, uvnitř je teda dlouhá ellas house konopná vkládačka poskládaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure