Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:
lenholka: A co se Ti na nich nezdá? To jsou tyhle?
http://www.plienka.sk/…upravena.jpg
no pockej jako ty jsem mela objednany na latkovkach a ja ti teda nafotim co mi prislo… ![]()
bruni, taky jsem si koupila disany zavazovačky a pro mou neschopnost a lenost je prodávám
![]()
lenholka píše:
no pockej jako ty jsem mela objednany na latkovkach a ja ti teda nafotim co mi prislo…
No nekecej, přišlo něco jinýho??? Tyhle totiž mám a jsou fajn, tak mě zajímalo, proč na ně tak nadáváš ![]()
zuzanecka81 píše:
bruni, taky jsem si koupila disany zavazovačky a pro mou neschopnost a lenost je prodávám![]()
No vidíš, jsme si to totiž myslela, když evi psala, že má problémy se čtvercema, tak jestli to pro ni má význam zkoušet zavazovačky.
Mně se líbí - dám do nich čč narovno a je to. ![]()
Ale mně se líbí všechno, hlavně když můžu přebalovat ![]()
Brunifid píše:lenholka píše:No nekecej, přišlo něco jinýho??? Tyhle totiž mám a jsou fajn, tak mě zajímalo, proč na ně tak nadáváš
no pockej jako ty jsem mela objednany na latkovkach a ja ti teda nafotim co mi prislo…
jako kdyz jsem je vyndala z krabice tak byly nadherny, jenom jsem premejslela co ze to je za katata ze si nepamatuju ze bych je objednavala, no vlezla jsem na latkovky a presne tam byl obrazek co mas ty ale katata v ruce jiny, na pohled, materialove to bylo ok, hodila jsem do pracky a kdyz jsem je vyndala tak me malem omejvali, ptz na nich hnedka byly zmolecky a dost ztuhly… pouzila jsem je2× a koncim s nima ptz mi prijde ze tuhnou vic a vic
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:No vidíš, jsme si to totiž myslela, když evi psala, že má problémy se čtvercema, tak jestli to pro ni má význam zkoušet zavazovačky.
bruni, taky jsem si koupila disany zavazovačky a pro mou neschopnost a lenost je prodávám![]()
Mně se líbí - dám do nich čč narovno a je to.
Ale mně se líbí všechno, hlavně když můžu přebalovat
já je ani nezkoušela, na to nemám dost pevné nervy
no vidíš, mě se líbí čtverce narovno jen tak do pulek ![]()
Katy tak mala ma od rana ctvrtou plinu a mela by uz patou,ale spi…ja taky prebaluju jako blazen…ale hlavne proto,ze mala hned knuci jak ma mokro
. Ja porad nedavam na noc ani latku,pac se bojim,ze pak proste bude vzhuru furt
porad si rikam ze to zkusim zitra,zitra,zitra a porad nic,nic,nic ![]()
Lenholko ta tva posledni fotka baby lucy me teda vubec nenadchla…ja vcera nealapleny uschnout do susicky,ale jen jsem je povesila ateda to je mega rozdil…vsechny jsou dost tvrde,jako je to dost vekkej rozdil.....se chceme stehovat,tak to abych trvala na susicce ve vybave ![]()
lenholka píše:Brunifid píše:jako kdyz jsem je vyndala z krabice tak byly nadherny, jenom jsem premejslela co ze to je za katata ze si nepamatuju ze bych je objednavala, no vlezla jsem na latkovky a presne tam byl obrazek co mas ty ale katata v ruce jiny, na pohled, materialove to bylo ok, hodila jsem do pracky a kdyz jsem je vyndala tak me malem omejvali, ptz na nich hnedka byly zmolecky a dost ztuhly… pouzila jsem je2× a koncim s nima ptz mi prijde ze tuhnou vic a viclenholka píše:No nekecej, přišlo něco jinýho??? Tyhle totiž mám a jsou fajn, tak mě zajímalo, proč na ně tak nadáváš
a v cem? presne tyhle mam a jsou vyprany a jsou furt nadherny a heboucky ![]()
mno v persilu sensitive… uz mam teda na ceste ulrich ale buhvi kdyz dojde kdyz maj ted vsude volno, to je des jak lidi nemakaj ![]()
anebo ze by to bylo tim ze nedavam do susicky??
fakt nevim ale jsou desny
lenholka píše:
mno v persilu sensitive… uz mam teda na ceste ulrich ale buhvi kdyz dojde kdyz maj ted vsude volno, to je des jak lidi nemakaj
anebo ze by to bylo tim ze nedavam do susicky??fakt nevim ale jsou desny
asi jo, protoze ja peru v persilu sensitive a v klasickym batolatku a jsou jak novy… to co mam bum hugger s cernyma pacickama, ty vypadaj pouzity po jednom prani, tyhle ne…
mirii tak jsem stáhla tu Popolini one size, uvnitř je teda dlouhá ellas house konopná vkládačka poskládaná.