Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
30.12.10 20:11

no to mam teda pekny vyhlidky :mrgreen:
a pritom nam to tak perfektne klapalo… v 7:45 jsme vlitli na koupani, tak 8:15 jsme vylezli, krmilo se pul hodky, v 9 byla v posteli a spala jak spalek..jenze pak si zkratila kojeni ze dne na den na 10minut a uz jsem ji soupla do postele o pul hodky driv a slo to do kelu :zed: od ty doby je to jak na houpacce, chvili jedem jakoby na stejnej cas a pak zas tohle…
jako koupat treba v pul 7 s tim ze v 7 jde do hajan, tak v posteli rve do 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.12.10 20:13
lenholka píše:
ani nekoupat?? ona teda se mala vetsinou vzbudi a pak treba cuci do pul 10 nebo vriska v posteli…no co kdyz se mi to takhle stane i zitra??ta mi v tom dela peknej hokej vubec nevim jak mam mit tedkon rezim :think:

Ty koupeš každý den 8-o To by mě mohlo, dokud dítě není špinavé z plazení se někde v prachu a špíně, tak koupu jen jednou týdně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 20:17

No, to je přesně ono. Hele, já jsem nikdy nebazírovala na nějakém čase u mimina, to si dal najevo on, jak to chce, já jsem člověk veskrze nesystémový, kdyby si dítě samo nevydupalo, jak to chce, tak bych ho ukládala jednou v 7 a jednou o půlnoci.
Když nechtěl spát ve svojí hodinu, tak šel k nám do obýváku, většinou se nalepil na kozu na kojícím polštáři, tam odpadnul a pak jsme ho přenesli.
Na pozdější usínání to vliv nemělo, chodí teď pravidelně mezi 7 a 8, usne bez problému sám, podle mě trvat na nějakém režimu má smysl až po zavedení všech příkrmů, pak už je ten denní rytmus fakt pravidelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 20:20
ivuska.h píše:
lenholka píše:
ani nekoupat?? ona teda se mala vetsinou vzbudi a pak treba cuci do pul 10 nebo vriska v posteli…no co kdyz se mi to takhle stane i zitra??ta mi v tom dela peknej hokej vubec nevim jak mam mit tedkon rezim :think:
Ty koupeš každý den 8-o To by mě mohlo, dokud dítě není špinavé z plazení se někde v prachu a špíně, tak koupu jen jednou týdně :lol:

Já jsem jeden čas jako malinkého denně koupala, to byl fakt blaženej, tak jsem mu to nedokázala odepřít :lol: Ale postupem času, jsem naznala, že na oblíbenou činnost je potřeba se patřičně těšit a ne si ji jen tak mírnix týrnix dopřávat pořád. Koupu 1× až 2× týdně, houby se stane, stejně mu prdku meju každý den po kadění, ruce a obličej též a to ostatní se nezašpiní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.12.10 20:21

tak to já budím neustále na jídlo každé tři hodiny, jen v noci má jednu šestihodinovou pauzu. když jsme šly z porodky, měla jsem budit, páč měla žloutenku. a teď jak odsávám, tak budím taky, aby měla vždycky čerstvý mlíko - odsaju, vrazím do flašky a rovnou krmíme. :nevim: ale nedodržuju to až tak přesně. většinou mi to přes den o hoďku sem či tam lítá :wink:

modelka před koupačkou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.12.10 20:24

já koupu třikrát týdně (úterý, čtvrtek a neděle :mrgreen: ) pouze v čisté vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 20:26
zuzanecka81 píše:
tak to já budím neustále na jídlo každé tři hodiny, jen v noci má jednu šestihodinovou pauzu. když jsme šly z porodky, měla jsem budit, páč měla žloutenku. a teď jak odsávám, tak budím taky, aby měla vždycky čerstvý mlíko - odsaju, vrazím do flašky a rovnou krmíme. :nevim: ale nedodržuju to až tak přesně. většinou mi to přes den o hoďku sem či tam lítá :wink:
modelka před koupačkou :pankac:

a koupes kazdej den??:o) at nejsem za exota :mrgreen:
no a nekdo zase rika ze se ma zacit cca od 3 mesicu s rezimem no tak pak babo rad… no zkusim najet na drivejsi cas s koupanim a uvidime…kdyz jsme meli rezim zajetej tak to bylo suprovy, mala po koupani vedela ze bude mliko a vetsinou potom po krmeni hezky usla,jenze to jsme kojili 20-30minut a ne 10, i kdyz mam na ni podezreni ze uz pije takovejch 6-7minut potvora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 20:27

tak jsem za exota :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.12.10 20:31

katy: já to váyání technicky ovládám, ale tak pěkně, že jsem s tím spokojená se mi to povede jen v 1 případě z deseti :nevim: (asi se moc vrtí…)

jinak se poslušně přiznám, že jsme dnes venku nebyli (teda já a manžel jo, ale mrně ne) ráno tu bylo - 18

a koupu dvakrát týdně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 20:33
careynka píše:
holky, co je to ta finska plinka???

Finská plínka je např tady tato, dělala se hromadná objednávka s Finska. :mrgreen: 

tahle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.12.10 20:34

zuzi: pěkná modelka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 20:35

Jo a koupání, jak byla ELiška malá, tak jsem koupali tak 2× týdně, někdy ani to ne, ono zadek jsem jí stejně umývala často v umyvadle, když byla pokaděná.
Teď jak je větší, tak už to je problém, koupat se chce a jakmilé se přiblíží sedmá hodina, tak už tu pobíhá s osuškou a buší na dveře do koupelny, občas se mi podaří jí nějak odbýt že dnes ne, občas se to ale nepodaří. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 20:38

hmmm tak ja se nad tim teda zamyslim :think:
a poradite jeste neco na vecne opruzelej zadek??fakt uz nevim co s tim…dneska jsem ve skrini objevila zapomenutou lecivou vlnu ale nevim jak se to pouziva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 20:56

Leni, plácneš to na prdku místo separačky a modlíš se, aby dítě aspoň 2h nekadilo :mrgreen: Stačí teda kousek uškubnout.
Jinak já patlala na zadek lanolin, ten vodový a měl zázračné účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.12.10 20:58
lenholka píše:a nekdo zase rika ze se ma zacit cca od 3 mesicu s rezimem no tak pak babo rad…

Já jsem dělala režim až od toho půl roku, jak se začnou dávat příkrmy, tak to byla prostě zelenina ve 12 a od toho se pak všechno odvíjelo. Později večeře v 6 atd. Jinak jsem stejně kojila podle potřeby, takže nějaký režim nešlo moc dělat. I když teda +/- se to ustálilo na tom, že poslední plínku jsem dávala v 8 večer, pak už jsem to brala jako noc a naopak kolem té 8 ráno když se vzbudili, tak už jsem lezla z postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure