Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzi ja bych je zkusila, za to nic nedam ze jo a stejne se ted chci zbavit aspon casti sketch tak at mi zase neco pribyde ![]()
Holky já tu mám taky 3 BI zavazovačky kdyby některá chtěla.
Růžová, modrá a hnědo žlutý proužek.
no to mi delate schvalne ![]()
Bl nejsou pruzny jo??a to je jediny nebo jsou zase v jinym dobry??
lenholka píše:
zuzi ja bych je zkusila, za to nic nedam ze jo a stejne se ted chci zbavit aspon casti sketch tak at mi zase neco pribyde
Nedáš? Ona je posílá zadarmo????
![]()
Jsem v tom nadšení, jak se mi povedlo uvázat, zapomněla dát svrchňáky
![]()
lenholka píše:
no to mi delate schvalne
Bl nejsou pruzny jo??a to je jediny nebo jsou zase v jinym dobry??
Rozhodně bys měla vyzkoušet obojí, abys to mohla dobře porovnat, rozuměj ![]()
holky-motalky, já vás obdivuju!
mě to fakt nejde… moje nejoblíbenější varianta je plína narovno a pulky. nevím, co budu dělat, jestli neluš začne trousit několikrát denně ![]()
hlavně se mi líbí, že takhle jí to nedělá moc velký zadek - si na ty proporce nejdřív musím pomalu zvykat ![]()
a k těm zadkům ještě: jak mimina oblíkáte? myslím takhle malý mimina - bodýčka a dupačky 68 už nám jsou malý, v 74 totálně plavem. na dupačky už teda rezignuju a pořídím polodupačky. ![]()
Zavazovačky od BI jsem měla, Disanu mám doma jednu. POdle ní jsem si ušila svoej zazovačkyze starých triček.
Každá má své výhody i nevýdy. Tak jako je to u všech plenek. Mně teda vyhovovali obě dvě.
BI jsem dlouho používala na noc, jde krásně vycpat.
A pak taky v létě jsem do ní dávala jen vlněný obdélník a už žádné svrchňáky. A to bylo docela fajn balení.
Mně se na zavazovačkách líbí, jak se přizpůsobí každému dítěti.
SWD ( simplex ) a Blueberry ( basix ) mají nové AIO plenky. Docela se mi líbí, že jsou aio, ale mají navíc i kapsu na dovycpání.
holky, když tu tak nabízíte ty plíny, nemáte na prodej některá BumGenius kapsovku? mi přijde, že nám sedí střihově nejlíp. jak jsou na tom se střihem aio bumg.?
zuzanecka81 píše:
a k těm zadkům ještě: jak mimina oblíkáte? myslím takhle malý mimina - bodýčka a dupačky 68 už nám jsou malý, v 74 totálně plavem. na dupačky už teda rezignuju a pořídím polodupačky.
Zuzi já dupačky nepoužívala téměř vůbec, používala jsem jen polodupky. Na bodýčka jsem používala prodloužení (extendor), kdyby někdo mál zájem, tak mi tu jeden leží už ladem.
Co jsou polodupačky? ![]()
Já dávám velikost 62 a 68, jsou nám přes tři měsíce ![]()
Tak plínu narovno a na to PULky, to bych těch PULek musela mít plnej šuplík, když malá kadí 3-4× denně ![]()
Katy2 píše:
Polodupačky jsou jen do pasu, prostě kalhoty s ťapkama.
Tak to jsem ještě neviděla.
Já mám nejradši dupačky s rozepínáním mezi nožičkama ![]()
polodupacky mam jedny a jsou super. Jinak se mi jeste docela osvedcily puncochy. jsou pruzny a zaroven si je mrne nestahuje z noh jako ponozky…
Hele já mám, myslím, nějaké na cestě