Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
30.12.10 20:59
lenholka píše:
hmmm tak ja se nad tim teda zamyslim :think:
a poradite jeste neco na vecne opruzelej zadek??fakt uz nevim co s tim…dneska jsem ve skrini objevila zapomenutou lecivou vlnu ale nevim jak se to pouziva…

Čím čístíš při přebalování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 21:02

to je co lanolin?? 8-o ja ted nove koupila od sebamedu cistici olejicek tak uvidim pouzivam ho par dnu a vlnu teda prubnu zitra az se rano pokadi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 21:04
ivuska.h píše:
lenholka píše:
a poradite jeste neco na vecne opruzelej zadek??fakt uz nevim co s tim…dneska jsem ve skrini objevila zapomenutou lecivou vlnu ale nevim jak se to pouziva…

donedavna jsem pouzivala ubrousky od pampers, ty sensitive, ted posledni dny je davam jenom kdyz je pokadena a pak teda ten olejicek od sebamedu na ubrousku latkovym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 21:04

a nevim jestli taky patlat genciankou kterou jsme dostali u mudry v prvnim mesici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 21:05

a to dite porad spi 8-o no koupani dneska opravdu ne e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 21:09

leni, ty asi nemáš doma žádné vlňáky, co? :lol: Lanolin se používá k impregnaci vlněných svrchních kalhotek.
Jinak ten vodový lanolin se používá jako masťový základ na míchání různých mazání v lékárnách, takže v pidilékárnách ho asi nekoupíš, spíš v těch při nemocnici, při poliklinikách… Stačí si koupit 50g na tyhle potřeby. Je obsažený právě i v té léčivé vlně, ale v mnohem menším množství. Je antibakteriální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 21:16

Gladys to nic opet mi nedocvaklo, nahodou vlnacky jedny mam :mrgreen: ale lanolin je na ceste teprve…
ja myslela ze ten co se pouziva na impregnaci je tekutej a ne masťovej :nevim: to jsou veci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.12.10 21:20

Gladys a bezvodný lanolin je horší, či jaký? já si ho mažu na exém na bradavkách a je to to jediné, co mi aspoň trochu pomáhá. tak že bych ještě koupila aj ten druhý lanolin? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.12.10 21:20
lenholka píše:
ivuska.h píše:
lenholka píše:
donedavna jsem pouzivala ubrousky od pampers, ty sensitive, ted posledni dny je davam jenom kdyz je pokadena a pak teda ten olejicek od sebamedu na ubrousku latkovym

Tak to si myslím, že by mohlo samo o sobě pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 21:21

zuzi, není horší, jen se líp roztírá :lol: Ale klidně se dá dát i ten bezvodý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.12.10 21:22

dneska přišla nejsem teda moc nadšená je to z šd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 21:23

leni, na impregnaci se používá bezvodý, na masti vodový, ale tuhý jsou oba :mrgreen: Akorát ten vodový je jako pastový med, roztírá se celkem dobře, kdežto ten bezvodý je tužší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.12.10 21:26

Gladys tak to jo :lol: a já nemažu, jen trošku kydnu a ono se to teplem rozmaže samo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.10 21:27
mabit píše:

A proč nejsi nadšená? Vypadá pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.12.10 21:30
Katy2 píše:
mabit píše:
A proč nejsi nadšená? Vypadá pěkně.

prostě ten okraj je takovej tvdej,celá ta plena je takový tužší oproti anavě,počkám po pár vyprání co to udělá a ty vkladečka na připevnění je pěkné dlouhá a na ssložení dopředu pro kluka teda nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure