Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Disany vlnacky holky prodavam,tmave cerveny,jsou tri mesice stary-novy ![]()
Mirii my už máme šestou a před chvíli jsme usnuli, tak jí vydrží ta šestá tak do půl třetí když bude spát.
Vyfotila jsem i tu disanu zavazovačku, ty dávám na denní spánek, uvnitř je kikko čč bambusová, plus malá vkládačka s Anavy plíny. ![]()
lenholka píše:
no ale susicku kvuli tomu prece neporidim
jo nedavas…ja cetla davas
ja taky susim na snure ![]()
careynka píše:lenholka píše:jo nedavas…ja cetla davas
no ale susicku kvuli tomu prece neporidimja taky susim na snure
a mas je jako novy?? no tak mi rekni teda kde je zakopanej pes ![]()
farska píše:
Disany vlnacky holky prodavam,tmave cerveny,jsou tri mesice stary-novy
ja se hlasim ![]()
zuzanecka81 píše:
evi, já ti fakticky rozumím, mě ty sklady taky nejdou. nějak se nedovedu donutit to na dítěti pevně utahovattaky jsem to vždycky motala dlouho a stejně to vypadalo blbě…k oblečení: i s hnuskama už jsou neluš malá bodýčka i dupačky velikosti 68. včera jsem jí dala na látkovku první dupačky velikosti 74 a děs - na těle dobrý, ale nožek se jaksi nedostává
budu muset nakoupit polodupačky, tam se to srovná
Zuzi, malej nosí velikost 62, některá body mu jsou dobře i 56 (ale to už jsou jen dva kousky, číslovaný jsou 56, ale velikostně odpovídají té 62). Samozřejmě bráno s jednorázovkou. On není dlouhej, prostě jen baculatej (aktuálně hrubým odhadem může mít cca 60 cm a váha cca 6200 g - za předpokladu, že si držíme tempo).
jinak u nas doma taky bezi galerka, akorat ted jsme to flakali… pred vanocema dosly novy katata co mamka odklikala na aukru, pani je tam prodavala jako aio, no je to obyc kapsovka ale nejsou uplne spatny, jenom az bude stepka vetsi tak to budu muset dovystlat, tak pak taky nafotim, je to nejaka znacka co u nas vubec neni
uz si ji ani nepamatuju
Katy tak popolinka me moc nenadchla,vypada ze ji ma uz skoro malou ![]()
A probuh jak to mas uvazanou tu disanu??
to bys mohla jim normlane delat reklamu,jako kdybych vyfotila jak vypada muj uvaz,tak se pocuras smichy
. Jako fakt krasne upnuta, to cumim,ja ji mam vzdycky jak kdyby me u toho nekdo honil ![]()
lenholka píše:farska píše:ja se hlasim
Disany vlnacky holky prodavam,tmave cerveny,jsou tri mesice stary-novy
ja taky ![]()
lenholka píše:
jinak my mame z dneska tutononc
jak se ti to povedlo?
tohle mi delaj pampersky
lenholka píše:careynka píše:a mas je jako novy?? no tak mi rekni teda kde je zakopanej peslenholka píše:jo nedavas…ja cetla davas
no ale susicku kvuli tomu prece neporidimja taky susim na snure
tak to nevim teda ![]()
careynka píše:lenholka píše:jak se ti to povedlo?
jinak my mame z dneska tutononctohle mi delaj pampersky
jsem blbec dala vv narovno kdyz jeste nebyla vykadena a lezela mi zrovna na boku ![]()
lenholka píše:careynka píše:jsem blbec dala vv narovno kdyz jeste nebyla vykadena a lezela mi zrovna na bokulenholka píše:jak se ti to povedlo?
jinak my mame z dneska tutononctohle mi delaj pampersky
no sikulka
malej kdyz mel pampers ted v postylce na boku tak jsem ho zvedla uplne mokryho ![]()
Mirii píše:
Katy tak popolinka me moc nenadchla,vypada ze ji ma uz skoro malou
A probuh jak to mas uvazanou tu disanu??to bys mohla jim normlane delat reklamu,jako kdybych vyfotila jak vypada muj uvaz,tak se pocuras smichy
. Jako fakt krasne upnuta, to cumim,ja ji mam vzdycky jak kdyby me u toho nekdo honil
Mirii popolini rozhodně malou Eli ještě nemá, rezervy ta má ještě až až.
Disanu vážnu normálně, vždy jí mám tak uvázanou. Ono Eli se ráda přebaluje, hezky leží a hraje si a nebo jen tak kouká a čeká až práci dokonám. Ona je na přebalování skvělá, fakt zlaté dítě, nikdy sebou nemrskala a nikam neutíkala. ![]()