Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
evi.an píše:
No taky jsem přemýšlela, že bych koupila pár starších aspoň na zkoušku, ale sotva jsem se zmínila před manželem, tak to bylo …zbláznila ses? Nějaký posraný plíny z druhé ruky, no fuj… Takže to neprošlo, no.Ještě se zeptám, jak to máte s oblečením? Když jsem na malýho namotala ty čč, tak jsem mu musela dát body o číslo větší. Ty kalhotkový jsou taky tak objemný? Omlouvám možná za blbý dotaz, ale zatím jsem bez zkušeností…
Manžela se na takové věci vůbec neptej, stejně tomu prd rozumí. ![]()
Co se týka objemnosti, vše je objemnější než hnuska, tak že oblečení jsem vždy dávala o číslo větší.
Evi tak si zkus kouoit na zkusku treba jen ctyri nove,kazdou ale od jine firmy a uvidis…pak muzes prikoupit
Ja jsem treba vubec nikdy nezkusila zadnou plenu od popoliny a celkem by me zajimala jaka je
Ale uz ted jich mam tolik,ze zase nejkej ten mesic s nakupem pockam ![]()
Bruni me tak napadlo nechtela bys ode me Bl Clasic?? fakt se jich chci zbavit ![]()
evi, já ti fakticky rozumím, mě ty sklady taky nejdou. nějak se nedovedu donutit to na dítěti pevně utahovat
taky jsem to vždycky motala dlouho a stejně to vypadalo blbě…
k oblečení: i s hnuskama už jsou neluš malá bodýčka i dupačky velikosti 68. včera jsem jí dala na látkovku první dupačky velikosti 74 a děs - na těle dobrý, ale nožek se jaksi nedostává
budu muset nakoupit polodupačky, tam se to srovná ![]()
Mirii já mám ty popolini one size či jak se jmenujou, mají jednu pčicvakávací vkláčaku, ale tu teda nedávám vůbec a cpu do ní konopnou vkládačku jen tak poskládanou. Má ty popolini vcelku ráda, dokonce mám i ted jednu nafocenou, jsem se rozhodla, že si začnu fotit co Eli nosí na zadku a vytvořím si galerku aktuální plenkové výbavy. Tak dnes jsem s focením začala, už mám nafoceno 5 kousku, ano přesně tak už 5 a to od rána. ![]()
nemate holky nekdo http://www.nosenideti.cz/…acka1/Hacka/ ??
jo a právě jsem si ke dvěma bambinexům objednala vlňáčky disana
už aby tu byly!
zuzanecka81 píše:
jo a právě jsem si ke dvěma bambinexům objednala vlňáčky disanauž aby tu byly!
ja je budu mit mozna az pristi tyden ![]()
evi.an píše:
No taky jsem přemýšlela, že bych koupila pár starších aspoň na zkoušku, ale sotva jsem se zmínila před manželem, tak to bylo …zbláznila ses? Nějaký posraný plíny z druhé ruky, no fuj… Takže to neprošlo, no.
O tomhle se s chlapem vůbec nemáš bavit!!! ![]()
Já mám starších plen dost a jsem spokojená.
Ty zavazovačky - já je taky chtěla vyzkoušet, mám tu teďka tři. Podle mne, jestli máš problémy umotat sklady z čč, tak zavazovačka je pro mne asi tak na stejné úrovni požadavků na manuální zručnost ![]()
Mirii: Popolini mám. Jednu Ultra Fit - ta mi přijde fajn, pobere hodně, ale mám ji schovanou, až bude malá větší, je dost velká. Dá se teda zmenšit, to jo, ale teď prostě dávám menší plíny. A pak mám nějaké flanel nebo co to je a to savostí fakt nic moc, takovej hadr. Na co jsou ale dobré, když vím, že bude kakoš, dám do nich narovno čč a ještě mi kolem nožičky neprotekly.
lenholka píše:
Bruni me tak napadlo nechtela bys ode me Bl Clasic?? fakt se jich chci zbavit
Prosím obrázek a velikost
Ale teď už jich budu mít dost ![]()
Brunifid píše:evi.an píše:
No taky jsem přemýšlela, že bych koupila pár starších aspoň na zkoušku, ale sotva jsem se zmínila před manželem, tak to bylo …zbláznila ses? Nějaký posraný plíny z druhé ruky, no fuj… Takže to neprošlo, no.O tomhle se s chlapem vůbec nemáš bavit!!!
Já mám starších plen dost a jsem spokojená.Ty zavazovačky - já je taky chtěla vyzkoušet, mám tu teďka tři. Podle mne, jestli máš problémy umotat sklady z čč, tak zavazovačka je pro mne asi tak na stejné úrovni požadavků na manuální zručnost
Mirii: Popolini mám. Jednu Ultra Fit - ta mi přijde fajn, pobere hodně, ale mám ji schovanou, až bude malá větší, je dost velká. Dá se teda zmenšit, to jo, ale teď prostě dávám menší plíny. A pak mám nějaké flanel nebo co to je a to savostí fakt nic moc, takovej hadr. Na co jsou ale dobré, když vím, že bude kakoš, dám do nich narovno čč a ještě mi kolem nožičky neprotekly.
Zavazovačce se dá pomoct snapy sponkou, zapnu normálně jako bych dělala sklad a pak jen omotám a zavážu, nic složitého.
farska: Došly jsme k tomu, že u těch pracích kuliček všude píšou, co to NENÍ a nikde nepíšou, co to vlastně JE…
![]()
lenholka: A co se Ti na nich nezdá? To jsou tyhle?
http://www.plienka.sk/…upravena.jpg
Brunifid píše:lenholka píše:Prosím obrázek a velikost
Bruni me tak napadlo nechtela bys ode me Bl Clasic?? fakt se jich chci zbavitAle teď už jich budu mít dost
a chces fotky tech mejch nebo staci co je na netu??