Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
30.12.10 13:48

Já mám taky spoustu plen jak prkno :cry: A to je koupím (vyprané), jsou hezké, jednou je já vyperu a zhrubnou :-(
Máme tvrdou vodu, ale až takové psí kusy, že by o dělalo?!

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
30.12.10 13:49

Mirii: Fleecové separačky právě testuju. A dobrý - opláchnout od hovňouse jdou daleko lepší než plína, po vytažení z pračky se nemusí narovnávat a suché jsou za chvilku :palec: Dneska mám tudíž v plánu nastříhat Irmu :lol:

• Citovat
  • Upravit
4509
30.12.10 15:42
careynka píše:
ja koukam jak blazen, vcera jsem si objednala rukavice a ponozky merino, VCERA ODPOLEDNE podotykam a ted mi to postacka predala 8-o to jsem jeste nezazila :-D a ty rukavicky Manymonths jsou naaaadherny!! uz se vidim ze kupuju dalsi kousky obleceni jestli se merino osvedci :-)

prosim te a kde sis to kupovala??to snad taky vyzkousim ty rychlost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
30.12.10 15:45

Holky moc prosím o radu. Dávám normálně čtverce složené na novorozenecký sklad, do toho vkládačku a separačku, přes vlňáky a malý to vždycky durch proprdne kolem stehýnek až na ty vlňáky. Už to nestíhám prát a impregnovat. A dneska jsem se fakt naštvala, proprd to až do šátku… Fakt nevím, co dělám blbě, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 15:56
vasedcera píše:
Holky moc prosím o radu. Dávám normálně čtverce složené na novorozenecký sklad, do toho vkládačku a separačku, přes vlňáky a malý to vždycky durch proprdne kolem stehýnek až na ty vlňáky. Už to nestíhám prát a impregnovat. A dneska jsem se fakt naštvala, proprd to až do šátku… Fakt nevím, co dělám blbě, poradíte?

Zkoušela jsi vázačky disana? Zkus nějakou koupit, dát do ní čtverec na rovno. Disana je poměrně dost proprdnutívzdorná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
30.12.10 15:58

Gladys, Disany mám, ty zas včera proprd vrchem až na záda. A hlavně to není řešení, když mám doma spoustu čtverců… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 16:00

Aha, tak to je prekérka, protože dítěti se nikdy nepovedlo prosrat přes to utažení na zádech :think:
Sklad na draka jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 16:02

Jo a zkoušela jsi ty disany vepředu dotáhnout pomocí snapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
30.12.10 16:04

Nezkoušela, díky, zkusím. Já totiž nevím, jestli to je tím, že to blbě vážu, nebo tím, že kadí s extrémním tlakem, prostě je to záhada… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 16:26

Tak novosklad pokud je z klasických 70×70, tak může být docela bokový, ale dobře uvázanou disanu si nějak nedokážu představit, kudy by to šlo :think: Ta čtvercovka v disaně by měla být obdelník a ten obdelník by měl končit někde na kostrči a nad ním být to překřížení šňůrek, takže v místě překřížení už bude na kůži jen disana, musí být dotažená kolem nožiček, aby hezky doléhala. A tam si právě pomůžeš tou snapkou, že si ty boční díly chytíš, takže se ti to po obvodu nepovolí a tím pádem se můžeš věnovat jen přední části a šňůrkám.
Sklad na draka podle mě těsní líp, už kvůli tomu, že ho můžeš mít výš na záda jak novosklad. Ale potřebuje do sebe další čtverec na obdelník jako savé jádro.

Ale já si pamatuju na ty nálože, nejdřív 1×za týden, to bylo něco a pak najednou 6× denně totálně tekuté :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 16:37

no ja teda jednou dala draka a mala se zrovne tak suprove pokajdila a bylo to uplne vsude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.10 16:38
lenholka píše:
no ja teda jednou dala draka a mala se zrovne tak suprove pokajdila a bylo to uplne vsude :lol:

No jo, ale musí se to pořádně dotáhnout, trochu si ppohrát s překládáním okrajů a tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.10 16:43
Gladys píše:
lenholka píše:
no ja teda jednou dala draka a mala se zrovne tak suprove pokajdila a bylo to uplne vsude :lol:
No jo, ale musí se to pořádně dotáhnout, trochu si ppohrát s překládáním okrajů a tak. :mrgreen:

hmmm to jsem asi nemela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
30.12.10 16:46

On právě kadí několikrát denně a pokaždé je to super nálož… 8-o

Tu disanu jsem měla asi blbě uvázanou, protože vkládačku jsem měla až nahoru, takže to překřížení šlo přes. Příště se polepším.

Zkusím i draka, jestli to jde líp dotáhnout, třeba to bude právě ono. Takže ještě jednou díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.12.10 17:41
lenholka píše:
careynka píše:
ja koukam jak blazen, vcera jsem si objednala rukavice a ponozky merino, VCERA ODPOLEDNE podotykam a ted mi to postacka predala 8-o to jsem jeste nezazila :-D a ty rukavicky Manymonths jsou naaaadherny!! uz se vidim ze kupuju dalsi kousky obleceni jestli se merino osvedci :-)
prosim te a kde sis to kupovala??to snad taky vyzkousim ty rychlost :mrgreen:

na www.slune.eu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky