Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
31.12.10 09:53
zuzanecka81 píše:
jo a teda když jsme po náloži a další čekám nejdřív za týden, tak jsem vytáhla viskozové popoliny separačky. přijdou mi jaksi veliké… stříháte je? :think:

nestříhám, dám jí tak jak je a jen jí po zapnutí plenky tak nějak do ní bokama zasoukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 09:57

a kdyby chtěl někdo zavazovací disany, tak se jich snažím na mimibazaru zbavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 10:00
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
jo a teda když jsme po náloži a další čekám nejdřív za týden, tak jsem vytáhla viskozové popoliny separačky. přijdou mi jaksi veliké… stříháte je? :think:
nestříhám, dám jí tak jak je a jen jí po zapnutí plenky tak nějak do ní bokama zasoukám.

hm, tak já už jednu střihla… další teda zkusím zastrkávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.12.10 10:13
vasedcera píše:
Gladys, děkuju, vypadá to, že ten sklad na draka funguje. Už ustál tři velké nálože… tak snad jsem to nezakřikla :kytka:

Super, tak to jsem ráda, že něco pomohlo, jen ať to vydrží

viskozové separačky, stříhala jsem, na tak malé mimi jsou obří a pokud se nečeká nějaká větší nálož v nejbližší době, tak stačí ta půlka separajdy jako vrstva odvádějící vlhkost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
31.12.10 12:10

Tak se mi podařilo hodit vlňáky do barevného prádla - jsou pro miminko :zed: :zed: :zed: Ale nechápu to. Jsou to jedny doma šité, svetr jsem před šití vyprala, aby se srazil a on jen trochu. Teď se mi tam nějka omylem připletly a jsou pidi. :think: Teda aspon mám důvod vyrazit do sekáče pátrat po svetrech. :mrgreen:

NEvím, zda je to z látkovek nebo ne, ale Tobíkovi se na zadečku udělali dvě malá ložiska ekzému. Na ekzém netrpí. Jen když mu bylo 9 měsíců a měl opakované záněty středního ucha a bral dlouho atb, tak měl pár flíčků na zádech. JInak nikdy nic. Tak nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.12.10 12:24

Právě jsme přijely od doktorky - 5100g a 61cm :palec:
A koupila jsem Adeps lanae a mám v pračce svetry s novýma ručně pletenýma vlňáčkama, peru na program vlna s ořechama (dala jsem jich do pytlíčku 6ks). Po vyprání naložím do lanolinu a zítra vyzkoušíme :palec:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
31.12.10 12:25
zuzanecka81 píše:

Nestříhám.
Zrovna dneska jsem se o tom bavila s doktorkou, ona teda říkala, že je to normální, že některé děti několik dní nekadí. Já jsem zvyklá, že 3× denně malá kadí, jsem říkala, že to už bych dávno volala, jestli jí něco není :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
31.12.10 12:42

Holky, jaký je rozdíl mezi zavazovačkami Disana a BI???
Trénuju s BI, už mi to začíná jít :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
31594
31.12.10 12:52

Bruni, BI jsou z látky a disana jsou pletené. Materiál na mě působí přibližně jako ty staré dobré bavlněné punčocháče, co jsem nosila ve školce. Jsou mnohem pružnější jak BI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.12.10 12:55
Gladys píše:
Bruni, BI jsou z látky a disana jsou pletené. Materiál na mě působí přibližně jako ty staré dobré bavlněné punčocháče, co jsem nosila ve školce. Jsou mnohem pružnější jak BI.

Aha, a jak se Disana pere? To asi ne na 60 s plínama… :think:

• Citovat
  • Upravit
4509
31.12.10 12:57
Brunifid píše:
Trénuju s BI, už mi to začíná jít :palec: :lol:

Bruni jsi s nima spokojena?? premyslim ze bych je taky prubla, a ty jsou taky az po nocnik ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 12:58
Brunifid píše:
Gladys píše:
Bruni, BI jsou z látky a disana jsou pletené. Materiál na mě působí přibližně jako ty staré dobré bavlněné punčocháče, co jsem nosila ve školce. Jsou mnohem pružnější jak BI.
Aha, a jak se Disana pere? To asi ne na 60 s plínama… :think:

bruni, jj, normálka s plínama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 13:01

holky, fakt nechcete ty moje? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.12.10 13:03

Disana se tuším může i vyvařovat, BI maximálně na 60.

BI mi na malý mimčo neseděli, přeci jen nejsou tak poddajné, začla jsem je používat víc až tak v roce. Ale to i disany. Ale disany se hezky přizpůsobí, přilehnou.
Pro mě BI jsou dobré v tom, že tolik nepruží, tak je můžu dát i samotné bez svrchňáků na doma. Disany pruží hodně a když mi v nich dítě chvíli běhá, tak mu začnou trochu lízt dolů ze zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.12.10 13:42
lenholka píše:
Brunifid píše:
Trénuju s BI, už mi to začíná jít :palec: :lol:
Bruni jsi s nima spokojena?? premyslim ze bych je taky prubla, a ty jsou taky az po nocnik ne??

Myslím, že určitě, jsou dost velké, ohrnuji je. Spokojená jsem, napotřetí už jsem to, myslím, uvázala dobře, teď už to bude jen lepší. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí