Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarku tak ty druhe se mi libi vic. Ten prvni odkaz je jako " site doma v ruce" ,proste to jde nejak moc videt
a za tu cenu se to cloveku riskovat nechce.
Zuzanecko ty si taky dobrej blazen a ja si myslela ze jsem silena,kdyz mam " tolik anavy plen"
jaka je vlastne tva latkova vybava? Ja budu muset tu moji taky dofoti,ale asi az dojdou i ty nove.
Jo a Katy dik za napad s flisovyma separackama,zas uz mam na brane zbozi v kosiku za 2000,–
a to jeste premyslim o nejake merinu tricku ci bodycku a nebo rolak pro me ![]()
Mirii - a vy tam u vás nemáte IKEU. Z irmy, která tady sotjí 29 k4, máš separaček hafo. Kdyby jsi chtěla, tak bych ti jí koupila a poslala. Do ikea jedu zrovna zítra.
Achdarek píše:
Mirii - a vy tam u vás nemáte IKEU. Z irmy, která tady sotjí 29 k4, máš separaček hafo. Kdyby jsi chtěla, tak bych ti jí koupila a poslala. Do ikea jedu zrovna zítra.
CO JE IRMA
Ja chci taky hafo separacek
![]()
Já jsem s nimi fakt spokojená. Ale ne každému sedí fleece. Když tak jich člověk nastřihá jen pár a když případně nevyhovují, tak zůstane zbytek jako třeba deka do kočáru.
Irmu už mám taky nastříhanou, akorát to mám křivý jak když pes čúrá ![]()
A ne že mě vyženete do psí diskuze ![]()
Katy2 píše:
Achdárku neštvi.![]()
![]()
Tak mně to nedalo a jednu jsem si objednala. Jsem na ni zvědavá. A jdu vymýšlet, co prodat.
Asi cuddle. ![]()
Ty jo ženy, takový lákadla ![]()
No já mám něco na cestě, snad to tu v pondělí bude ![]()
Achdarku praveze ikeu tu nemame,ale poslu tam mou drahou sestru
,ta bude cela nakrivo az bude v ikeii shanet osusku irmu,mebo co to je ![]()
Achdarku, „na louce“, že jo? Jsem ji tam měla rozkliknutou a už tam není
Ale ta je fakt pěkná.
Achdarku a diky za tip
takhke jich budu mit aspon hafo a muzu si dovolit i nejakou vyhodit ![]()
Katy mne to prislo krapet lepsejsi,tak za ty prachy to stoji ![]()
Gladys píše:
Achdarku, „na louce“, že jo? Jsem ji tam měla rozkliknutou a už tam neníAle ta je fakt pěkná.
Jo ![]()
Mirii píše:
Achdarku praveze ikeu tu nemame,ale poslu tam mou drahou sestru,ta bude cela nakrivo az bude v ikeii shanet osusku irmu,mebo co to je
Irmu mají v oddělení textilu. Je to pléd.
A ještě se z irmy dobře šijou fleesáčky. Za ty prachy je to super.