Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
1.1.11 11:38

Leni, můžou to být zuby, ale každopádně u nás se osvědčilo, že olejíček nesetře všechno, stejně tak vlhčené ubrousky, pokaděný zadek fakt jen teplou vodou a trochou neagresivního mycího gelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.1.11 11:46
Mirii píše:
Ja jsem nekde cetka,ze jeden z nich ma vroubky a ze se to jakoby hure vymyva,tak ted nevim kterej to je :lol: ale asi pujdu do ladycup pac je v barevnych variantach :lol:

Ten LadyCup má takové ďublíky a s umýváním jsem teda nikdy problém neměla. A přivolala jsi mi tím svým dotazem potřebu kalíšku :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.1.11 12:10
Gladys píše:
Leni, můžou to být zuby, ale každopádně u nás se osvědčilo, že olejíček nesetře všechno, stejně tak vlhčené ubrousky, pokaděný zadek fakt jen teplou vodou a trochou neagresivního mycího gelu.

a co mydlo od sebamedu??tuhe?? ten syndet?? jinak dneska teda oplachuju pod vodou a uvidime za jak dlouho se to zpravi + mazu

jinak co se tyce vetrani se tu ptala zuzka tak ja nechavam vetsinou tak na 20minut az pul hodinky 2× denne, mala se u toho mrska, toci se na dece dokola, vylozene se ji to libi, taky kdyz je rozbalena tak se krasne otaci na bok pres nozicky, kdyz ji mam zabalenou tak mi zaklani hlavu a obloukuje :roll:
hlavne ja ji prebaluju porad ve vysce, ledaze bych zacla prebalovat na zemi na dece kde ji mam polozenou…to bych ale musela vymyslet kam prestehuju veci k tomu potrebne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.1.11 12:32
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Ja jsem nekde cetka,ze jeden z nich ma vroubky a ze se to jakoby hure vymyva,tak ted nevim kterej to je :lol: ale asi pujdu do ladycup pac je v barevnych variantach :lol:
Ten LadyCup má takové ďublíky a s umýváním jsem teda nikdy problém neměla. A přivolala jsi mi tím svým dotazem potřebu kalíšku :cert: :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.1.11 12:34

Lenholko, tak ji dej na nějakou nepromokavou deku na zem. Na tvrdé podložce děti pasou o dost líp, než na měkkém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.1.11 14:20

Tak jsem dnes na fleru objevila další paní, co šije plenky. Nevypadají špatně. Tak kdo od ní něco otestuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.1.11 15:38
Achdarek píše:
Tak jsem dnes na fleru objevila další paní, co šije plenky. Nevypadají špatně. Tak kdo od ní něco otestuje?

teda tos mi zas dala uz tam zase neco lovim, chjo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.1.11 16:05
lenholka píše:
Achdarek píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.1.11 16:16

nene ted mam vyhlidlou dalsi anavy, to musim propocitat a kdyz to vyjde tak ji do vecera zaberu…to zas budou pohledy od chlapa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.1.11 16:44
lenholka píše:
Achdarek píše:

MOc se omlouvám. :oops: Ale jistě chápeš, že jsem si to nemohla nechat pro sebe. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.1.11 17:32
Achdarek píše:

Achdarku už jsem na ty plíny koukala před časem, no jako jsou pěkné, ale za ty peníze jdu raději do jistoty a to jsou pro mě teď momentálně Anavy. :lol:
Ale líbí se mi tam u té paní ta kukla co tam má. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.1.11 17:34
Katy2 píše:
Achdarek píše:
Achdarku už jsem na ty plíny koukala před časem, no jako jsou pěkné, ale za ty peníze jdu raději do jistoty a to jsou pro mě teď momentálně Anavy. :lol:
Ale líbí se mi tam u té paní ta kukla co tam má. :mrgreen:

přesně! vypadají hezky, ale anavy jsou tutovka! já si dneska objednala dalších 5 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.1.11 17:47
Katy2 píše:
Achdarek píše:

Katy - naprostý souhlas. Já taky dám přednost jiným plenám - šijemdětem. :srdce: Ale je super, že se objevují další české plenky a že je z čeho vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.1.11 17:52
Achdarek píše:
Katy2 píše:
Achdarek píše:
Katy - naprostý souhlas. Já taky dám přednost jiným plenám - šijemdětem. :srdce: Ale je super, že se objevují další české plenky a že je z čeho vybírat.

Achdárku to ano, jako mít peníze navíc, tak asi nějakou prubnu, ale víš jak, Eli už skoro rok a půl, tak už bych s nakupováním měla přestat. :zed: No jen že to nějak nejde...........a to mi ke kamarádce dojdou ještě 3 anavy. :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.1.11 18:11

3 anavy :pankac: :pankac: :pankac:

A tady ještě jedny :
U těch se mi líbí, to zmenšování ohnutím. Tak tu asi v rámci podpory českých látkovek vyzkouším a pak poreferuji.

Já osobně třeba anavy moc nemusím. Víc mně vyhovují otáčen švy a také zmenšování ohnutím jako je u megerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure