Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
31.12.10 20:52

Mirii: tady :) jsou ve slevě :)

http://www.latkovky.cz/…y-pockettot/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.12.10 20:57

no tak ta me teda zrovna nenadchla… ale treba to s ni neumim :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.12.10 21:21
monaskaa píše:
Mirii: tady :) jsou ve slevě :)http://www.latkovky.cz/…y-pockettot/

Tak presne ty mam - ja je teda prodavam za 150 :-)), ale pouzite,i kdyz malo pouzite. Paveze nesajou skoro nic a museji se dovycpat. Kdyz jsem je kupovala tak u nich byl i clanek,ze nejsou moc save,ze se museji dovycpat. Vim,ze je tu maji jeste dve holky,tak snad ti napisou svuj nazor. U nas je pouzivala tchyne,pac je jednoducha manipulace,super rychle schnou…ale ja dovnitr jeste vzdy pridala jednu jakoukoli vkladacku co jsem mela. Ja mam doma jeste tri a pouzivat uz je nejspis nebudu…a jinak ja teda dovycpavam vsechny AIO i SIO,jen itti bitti ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.12.10 22:23
Mirii píše:
monaskaa píše:
Mirii: tady :) jsou ve slevě :)http://www.latkovky.cz/…y-pockettot/
Tak presne ty mam - ja je teda prodavam za 150 :-)), ale pouzite,i kdyz malo pouzite. Paveze nesajou skoro nic a museji se dovycpat. Kdyz jsem je kupovala tak u nich byl i clanek,ze nejsou moc save,ze se museji dovycpat. Vim,ze je tu maji jeste dve holky,tak snad ti napisou svuj nazor. U nas je pouzivala tchyne,pac je jednoducha manipulace,super rychle schnou…ale ja dovnitr jeste vzdy pridala jednu jakoukoli vkladacku co jsem mela. Ja mam doma jeste tri a pouzivat uz je nejspis nebudu…a jinak ja teda dovycpavam vsechny AIO i SIO,jen itti bitti ne…

aha, tak pokud nesají..tak to nebude nic pro nás, jsem rekreační látkařka" :)) takže mám pár AIO a žádné doplňky, vkládačky, nic :) spíš koukám po kvalitních kouskách, moc nám vyhovují Blueberry Minky - s takovým plyšovým povrchem a vím, že ty Itti Bitti jsou podobného vzezření, jen nevím jestli objednat M nebo L ? mám tříměsíční holčičku, něco kolem 5,7kg (nevím přesně)..c o myslíš ? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.12.10 22:36

**monaskaa

Ja jsem brala tehda na devitikilovou holcicku eMka a pak jedno eLko a sedelo ji teda lepe. Na takove prte bych asi vzala eMkovou,tu ted na moji ctyrmesicni pouzivam ja…ale ted je nove i itti bitti tutto a ta je od narozeni az po nocnik,tak mozna zkus tuhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.12.10 22:58

Super táta zapoměl dát Elišce na plínu vlňáčky, tak že teď jí tam převlékal, naštěstí to chytla více méně plína a trošku bylo mokré pyžamo.
No jsem zvědavá jak to zvládne až jí bude hlídat jak budu se starší dcerou v lázních, to bude asi převlékat každou noc. :mrgreen: Přitom přes den je dát nezapomene. Už ale jak jí včera večer dával spát, tak na vlňáčky zapoměl, jen že to jsem stála u něho tak jsem ho mohla upozornit, dnes jsem ho nekontrolovala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.1.11 09:24

Katy ale aspon ti pouzije latku :mrgreen: ,to ten muj radeji sahne po hnusce :zed:
Ted naposled zadnou nenasel a dal male finskou nocni a samo ze bez svrchnaku :lol: ,ale nastesti se nestihla procurat skrz…
Holky dotaz bokem na menstruacni kalsek…kterej je lepsi lady cup ci mooncup? Mooncup ma tusim ty ryhy,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.1.11 09:30

Mirii já mám mooncup a jsem spokojená, ale jiný jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.1.11 09:45
Mirii píše:Holky dotaz bokem na menstruacni kalsek…kterej je lepsi lady cup ci mooncup? Mooncup ma tusim ty ryhy,ze?

Mám LadyCup, zdrsnění dole má taky, jestli myslíš to na usnadnění vytažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.1.11 10:27

ahojky, jdu se zase zeptat, jak jsem tu minule resila opruzelej zadecek, vcera kdyz jsem malou vecer rozbalila tak mela zadecek dvojnasob opruzelej jako uz dlouho ne, koukala jsem jako blazen, ptz 2 dny jedu temer bez vlhcenejch ubrousku, cistim tim olejickem a latkovym ubrouskem tak me napadlo jestli to nemuze byt zubama?? :nevim: porad si rejdi prstama v ruce a je dost protivna, to trva uz tak tyden no a vcera ta zadnice, ja malem neverila svym ocim 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.1.11 10:34

lenholka: A jak často přebaluješ? A jak dlouho ji přitom necháváš rozbalenou s nahatou prdelkou?
Já utírám zadeček jenom vodou, žádná kosmetika. Když byla malá, mazala jsem Rybilkou, preventivně.

Pavlínka si taky hamá ručičky, zoubky ale ještě nečekám, to mi přijde brzy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4509
1.1.11 10:38
Brunifid píše:
lenholka: A jak často přebaluješ? A jak dlouho ji přitom necháváš rozbalenou s nahatou prdelkou?
Já utírám zadeček jenom vodou, žádná kosmetika. Když byla malá, mazala jsem Rybilkou, preventivně.Pavlínka si taky hamá ručičky, zoubky ale ještě nečekám, to mi přijde brzy :nevim:

nechavam ji tak 2× denne s holym zadkem a prebaluju tak jednou za hodku, nekdy za hodku a pul podle toho jak vydrzi, nebo kdyz spi tak ji nebudim ale malokdy vytuhne dyl jak na pul hodky, rybilku jsem pouzivala od narozeni a pred 14 dny jsem se na ni uz vykaslala ptz mi prisla bez efektu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.1.11 10:40

Jasny,ze u zoubku to muze byt!!!!
Deti maji agresivnejsi kakani…Dala bych neco hodne na ochranu,napr.SOS OD NIvey APOD..Holky,ja si ted objednala MINKIE,ruzove s nopky..A jsem z nich uuplne po........Mate ty MINKI nekdo??Jsou fajn? Ja flis miluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.1.11 11:35

leni, já myslím, že to určitě zubama být může. u nás v říjňatech už jednomu mimču taky rostou jedničky. :wink:

co separačky? mě včera přišlo, že jak jsem neluš nasadila ty viskozový, že má taky trochu zadek růžový. jediný důvod mě napadl ta separačka :think: uvidíme dnes

a jak necháváte mimča větrat? já prostě při každém přebalování nechávám tak 10 minutek větrat, pak utírám a občas mažu a ještě chvilku nechám větrat. vy je necháváte nějakou delší dobu v kuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.1.11 11:35

Ja jsem nekde cetka,ze jeden z nich ma vroubky a ze se to jakoby hure vymyva,tak ted nevim kterej to je :lol: ale asi pujdu do ladycup pac je v barevnych variantach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure