Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
no tak ta me teda zrovna nenadchla… ale treba to s ni neumim
)
monaskaa píše:
Mirii: tadyjsou ve slevě
http://www.latkovky.cz/…y-pockettot/
Tak presne ty mam - ja je teda prodavam za 150
, ale pouzite,i kdyz malo pouzite. Paveze nesajou skoro nic a museji se dovycpat. Kdyz jsem je kupovala tak u nich byl i clanek,ze nejsou moc save,ze se museji dovycpat. Vim,ze je tu maji jeste dve holky,tak snad ti napisou svuj nazor. U nas je pouzivala tchyne,pac je jednoducha manipulace,super rychle schnou…ale ja dovnitr jeste vzdy pridala jednu jakoukoli vkladacku co jsem mela. Ja mam doma jeste tri a pouzivat uz je nejspis nebudu…a jinak ja teda dovycpavam vsechny AIO i SIO,jen itti bitti ne…
Mirii píše:monaskaa píše:Tak presne ty mam - ja je teda prodavam za 150
Mirii: tadyjsou ve slevě
http://www.latkovky.cz/…y-pockettot/
, ale pouzite,i kdyz malo pouzite. Paveze nesajou skoro nic a museji se dovycpat. Kdyz jsem je kupovala tak u nich byl i clanek,ze nejsou moc save,ze se museji dovycpat. Vim,ze je tu maji jeste dve holky,tak snad ti napisou svuj nazor. U nas je pouzivala tchyne,pac je jednoducha manipulace,super rychle schnou…ale ja dovnitr jeste vzdy pridala jednu jakoukoli vkladacku co jsem mela. Ja mam doma jeste tri a pouzivat uz je nejspis nebudu…a jinak ja teda dovycpavam vsechny AIO i SIO,jen itti bitti ne…
aha, tak pokud nesají..tak to nebude nic pro nás, jsem rekreační látkařka"
takže mám pár AIO a žádné doplňky, vkládačky, nic
spíš koukám po kvalitních kouskách, moc nám vyhovují Blueberry Minky - s takovým plyšovým povrchem a vím, že ty Itti Bitti jsou podobného vzezření, jen nevím jestli objednat M nebo L ? mám tříměsíční holčičku, něco kolem 5,7kg (nevím přesně)..c o myslíš ? ![]()
**monaskaa
Ja jsem brala tehda na devitikilovou holcicku eMka a pak jedno eLko a sedelo ji teda lepe. Na takove prte bych asi vzala eMkovou,tu ted na moji ctyrmesicni pouzivam ja…ale ted je nove i itti bitti tutto a ta je od narozeni az po nocnik,tak mozna zkus tuhle…
Super táta zapoměl dát Elišce na plínu vlňáčky, tak že teď jí tam převlékal, naštěstí to chytla více méně plína a trošku bylo mokré pyžamo.
No jsem zvědavá jak to zvládne až jí bude hlídat jak budu se starší dcerou v lázních, to bude asi převlékat každou noc.
Přitom přes den je dát nezapomene. Už ale jak jí včera večer dával spát, tak na vlňáčky zapoměl, jen že to jsem stála u něho tak jsem ho mohla upozornit, dnes jsem ho nekontrolovala. ![]()
Katy ale aspon ti pouzije latku
,to ten muj radeji sahne po hnusce ![]()
Ted naposled zadnou nenasel a dal male finskou nocni a samo ze bez svrchnaku
,ale nastesti se nestihla procurat skrz…
Holky dotaz bokem na menstruacni kalsek…kterej je lepsi lady cup ci mooncup? Mooncup ma tusim ty ryhy,ze?
Mirii píše:Holky dotaz bokem na menstruacni kalsek…kterej je lepsi lady cup ci mooncup? Mooncup ma tusim ty ryhy,ze?
Mám LadyCup, zdrsnění dole má taky, jestli myslíš to na usnadnění vytažení.
ahojky, jdu se zase zeptat, jak jsem tu minule resila opruzelej zadecek, vcera kdyz jsem malou vecer rozbalila tak mela zadecek dvojnasob opruzelej jako uz dlouho ne, koukala jsem jako blazen, ptz 2 dny jedu temer bez vlhcenejch ubrousku, cistim tim olejickem a latkovym ubrouskem tak me napadlo jestli to nemuze byt zubama??
porad si rejdi prstama v ruce a je dost protivna, to trva uz tak tyden no a vcera ta zadnice, ja malem neverila svym ocim ![]()
lenholka: A jak často přebaluješ? A jak dlouho ji přitom necháváš rozbalenou s nahatou prdelkou?
Já utírám zadeček jenom vodou, žádná kosmetika. Když byla malá, mazala jsem Rybilkou, preventivně.
Pavlínka si taky hamá ručičky, zoubky ale ještě nečekám, to mi přijde brzy ![]()
Brunifid píše:
lenholka: A jak často přebaluješ? A jak dlouho ji přitom necháváš rozbalenou s nahatou prdelkou?
Já utírám zadeček jenom vodou, žádná kosmetika. Když byla malá, mazala jsem Rybilkou, preventivně.Pavlínka si taky hamá ručičky, zoubky ale ještě nečekám, to mi přijde brzy
nechavam ji tak 2× denne s holym zadkem a prebaluju tak jednou za hodku, nekdy za hodku a pul podle toho jak vydrzi, nebo kdyz spi tak ji nebudim ale malokdy vytuhne dyl jak na pul hodky, rybilku jsem pouzivala od narozeni a pred 14 dny jsem se na ni uz vykaslala ptz mi prisla bez efektu ![]()
Jasny,ze u zoubku to muze byt!!!!
Deti maji agresivnejsi kakani…Dala bych neco hodne na ochranu,napr.SOS OD NIvey APOD..Holky,ja si ted objednala MINKIE,ruzove s nopky..A jsem z nich uuplne po........Mate ty MINKI nekdo??Jsou fajn? Ja flis miluju ![]()
leni, já myslím, že to určitě zubama být může. u nás v říjňatech už jednomu mimču taky rostou jedničky. ![]()
co separačky? mě včera přišlo, že jak jsem neluš nasadila ty viskozový, že má taky trochu zadek růžový. jediný důvod mě napadl ta separačka
uvidíme dnes
a jak necháváte mimča větrat? já prostě při každém přebalování nechávám tak 10 minutek větrat, pak utírám a občas mažu a ještě chvilku nechám větrat. vy je necháváte nějakou delší dobu v kuse?
Ja jsem nekde cetka,ze jeden z nich ma vroubky a ze se to jakoby hure vymyva,tak ted nevim kterej to je
ale asi pujdu do ladycup pac je v barevnych variantach ![]()