Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
31.12.10 15:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.12.10 15:50

Na MMb se prodávají i nové už od 70ti kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 15:56

Katy, zrovna včera jsem si právě objednala polodupačky z těchhle stránek za šest stovek :mrgreen:
a za kolik by ten extendor byl? já si teda chtěla vyrobit nějaký ze starého body, ale nebylo by špatný mít i nějaký reprezentativní 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 16:05

bruni, taky nejste žádný obříci. neluš má nějak dlouhé tělo, takže 68 jí jsou přes látkovku už malý, musím nechávat ten cvoček mezi nohama rozepnutý. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.12.10 16:39

ja taky davam malou do polodupacek, mamka nad tim krouti hlavou ze se ji to musi stahovat… :?: kdyz jeste ani neleze… no ted uz me obdarovala polodupackama velikosti 74 :mrgreen:
jinak dupajdy taky jedem 68a nektery jsou pekne tiptop a presne 74 je porad dlouhatanska…
jinak vcera jsem byla v tescu, meli tam vyprodej miminkovskejch hadriku, byla bych schopna tam nechat litr ale nastesti vyrabej uzky nudle do kterych se vejde jenom hnuska takze jsem si donesla jenom bodycka :lol:

Bum Genius mam ctvery, dostala jsem je od mamky do vybavicky kterou mi porizovala na zacatek vcetne sketch :poblion: a ackoliv tam neni uvedena velikost mam takovy blby tuseni ze je to S, stepka uz se do toho skoro nevejde, ale jinak byly fajnovy, jsou to AIO, saci vrstva je vsita + je tam kapsa na dovycpani a kdyz kouknu na novy BG tak teda cena poradna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.12.10 17:25

Já mám do pasu dvoje tepláčky a taky si říkám, jestli ji to v pase netáhne :nevim: Proto mám radši klasické dupačky, ty netáhnou.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
31.12.10 17:38

Holky, vlňáčky v lanolinovém nálevu osm hodin, pak vymačkat a usušit, jo?
Nebo vyndat, PŘEMÁCHNOUT a pak sušit? :oops:

• Citovat
  • Upravit
51750
31.12.10 17:53
zuzanecka81 píše:
Katy, zrovna včera jsem si právě objednala polodupačky z těchhle stránek za šest stovek :mrgreen:
a za kolik by ten extendor byl? já si teda chtěla vyrobit nějaký ze starého body, ale nebylo by špatný mít i nějaký reprezentativní 8-)

Zuzi mám tady tehnle http://www.mujeobchod.cz/…-p-1506.html
Používaný fakt málo, hlavně jak byla malá, teď už víc než půl roku vůbec, tak že tak za 90kč i s poštou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.12.10 17:53
Brunifid píše:
Holky, vlňáčky v lanolinovém nálevu osm hodin, pak vymačkat a usušit, jo?
Nebo vyndat, PŘEMÁCHNOUT a pak sušit? :oops:

vyndat, vymačkat a sušit, nic nemáchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.12.10 18:07

Máte prosím někdo zkušenost s kapsovkami Pocketots od Tots Bots ? musejí se hodně dovycpávat, nebo už se dají použít tak jak jsou ? hledám nějaké kvalitní AIO, které se již nemusejí dovycpávat.. moc díky za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 18:14

no tak to je zadara, beru! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.12.10 18:27
zuzanecka81 píše:
no tak to je zadara, beru! :mrgreen:

A nic jiného už teda nepotřebuješ? Když tak koukni tady, něco málo tam mám http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.12.10 19:44
monaskaa píše:
Máte prosím někdo zkušenost s kapsovkami Pocketots od Tots Bots ? musejí se hodně dovycpávat, nebo už se dají použít tak jak jsou ? hledám nějaké kvalitní AIO, které se již nemusejí dovycpávat.. moc díky za názor :)

A nemas odkaz? Ja nejake tots bots mam,ale nevim nazev,poznam podle obrazku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.12.10 19:47

Jo a kdyz uz jsme zase u tech prodeju,tak mam uz na prodej Vlnacky BI longies v svetle modre a BI shorties ve svetle zelene,obe velikost M 300/ks…

Katytak jsem zkousela davat i finku i kopretinu bez separacky a prislo mi to stejny,jakoze se proste maka kroutilo az bylo mokro…nevim :nevim: Ale zase sem objevila ameriku,pac kopretIna je momentalne nejlepsi kapsovka co nam sedi :lol: ,tak je zase chvilu prestanu prodavat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.12.10 20:01

Katy, nepotřebuju nic, ale chtěla bych skoro všechny :mrgreen: nene, už jsem si na vánoce vybrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure