Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:
Takže jdu strčit tu lanolinovou kúru do lednice. A vyzkouším a kdyby protékaly, tak nastříkat? Nebo co s tím teď? Přece je nebudu znovu prát a máčet osm hodin.
Nemusis je znovu pat,vzdyt uz jsou ciste,ne? Staci jen hodit do lano lazne…ja je mam taky casto tak mastne,ze je mi up,ne neprijemne na ne sahnout a nejdou na malou anioblect......ale behem jednoho dne jsou v pohode
ivuska.h píše:Katy2 píše:No, to máš asi pravdu, s tím placenímMahja píše:No jsou i nejsou, ta kapsovka je zatím v testovací fázi, jo a u zadečku je colmax...........kurnik a teď jsem si vzpoměla, že jsem jí asi Ivči ještě nezaplatila.Katy2 píše:Katy
Tak a tady mám už vytvořené fotoalbum, jen tam ještě není vše.
http://katy1.rajce.idnes.cz/…kova_vybava/Lenholko z nanozniku? Myslím tím jako návleky? Jestli jo, tak jaké máte?
Ona je Anavy kapsovka? A pak tam máš ještě jednu Anavku, taková ta na snapku, ale máš tam patentky, to jsou nějaké staré verze?
No a ta anavy je původní kratší střih, tu mi Ivča šila celobambusovou.![]()
Ještěže jsem tak sklerotická
Ježiš no fakt skleroza, moc se omlouvám, co nejdříve napravím, raději mi když tak písni č.ú. třeba přes SZ, kdo ví zda ho mám a kde ho vlastně mám. ![]()
Dik za tipy na ty merino a moira veci…to budu muset nejak rozlouskout,pac bych chtela tri ruzne a to by teda bylo zase penez ![]()
A u toho body trika je velokost bud3-18 mesicu a nebo pak 1-2,5 roku…to mate teda uz tu od roku?
A ta moira je 60,70,80 chci ji na leto, to bude male neco kolem 8 mesicu…tak mam vzit uz tu 80?
Mirii píše:
A u toho body trika je velokost bud3-18 mesicu a nebo pak 1-2,5 roku…to mate teda uz tu od roku?
Mirii já to body kupovala na podzim, vzhledem k tomu že Eliška je fakt moc dlouhá, tak jsem brala tu vel. 1 rok a více, a má ho teda dostatečně dlouhé, troumám si říct, že na příští rok jí ještě vydrží. Tobě bych doporučila vzít tu menší velikost asi. Moiru bych vzala určitě vel. 80 ![]()
ivuska.h
Můžu mít dotaz?
Na šijem dětem jsem si aktvivně koupila 2 PULy, že si zkusím něco zpíchnout..... Ale vidím to tak, že jsem bych to dala spíš ušít někomu…
Nemohla bych si nechat ušít dvoje AIO z těch mých dvou PULů? ![]()
Mahja píše:
ivuska.h
Můžu mít dotaz?
Na šijem dětem jsem si aktvivně koupila 2 PULy, že si zkusím něco zpíchnout..... Ale vidím to tak, že jsem bych to dala spíš ušít někomu…
Nemohla bych si nechat ušít dvoje AIO z těch mých dvou PULů?
Ano, je to možné. Brzo bude tato možnost v oficiální nabídce. Napiš mi prosím mail a domluvíme se.
Merino - mám svoje i pro kluka merino Devold - je dvojvrstvé - příjemné na nošení, rychle schne, dobře se pere. ta vnitřní vrstva je umělotina, vrchní vlna, takže i pro citlivky. Ale musím říct, že po půl roce vypadá dost jeté - způsobeno nošením, na třecích plochách žmolkaté. dokud jsem nenosila, bylo léta OK. Pak má kluk merino trikobody od MM. Je super. Silnější. Invesice se určitě vyplatila, skoro se z toho nesvlíkne. Na léto vlna nebude ono. Naopak na zimu si nedovedu moc představit Moiru - měla jsem a co se týká tepelného komfortu, je to s vlnou nesrovnatelné. Navíc moira fakt strašně brzo smrdí. Ale na léto asi něco koupím.
Hurááá - konečně jsem se dočkala svých dvou narozeninových plenek ze šijemdětem. JSou úžasné. Až nafotím, foto dodám. ![]()
Trochu OT- kamarádka mně teda fakt dostala. V listopadu se po 15 letech vztahu konečně vdala. NIkomu nic neřekli a oznamují tak postupně.
Návleky - mám Poli mimojiné vlněné návleky manymonth. Ale i když mají gumičku povolenou na maximum, tak jí stejně škrtí a to mi nepřijde, že by měla stehýnka nějak buclatá. ![]()
Achdárku super, že už máš konečně plíny. A kamarádka je teda dobrá, jak hezky postupně oznamuje že se vdala. ![]()
Jo a návleky, MaM mám taky, Elišku taky na největší povolení škritly, vyřešila jsem to tak, že jsem vytáhla gumičku i ze spodu, spojila, navléka a zapla tak aby neškritlo. Stále se chystám k tomu, že v galanterce koupím nové gumky s dírkama a udělám jednu aby neškrtilo, jen jsem se k tomu stále nedostala. ![]()
Katy - to je super nápad spojit horní a dolní gumičky. Díky.
Nevím, kdy se do galanterie dostanu. Poli už dva dny příšerně kašle a tak to vidím, že budeme během týdne doma. ![]()
Foto na modelce dodám až se probudí.
Mirii ty jeste NEMAS merino body a triko?????
Koukala jsem, ze prodavas BI longiese i shortiese, to uz jsou maly maly? ![]()
A ještě k návlekům - dnes jsem v Takku koupila dětské návleky z akrylu za 60,– Kč. JSou krásně jemné a pružné.
Achdárku juuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ty jsou krásné. ![]()
No do galanterky se taky stále nějak nemůžu dostat, teda můžu, ale vždy na to zapomenu. ![]()