Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
2.1.11 16:54
mabit píše:
holky blíží se mi narozeniny :dance:

Kdy je máš? Já pozítří (4.1.) :lol:

• Citovat
  • Upravit
5173
2.1.11 17:04
Brunifid píše:
mabit píše:
holky blíží se mi narozeniny :dance:
Kdy je máš? Já pozítří (4.1.) :lol:

7.1. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.1.11 17:38

ahooooj!
tak jsem si taky založila plínovou galerku :mrgreen: prvních pár kousků zde: gelerie plín

návleky zatím nevedem. nožky, co koukají z plíny jsou tak krátké, že je skoro celé schovám ponožkama - viz. galerie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.1.11 17:44

ta je kouzelna :) a katatka teda moc pekny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.1.11 18:38
zuzanecka81 píše:
ahooooj!
tak jsem si taky založila plínovou galerku :mrgreen: prvních pár kousků zde: gelerie plínnávleky zatím nevedem. nožky, co koukají z plíny jsou tak krátké, že je skoro celé schovám ponožkama - viz. galerie :lol:

Mala je tak nadherna!! :-) jak ze zurnalu a plinky moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.1.11 18:38

Zuzanecko - krásné:-)

Katy - teda Eli má krásné oči :-)

Bruni a Mabit - vše nejlepší k narozeninám (později si už nevzpomenu.-))

Návleky - desing sock mám, Poli nekšrtí ani nesklouzávají. Ale moc je ráda nemám. nejraději mám Návleky Alice Jen jsou krátké.
Ty desing sock jsem využívala hlavně na podzim na hřiště, do pískoviště. Natáhla jsem přes tepláky a přes botičky. Pak jsem jen stáhla návleky a šup s Poli do kočáru bez kvanta písku v botách a na teplácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.1.11 19:00
Achdarek píše:
Zuzanecko - krásné:-)

Katy - teda Eli má krásné oči :-)

Bruni a Mabit - vše nejlepší k narozeninám (později si už nevzpomenu.-))

Návleky - desing sock mám, Poli nekšrtí ani nesklouzávají. Ale moc je ráda nemám. nejraději mám Návleky Alice Jen jsou krátké.
Ty desing sock jsem využívala hlavně na podzim na hřiště, do pískoviště. Natáhla jsem přes tepláky a přes botičky. Pak jsem jen stáhla návleky a šup s Poli do kočáru bez kvanta písku v botách a na teplácích.

Alice jsou Tomovi dobře i ty dospělácké. Jen je dávám obráceně - tou užší částí nahoru. Dlouhé jsou pak dost. DS ho vysloveně škrtí. MM jsou mu úzké, ae byly v akci, tak jsem je nechala na novoše. Pak má nějaké modré bavlněné se psem z Brány, ty jsou fajn. Pak máme ještě Bundles dospělácké, ty dávám přes longiesky, tam drží dobře, neškrtí a v případě potřeby se rychle sundaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.1.11 19:30

No, já koupila tady tyto http://www.mamaja.cz/…eky-na-nozky, letadýlka a ťapky a jsou super, a pak tyto černé http://www.mamaja.cz/…y/toodlebugz a ony jako jediné z těchto mají prodlouženou délku a mají kolem cca 40 cm!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.1.11 20:15

holky dík, dali jsme si při výrobě záležet :mrgreen:
a taky vše nejlepší bruni a mabit! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.1.11 20:18

jo a kupodivu, jak ty moje samodoma šitý pastelky vypadají šeredně, tak na modelce supr! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.1.11 20:20
zuzanecka81 píše:
holky dík, dali jsme si při výrobě záležet :mrgreen:
a taky vše nejlepší bruni a mabit! :kytka:

je to videt, fakt je mala nadherna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.1.11 21:42

Tak u nás návleky moc úspěšné nejsou. Mám několikery Designsocks (dvoje starého typu a dvoje nového – volnější), jedny Hoppediz, jedny od Bundles z merina a jedny jakési částečně vlněné české. Na holé nožičky nejdou použít ani jedny – designsocks se na stehýnku rolují, zařezávají a přesto sjíždí, Hoppedizy jakš takš, ale taky časem sjedou, Bundles jsou moc volné a ty české koušou. Takže je používám jako druhou vrstvu přes punčochy, když jdou děti ven, hlavně ty merino od Bundles jsou na to super – dám Klárce merino podvlíkačky z HM, přes to ty návleky a navrch softshellové gatě. Nebo Ondrovi do šátku pod gatě přes ponožky, aby mu nelezla holá noha. Ale jen tak k plínce je to bohužel nepoužitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.1.11 21:44

ja zkousela ty rukavicky od manymonths a ty jsou super a pak ty ponozky z merina a ma pod nima vlhky studeny nohy, tak nevim cim to…nemaji se taky jeste impregnovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.1.11 22:37

taky přeju skorooslavenkyním vše nej :kytka:

My už jsme se vrátili domů ze silvestra, nechala jsem na chalupě plínky který doma nechci a můžu zase nakupovat. Šimon dostal k vánocům 1000 korun, asi vím na co je využiju :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.1.11 22:59

Neno to cucis co :lol: nemam ale brzo uz neco mit budu. Kouknu na tu tvoji stranku…
vlnacky BI prodavam,pac je nepouzivam. Mala je ma v pohode a asi by jeste dlouho mela,ale ja pouzivam overalky a tak ji ted porad davam ty achdarky od tebe a tvoje las vegas :lol: . Na noc jedu porad hnusku,ale dyztak bych sahla stejne uz spis po tech mojich BI longies L po Denisce…a ja jak jsem velice uspesna s prodejem,tak budu prodavat asi jeste rok :-D ,pac nejsem schopna dat nekam inzerat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure