Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii ja nosila, a stale nosim, v RS dite na boku, hodis sling pres sebe, krouzky na rameno, dite nasoukat obkrocmo do slingu na bok, podsadit pod prdkou, vytahnout pekne pres zada, dotahnout a muzes kmitat ![]()
Vidim, ze s flekama mam kliku, prcek se bananu nedotkne ani kdyby mel zdechnout hlady ![]()
Brunifid píše:
Mirii: Ty doma nosíš v šátku? Já ho dávám jen na ven, musím v tom pochodovat, jinak se to malé nelíbí.
Ja taky musim pochodovat
ale v satku doma aspon neco udelam,kdezto jinak taham v rukach a to neudelas nic.
Ja mam i manduku,jenze ji mam v aute,pac od nas se dostanu vicemene jen autem a vazat nekde ve meste satek je mensi sebevrazda
a jsem lina ji brat z auta domu a zase zpet. Tak musim malou nejak napasovat do ring slingu ![]()
Gladys to mala dava najevo jeste porad curani,asi by nam sla i bezplenkovka,ale na touz vubec nemam cas
a ja jako nositel ji nezajimam,pac se ji nejlip tlaci u me v naruci
![]()
NeNa píše:
Mirii ja nosila, a stale nosim, v RS dite na boku, hodis sling pres sebe, krouzky na rameno, dite nasoukat obkrocmo do slingu na bok, podsadit pod prdkou, vytahnout pekne pres zada, dotahnout a muzes kmitat![]()
Sebojim,ze ji na tom bokuprastim trebas rukou…no musim mrknout na nove videa a pohledat heco…
Mirii neprastis
, si ji nasoukej trochu vic dopredu, budes ji pak mit pod svou rukou jak pod kridlem. Limituje to teda trochu k jednorukosti, ale to casem budes cubrnet, kolik domacich praci tou jednou rukou jde zmaknout ![]()
Já už teda v RS nosit nemůžu, po půl hodině z toho mám děsné křeče do ramene. 9 kg už je pro mě na uvaz na bok asi moc (dělá mi to i smyčka na bok).
NeNa píše:
Achdarek uplne jsem ti zapomnela pochvalit pliny!!! Jeste furt sijes? Ja ted poridila ve vyprodeji takovy krasne barevny pruhovany fleecovy teplaky, jsem si hned na tebe vzpomnela a zalitovala, ze nemam stroj.
Diky za pochvalu.
Šiju, resp střihám a až bude čas budu šít. Napánovala jsem si kolik toho přes svátky stihnu, ale kromě jedné kalhotovky na snapku jsem neušila nic. Nebyl čas.
A foto nové plenky na modelce. A taky ty návleky z takka. řekla bych, že budou podobné jako ty CaA, jak psala Gladys. Zatím se mi zdají dobré, neškrtí a nekloužou.
NeNa píše:Vidim, ze s flekama mam kliku, prcek se bananu nedotkne ani kdyby mel zdechnout hlady
To jsme na tom stejně
Banány nejí ani jedno dítě.
achdarek nemáš v galerii své výtvory?:)jinak teda klobouk dolů jak jsi minule psala kolik jsi uělala VV z froté prostěradla já udělala asi 3 a málem mě u toho šlehlo všude se to kroutí grrr ![]()
Pavla23 píše:
achdarek nemáš v galerii své výtvory?:)jinak teda klobouk dolů jak jsi minule psala kolik jsi uělala VV z froté prostěradla já udělala asi 3 a málem mě u toho šlehlo všude se to kroutí grrr
Své výtvory mám tady zvlášť.
Když se koukám na ty tvoje - to je nádhera.
Ty s tím pejskem jsou super. ![]()
ahoj holky, tak dnes mi dorazily Anavy
jen mi reknete - malej jak je hubenej a dlouhej, tak na nem ty plinky tak trci, ma mega prdel a nozicky do stran
az bude vetsi sednou mu lip??? nebo to bude furt tak narachany?? Ty AIO mu sednou lip se mi zda ![]()
careynka píše:
ahoj holky, tak dnes mi dorazily Anavyjen mi reknete - malej jak je hubenej a dlouhej, tak na nem ty plinky tak trci, ma mega prdel a nozicky do stran
az bude vetsi sednou mu lip??? nebo to bude furt tak narachany?? Ty AIO mu sednou lip se mi zda
a mas tam vsechny vkladacky?? ja bych nejakou vyndala… davam obe jenom na noc…
lenholka píše:careynka píše:a mas tam vsechny vkladacky?? ja bych nejakou vyndala… davam obe jenom na noc…
ahoj holky, tak dnes mi dorazily Anavyjen mi reknete - malej jak je hubenej a dlouhej, tak na nem ty plinky tak trci, ma mega prdel a nozicky do stran
az bude vetsi sednou mu lip??? nebo to bude furt tak narachany?? Ty AIO mu sednou lip se mi zda
no, mela jsem tam obe…samotna je jeste jakz takz, ale jak na to dam flisacky, tak je jak snehulak ![]()
cary, já mám mimi o něco starší a taky vyndávám tu malou vkládačku. ty bys možná mohla zkusit spíš vyndat tu velkou a jen malou nechat
taky si musím zvyknout, jaký je v anavách velký zadek
zrovna teď v jedné chrní ![]()
careynka píše:lenholka píše:no, mela jsem tam obe…samotna je jeste jakz takz, ale jak na to dam flisacky, tak je jak snehulakcareynka píše:a mas tam vsechny vkladacky?? ja bych nejakou vyndala… davam obe jenom na noc…
já měla na nich fleesáčky jen jednou, teď dávám pulky - právě kvůli velikosti zadku. fleesáčky dávám na pastelky. a neboj, časem nám do těch plín dorostou ![]()
careynka píše:lenholka píše:no, mela jsem tam obe…samotna je jeste jakz takz, ale jak na to dam flisacky, tak je jak snehulakcareynka píše:a mas tam vsechny vkladacky?? ja bych nejakou vyndala… davam obe jenom na noc…
to jo ale aspon je za co chytit a chlap se tudle rozplyval ze ma prdylku jako vcelicka ![]()