Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
4.1.11 10:50
Brunifid píše:
asha: Jdeme vzít šátek a zkusit něco uvázat, ať nejsme pozadu, když jsi mě tak naladila :lol:

No jo, hned bych vazala, ale maly mimi na bricho a ne tohle torpedo, co mi tu demoluje byt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 11:25
asha píše:
No jo, hned bych vazala, ale maly mimi na bricho a ne tohle torpedo, co mi tu demoluje byt :cert:

No my to moc v oblibě nemáme. Jsme hodila dotaz do příslušné diskuze , snad mi tam někdo odpoví :oops:

• Citovat
  • Upravit
22590
4.1.11 11:42

Asho tak kolibku jsem v pevnem satku didimos delala jako kolibka s krizem uvnitr - a nez jsem to umotala,tak jsem byla zpocena az na zadku a stejne to furt nebylo dobre dotazeny a ted vazu normalne kriz s kapsou uvnitr na brichu- vertikal a to je bomba,je to krasne rychle uvazane a dobre se to dotahuje…
No a jeste mam ring sling a tam my proste nesla dat mala pekne do kolibky a ani ted mi nejde nejak oc lehce na bok…proste se mi to divne utahuje a o kokecko porad sjizdi a vubec :lol: Pak nosim deset minut a stejne me bolej zada :lol: ,tak radeji i na doma uvazu didimos a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.1.11 11:43

A disany jakoby slozim obtocim okolo snurky a pak udelam uzel a maslicku…se to stejne vetsinou v pracce rozmota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.1.11 11:46

Starsi mi usla v sede na gauci :lol: ,tak jsem vytahla finskou kapsovku oga oga a dala ji ji na spani,aby nebyl pocuranej gauc a teda ta kapsovka je bomba :palec: , to je jeste jinej matros nez merinostar,moc prijemna a perfektne sedi…ted lituju,ze jsem si nevzala aspon dve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 11:51
Mirii píše:
Asho tak kolibku jsem v pevnem satku didimos delala jako kolibka s krizem uvnitr - a nez jsem to umotala,tak jsem byla zpocena az na zadku a stejne to furt nebylo dobre dotazeny a ted vazu normalne kriz s kapsou uvnitr na brichu- vertikal a to je bomba,je to krasne rychle uvazane a dobre se to dotahuje…
No a jeste mam ring sling a tam my proste nesla dat mala pekne do kolibky a ani ted mi nejde nejak oc lehce na bok…proste se mi to divne utahuje a o kokecko porad sjizdi a vubec :lol: Pak nosim deset minut a stejne me bolej zada :lol: ,tak radeji i na doma uvazu didimos a je to…

No ja v pevnym satku taky kolibku neuvazala… jen kriz s kapsou na stojaka. Tak jsem si koupila polopuzny MaM Eco a ten se vazal sam. Milovala jsem kriz s kapsou at uz venku nebo vevnitr a dite v kolibce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 11:53

No odpovidaji ti tam :) Podsadis tak, ze vytahnes kolinka nahoru, zada se samy zakulati. Zadecek musi mit pod kolinkama. A na tech ramenou to mas malo roztazeny, to by ti mohlo pri delsi dobe vadit.

Edit: ty nohy klidne obtoc kolem sebe…pasu. Ma je dost dolu. Asi ji to neni pohodlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.1.11 12:02

ahoj holciny!
tak mi prisly vicevrstvy anavy a dam do nich jen tu kratkou vlozku a super :-) a nebo cc novosklad a do toho eSko vicevrstva a nema prdel jak kobyla :-)
to ergo chci na jaro taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.1.11 12:03

bruni my to nabrali tak, že jí nutím do jídla :zed: apgary jsme měli taky 3*10. měla žloutenku a furt spala, museli jsme jí budit na jídlo. a já měla prd a ne mlíko (+další problémy, ale to sem nepatří)u kojení usínala a 10. den byla tak vyřízená, že už jí na to jídlo ani nešlo pořádně vzbudit. tak jsem přestala s pokusy o kojení a vytáhla odsávačku. odsávala jsem každé dvě hodiny ve dne, v noci a postupně (2 měsíce!) se mi mlíko rozjelo z 450ml na víc než 1200ml. krmím flaškou a tak vidím, kolik vypije. asi mám 100% smetanu, páč ona pije asi polovinu toho, co by měla pít na svou váhu - 80-90ml, když dá stovku či max. 130, máme vánoce :roll:, poslední večerní krmení dává tak 50ml, jak je z toho celýho dne nacpaná :zed: a to jí stále budím na jídlo po třech hodinách, neb ona by jinak jedla asi třikrát denně :nevim: no hele kdybys je chtěla, fakt mám mka s tímhle zapínáním! koukni na mimib.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
4.1.11 12:04

Mirii ty jsi s tema plinama nepoucitelna!!! :mrgreen: :mrgreen: Trebas tomu RS prijdes na chut az ti prcek jeste trochu povyroste :nevim: a nebo ho posles dal :lol:

Bruni tak holky uz ti odpovedely, chce to cvicit, ono se to rychle podda, jak dite roste, je to jednodussi a jednodussi. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 12:29
Mirii píše:
Devcata a uz teda mate ty pul pytle od Baby doma?

Dočítám postupně, Mirii já už mám pytle doma dávno, přišly už před svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 12:30
zuzanecka81 píše:
bruni my to nabrali tak, že jí nutím do jídla :zed: apgary jsme měli taky 3*10. měla žloutenku a furt spala, museli jsme jí budit na jídlo. a já měla prd a ne mlíko (+další problémy, ale to sem nepatří)u kojení usínala a 10. den byla tak vyřízená, že už jí na to jídlo ani nešlo pořádně vzbudit. tak jsem přestala s pokusy o kojení a vytáhla odsávačku. odsávala jsem každé dvě hodiny ve dne, v noci a postupně (2 měsíce!) se mi mlíko rozjelo z 450ml na víc než 1200ml. krmím flaškou a tak vidím, kolik vypije. asi mám 100% smetanu, páč ona pije asi polovinu toho, co by měla pít na svou váhu - 80-90ml, když dá stovku či max. 130, máme vánoce :roll:, poslední večerní krmení dává tak 50ml, jak je z toho celýho dne nacpaná :zed: a to jí stále budím na jídlo po třech hodinách, neb ona by jinak jedla asi třikrát denně :nevim:

My žloutenku neměly, ale jíst taky vůbec nechtěla, kojení nám nešlo, přitom mlíko jsem měla. Takže jsem koupila odsávačku a krmila z flašky, připadala jsem si naprosto nemožná. A doma se to nějak uklidnilo a rozjelo, dneska normálně kojím a mám z toho radost, odsávat byl hroznej vopruz. Co máš za odsávačku? Já kupovala Medela mini electric, teď je ve skříni, ale radši si ji nechám doma na druhé, kdyby něco, prodat ji můžu potom.
Byl to nejdřív nezvyk, když jsem nevěděla, kolik vypije, ale roste dobře a je spokojená, tak to bude dobrý. :palec: Ale na vás se teda nehrabeme, to je fakt :lol:

• Citovat
  • Upravit
19494
4.1.11 12:32
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
bruni my to nabrali tak, že jí nutím do jídla :zed: apgary jsme měli taky 3*10. měla žloutenku a furt spala, museli jsme jí budit na jídlo. a já měla prd a ne mlíko (+další problémy, ale to sem nepatří)u kojení usínala a 10. den byla tak vyřízená, že už jí na to jídlo ani nešlo pořádně vzbudit. tak jsem přestala s pokusy o kojení a vytáhla odsávačku. odsávala jsem každé dvě hodiny ve dne, v noci a postupně (2 měsíce!) se mi mlíko rozjelo z 450ml na víc než 1200ml. krmím flaškou a tak vidím, kolik vypije. asi mám 100% smetanu, páč ona pije asi polovinu toho, co by měla pít na svou váhu - 80-90ml, když dá stovku či max. 130, máme vánoce :roll:, poslední večerní krmení dává tak 50ml, jak je z toho celýho dne nacpaná :zed: a to jí stále budím na jídlo po třech hodinách, neb ona by jinak jedla asi třikrát denně :nevim:
My žloutenku neměly, ale jíst taky vůbec nechtěla, kojení nám nešlo, přitom mlíko jsem měla. Takže jsem koupila odsávačku a krmila z flašky, připadala jsem si naprosto nemožná. A doma se to nějak uklidnilo a rozjelo, dneska normálně kojím a mám z toho radost, odsávat byl hroznej vopruz. Co máš za odsávačku? Já kupovala Medela mini electric, teď je ve skříni, ale radši si ji nechám doma na druhé, kdyby něco, prodat ji můžu potom.
Byl to nejdřív nezvyk, když jsem nevěděla, kolik vypije, ale roste dobře a je spokojená, tak to bude dobrý. :palec: Ale na vás se teda nehrabeme, to je fakt :lol:

tys kupovala elektrickou? ja mam medelu pakovou … na kolik te vysla? a mam teda poslat tu plinku? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 13:09
careynka píše:
tys kupovala elektrickou? ja mam medelu pakovou … na kolik te vysla? a mam teda poslat tu plinku? :-D

No jo, když jsem to měla na to, abych 8× denně odsávala plnou dávku, tak to nejsem blázen, abych šla do ruční. Jestli to máš jen tak na sem tam odsátí, tak to určitě ruční stačí.

• Citovat
  • Upravit
51750
4.1.11 13:15
Brunifid píše:
careynka píše:
tys kupovala elektrickou? ja mam medelu pakovou … na kolik te vysla? a mam teda poslat tu plinku? :-D
No jo, když jsem to měla na to, abych 8× denně odsávala plnou dávku, tak to nejsem blázen, abych šla do ruční. Jestli to máš jen tak na sem tam odsátí, tak to určitě ruční stačí.

Bruni i s pákovou to jde, já tak odsávala Elišce cca 4 měsíce a v poho to šlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure