Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
4.1.11 15:04

Bruni to jo, ale najdes tam i neruzovoucky holcici :D Ja jsem teda ted taky mela cuky na nejaky univerzalni…no ale kdyz mne ta univerzalnost uz leze krkem, at si uzije auticka, pak to prodam :-P (no pravda je, ze jsem premyslela i nad jednou holcici, stejne to neni videt :mrgreen: ).
Mmch. nejoblibenejsi hrackou jsou momentalne pro Bena vsechny mozny Tyny ruzovoucky a heloukitovy kabelcicky a tasticky …furt to ma na krku a slecna se muze pominout. O novou annabellku se servali vsichni tri :mrgreen: Kaslu na univerzalnost :mrgreen:

Ivi prosimte, ty vubec nemas v nabidce separacky? nebo jen momentalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 15:06
Achdarek píše:
Tak dnes dorazila plenka z Fleru od Kisy. :dance: Je úžasná. Už se testuje. :mrgreen: Střih mně přijde pěkný. Savá bude asi taky dost, má dlouhou vkládačku. Provedení je kvalitní. A přijde mi, že je dost velká a navíc i krásně pružná, že bude vhodná i pro větší děti. Uvidím, zda ji odzkouší i Tobík. :think:
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Nepotřebuji kalhotkovou plínu, nepotřebuji kalhotkovou plínu, nepotřebuji, nepotřebuji a nepotřebuji.
Teda vlastně možná i jo, jsem prodala ty Itti Bitti a zjistila jsem, že mám málo AIO, kapsovek či SIO na cestování. Dnes jsem to teda vyřešila Anavy plínou a na to svrchňáčky, ráno když jedeme tak potřebuji fakt savou, protože to do ní pouští čůrání po 300ml UM. Tak že bych to řešila stále kalhotkovými plenkami? V tom případě bych asi ještě nějakou potřebovala. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 15:07
Achdarek píše:
Tak dnes dorazila plenka z Fleru od Kisy. :dance: Je úžasná. Už se testuje. :mrgreen: Střih mně přijde pěkný. Savá bude asi taky dost, má dlouhou vkládačku. Provedení je kvalitní. A přijde mi, že je dost velká a navíc i krásně pružná, že bude vhodná i pro větší děti. Uvidím, zda ji odzkouší i Tobík. :think:

No ta je! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 15:08
Katy2 píše:
Achdarek píše:
Nepotřebuji kalhotkovou plínu, nepotřebuji kalhotkovou plínu, nepotřebuji, nepotřebuji a nepotřebuji.
Teda vlastně možná i jo, jsem prodala ty Itti Bitti a zjistila jsem, že mám málo AIO, kapsovek či SIO na cestování. Dnes jsem to teda vyřešila Anavy plínou a na to svrchňáčky, ráno když jedeme tak potřebuji fakt savou, protože to do ní pouští čůrání po 300ml UM. Tak že bych to řešila stále kalhotkovými plenkami? V tom případě bych asi ještě nějakou potřebovala. :mrgreen:

Ale ty ji fakt nepotrebujes! Uvedomme si jedno: potrebujou to nase deti! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.1.11 15:10
asha píše:Ivi prosimte, ty vubec nemas v nabidce separacky? nebo jen momentalne?

Myslíš pratelné nebo ty normální celulózové atd.? No nicméně nemám zatím ani jedny :)) Je fakt, že už jsem o tom uvažovala, ale zatím jsem to nerealizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.1.11 15:12

Katy - jasně, že ji nutně potřebuješ:-) Když ji porovnám s tou od Duzeme, tak tahle je výrazně lepší. :palec: Je skoro srovnatená s plenkou ze šijemdětem.Ale na to potřebuji odstup, abych to porovnala. Dnes jsem z ní nadšená (ale to bývám z každé nové plíny :mrgreen: )Takže cca za týden dodám další poznatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 15:14
asha píše:
Katy2 píše:
Achdarek píše:
Teda vlastně možná i jo, jsem prodala ty Itti Bitti a zjistila jsem, že mám málo AIO, kapsovek či SIO na cestování. Dnes jsem to teda vyřešila Anavy plínou a na to svrchňáčky, ráno když jedeme tak potřebuji fakt savou, protože to do ní pouští čůrání po 300ml UM. Tak že bych to řešila stále kalhotkovými plenkami? V tom případě bych asi ještě nějakou potřebovala. :mrgreen:
Ale ty ji fakt nepotrebujes! Uvedomme si jedno: potrebujou to nase deti! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:think: :think: :think: :think: :think: Hmmmm myslím, že Eli je šumák co má na prdeli, radost mám s toho především já.
ALe ne, opravdu nic nepotřebuji, vždyť budu mít ještě tři nové Anavy až ke kamarádce dojdou, doufám že to bude už zítra abych si je mohla ve čtvrtek vyzvednout. :mrgreen:
Ale je fakt, že varianta anavy a na to svrchňáčky na ranní cestu se mi vlastně i líbila, tak že novou AIO teda asi taky nepotřebuji. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 15:14
Achdarek píše:
Katy - jasně, že ji nutně potřebuješ:-) Když ji porovnám s tou od Duzeme, tak tahle je výrazně lepší. :palec: Je skoro srovnatená s plenkou ze šijemdětem.Ale na to potřebuji odstup, abych to porovnala. Dnes jsem z ní nadšená (ale to bývám z každé nové plíny :mrgreen: )Takže cca za týden dodám další poznatky.

Ok, jsem zvědavá na další poznatky, budu na ně čekat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 15:24
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
Achdarek píše:
Ale ty ji fakt nepotrebujes! Uvedomme si jedno: potrebujou to nase deti! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:think: :think: :think: :think: :think: Hmmmm myslím, že Eli je šumák co má na prdeli, radost mám s toho především já.
ALe ne, opravdu nic nepotřebuji, vždyť budu mít ještě tři nové Anavy až ke kamarádce dojdou, doufám že to bude už zítra abych si je mohla ve čtvrtek vyzvednout. :mrgreen:
Ale je fakt, že varianta anavy a na to svrchňáčky na ranní cestu se mi vlastně i líbila, tak že novou AIO teda asi taky nepotřebuji. :think:

No ja to beru tak, ze nejaky duvod se vzdycky najde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 15:28
ivuska.h píše:
asha píše:Ivi prosimte, ty vubec nemas v nabidce separacky? nebo jen momentalne?
Myslíš pratelné nebo ty normální celulózové atd.? No nicméně nemám zatím ani jedny :)) Je fakt, že už jsem o tom uvažovala, ale zatím jsem to nerealizovala.

No ty jednorazovy, co se daji prat, celulozovy… skoda, marne jsem patrala. Nastesti je meli v obchode, kde jsme byli pro sedacku, protoze davat postovny jen za to, by se mi nechtelo. Doufam, ze nam vydrzi do konce a uz nebudu muset kupovat.
Ale do nabidky je dej, to se urcite vyuzije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.1.11 15:32
asha píše:
ivuska.h píše:
No ty jednorazovy, co se daji prat, celulozovy… skoda, marne jsem patrala. Nastesti je meli v obchode, kde jsme byli pro sedacku, protoze davat postovny jen za to, by se mi nechtelo. Doufam, ze nam vydrzi do konce a uz nebudu muset kupovat.

No asi jo… Já jsem tady s těmi „cizími“ produkty dost váhavá, protože máme dost omezené skladové možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 15:35
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
No asi jo… Já jsem tady s těmi „cizími“ produkty dost váhavá, protože máme dost omezené skladové možnosti.

Jo to chapu. Blby je, ze zrovna tohle se moc v kramu nekoupi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 15:39
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:

No asi bych se taky pokusila na eshop dát i pár „cizích“ produktů, teda stačily by jen separačky, myslím, že by se po nich vždy jen zaprášilo, přeci jen je váhodnější je koupit rovnou s plínami, než je pak pracně scháňet. Já třeba ten problém nemám v OV je k dispozici V Bavlnce, tak že si je tam můžu kdykoliv koupit, ale věřím, že někteří ten problém mají, přeci jen kamenných obchodů s moterními látkovými plenkami je zatím pořídku. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.1.11 15:52

ahoj ahoj,
ja bych taky uvitala kdyby nejaka ta separacka na anavy byla, do kamenny prodejny to mam pres pulku prahy a v decine nic takovyho nesezenu, max. canpol…

a me dneska prisla od popolini plenky, one size duha, z ty jejich sady co na ni porad koukam a nevim, tak vypada dobre, je dost velika tkz bude i na velky ditko, akorat se bude muset potom dovycpat… a vkladacky babyidea na ty jsem se extra tesila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.1.11 15:54

no a jeste cekam 2 zasilky anavy, zavazovacky HHS babyidea, popolinky z druhy ruky, disanu zavazovacky, aio + dalsi ctverce…
a pak kdo je tu blazen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí