Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
4.1.11 15:58
lenholka píše:
no a jeste cekam 2 zasilky anavy, zavazovacky HHS babyidea, popolinky z druhy ruky, disanu zavazovacky, aio + dalsi ctverce…
a pak kdo je tu blazen :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Ty popolini mám doma tři kousky a jsem s nimi spokojená, dle mě jsou fajn, já tam tu orginální vkládačku u Eli ani nedávám, dávám poskládanou dlouhou, konopnou od Ellas house, stejně jak je dítko starší, tak čůrá více na jednou a ne tak často, tak že vždy přebalují po každém počůrání.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.1.11 16:03

Achdarku ta je teda mooc pekna :palec:

Ja nevim proc porad resite holcici a klucici barvy :think: ja jsem si kdysi koupila na Dencu hnedou anavu a taky tu modrou policejni…jako chapu,ze ruzova je na kluka asi trochu divna, ale jinak ja bych na kluka klidne dala cervenou,fialovou apod..... :nevim:
Neno ty se nesmej,jooo :cert: ty a ta tva bezedna krabice plen co uz nepouzivas :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.1.11 16:07

Asho kdyz ja mam dva satky a manducu a dalsi uz se mi nechce kupovat :roll: kdybych nosila denne,tak asi jo,ale denne nenosim…a navic pruzne satky jsou prej dobre jen na mensi deti,ne? A nas otesanek uz ma pres 7 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
4.1.11 16:23
Mirii píše:
Achdarku ta je teda mooc pekna :palec:Ja nevim proc porad resite holcici a klucici barvy :think: ja jsem si kdysi koupila na Dencu hnedou anavu a taky tu modrou policejni…jako chapu,ze ruzova je na kluka asi trochu divna, ale jinak ja bych na kluka klidne dala cervenou,fialovou apod..... :nevim:
Neno ty se nesmej,jooo :cert: ty a ta tva bezedna krabice plen co uz nepouzivas :jazyk:

Tssssss…muj chlapecek jedovate ruzovou, svetle ruzovou, fialovou, zelenoruzovou, oranzovou, zlutou…jemu je to fukejr, a mne to rozdelovani na holcici a klucici nebavi.

Achdarek moc pekny ulovek :palec: Ja ted zacinam premejslet nad treninkovejma, nocnik uz mame vcelku vychytanej, nez se rozhoupu tak bude jaro, a to bude tak akorat :lol:

Pruznej satek naposledy jsem zkusila navazat prcka do Mobyho, kdyz mel neco pres osum kilo, abych videla, co to udela a mela jsem pocit, ze mi za chvili bude viset u kolen, des, a on vubec nechapal. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 16:34

Ještě se pochlubím s vlňáčkama :srdce: Jo a ten lanolin mi navážili do malého kelímku, dala jsem za něj celých 20,–Kč :palec:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
4.1.11 16:45
Achdarek píše:
Brunifid píše:
Achdarek: A Ty máš co za plínu na té fotce??? :palec:

Tady

JInak mně holčičí vzory moc neberou. JSem ujetá na proužcích :mrgreen:

Krásná plínky - ale já už teda taky žádnou nepotřebuju :zed: :zed: :zed: :mrgreen: a navíc manžel zakázal :)

• Citovat
  • Upravit
5393
4.1.11 16:50

holky, já mám ruční aventku a odsávám 7* denně - jsem blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 16:54
zuzanecka81 píše:
holky, já mám ruční aventku a odsávám 7* denně - jsem blázen :mrgreen:

To jsi, co dodat 8-o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
4.1.11 16:55

holky prosim vas u kojeni muzu paralen ze jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.1.11 16:58

leni, můžeš
bruni, dávej sem velký fotky, tam prdlajs vidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 16:59
lenholka píše:

Mně říkala dětská doktorka, že volně prodejné léky kojení nevadí.

• Citovat
  • Upravit
4509
4.1.11 17:00
Brunifid píše:
lenholka píše:
Mně říkala dětská doktorka, že volně prodejné léky kojení nevadí.

az takhle jo?? 8-o to bych nerekla… dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.1.11 17:01

bruni, já mám ještě ke všemu exém na bradavkách a trpím tím odsáváním jak zvíře (o kojení nemluvě, to byl horror). mám ruční medelu harmony a měla jsem půjčenou medelu swing a děs, jsem bolestí málem zvyhnula. pak mi jedna kamarádku tady z fora poslala na vyzkoušení aventku a perfektní! sice mě prsa stejně bolí, ale to kvůli tomu exému ani nepřejde, ale je to mnohem lepší. já si u odsávání čtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 17:02
zuzanecka81 píše:
leni, můžeš
bruni, dávej sem velký fotky, tam prdlajs vidím :mrgreen:

Tu máš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5393
4.1.11 17:02

já když měla zánět prsa, tak mi říkali, že 2 - 3* za den ten paralen můžu. jinak všechny volně prodejný léky bych do sebe asi neprala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure