Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:
no a jeste cekam 2 zasilky anavy, zavazovacky HHS babyidea, popolinky z druhy ruky, disanu zavazovacky, aio + dalsi ctverce…
a pak kdo je tu blazen
Achdarku ta je teda mooc pekna ![]()
Ja nevim proc porad resite holcici a klucici barvy
ja jsem si kdysi koupila na Dencu hnedou anavu a taky tu modrou policejni…jako chapu,ze ruzova je na kluka asi trochu divna, ale jinak ja bych na kluka klidne dala cervenou,fialovou apod..... ![]()
Neno ty se nesmej,jooo
ty a ta tva bezedna krabice plen co uz nepouzivas ![]()
Asho kdyz ja mam dva satky a manducu a dalsi uz se mi nechce kupovat
kdybych nosila denne,tak asi jo,ale denne nenosim…a navic pruzne satky jsou prej dobre jen na mensi deti,ne? A nas otesanek uz ma pres 7 kg ![]()
Mirii píše:
Achdarku ta je teda mooc peknaJa nevim proc porad resite holcici a klucici barvy
ja jsem si kdysi koupila na Dencu hnedou anavu a taky tu modrou policejni…jako chapu,ze ruzova je na kluka asi trochu divna, ale jinak ja bych na kluka klidne dala cervenou,fialovou apod.....
Neno ty se nesmej,joooty a ta tva bezedna krabice plen co uz nepouzivas
Tssssss…muj chlapecek jedovate ruzovou, svetle ruzovou, fialovou, zelenoruzovou, oranzovou, zlutou…jemu je to fukejr, a mne to rozdelovani na holcici a klucici nebavi.
Achdarek moc pekny ulovek
Ja ted zacinam premejslet nad treninkovejma, nocnik uz mame vcelku vychytanej, nez se rozhoupu tak bude jaro, a to bude tak akorat ![]()
Pruznej satek naposledy jsem zkusila navazat prcka do Mobyho, kdyz mel neco pres osum kilo, abych videla, co to udela a mela jsem pocit, ze mi za chvili bude viset u kolen, des, a on vubec nechapal. ![]()
Ještě se pochlubím s vlňáčkama
Jo a ten lanolin mi navážili do malého kelímku, dala jsem za něj celých 20,–Kč ![]()
Achdarek píše:Brunifid píše:JInak mně holčičí vzory moc neberou. JSem ujetá na proužcích
Achdarek: A Ty máš co za plínu na té fotce???
Krásná plínky - ale já už teda taky žádnou nepotřebuju
a navíc manžel zakázal ![]()
zuzanecka81 píše:
holky, já mám ruční aventku a odsávám 7* denně - jsem blázen
To jsi, co dodat
![]()
lenholka píše:
holky prosim vas u kojeni muzu paralen ze jo??
Mně říkala dětská doktorka, že volně prodejné léky kojení nevadí.
Brunifid píše:lenholka píše:Mně říkala dětská doktorka, že volně prodejné léky kojení nevadí.
holky prosim vas u kojeni muzu paralen ze jo??
az takhle jo??
to bych nerekla… dik
bruni, já mám ještě ke všemu exém na bradavkách a trpím tím odsáváním jak zvíře (o kojení nemluvě, to byl horror). mám ruční medelu harmony a měla jsem půjčenou medelu swing a děs, jsem bolestí málem zvyhnula. pak mi jedna kamarádku tady z fora poslala na vyzkoušení aventku a perfektní! sice mě prsa stejně bolí, ale to kvůli tomu exému ani nepřejde, ale je to mnohem lepší. já si u odsávání čtu ![]()
zuzanecka81 píše:
leni, můžeš
bruni, dávej sem velký fotky, tam prdlajs vidím
Tu máš

já když měla zánět prsa, tak mi říkali, že 2 - 3* za den ten paralen můžu. jinak všechny volně prodejný léky bych do sebe asi neprala ![]()