Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Kočár: po dlouhém vybírání chceme koupit terénní vozidlo hoco z druhé ruky…
Teplota: nejlepší by měl být paralen (panadol), ale když to holt nezabere, tak co už, že
Já ty flísáky snad taky vyzkouším a to prosím pěkně vůbec nepotřebuju nové svrchňáky ![]()
pomeranca píše:
já jsem chtěla vzor tůt, přiznejte se která z vás ho vykoupilaJá musím nakupovat rychle, než mi v březnu spadne rodičák pak už se nebudu moct tak vyskakovat. Akorát zítra plánujeme nákup kočáru, takže možná plínky budou muset počkat
Ja ja ja jsem ho ukoristila
Puvodne jsem planovala jen ty auticka, ale uznej, ze neslo odolat ![]()
Brunifid píše:
Používáte někdo bezpečnostní špendlík?
Já mám jednu plínu doma šitou, bambus s vkládačkou z bambusovo konopného flauše. Je úžasná, měkká (i z naší tvrdé vody). Ale mám čím dál větší potíže ji zapnout snapkou. Dneska v noci se mi to nepovedlo vůbec, musela jsem dát jinou. Prostě se snapka nezakousne
Napadlo mě zkusit ten špendlík?
Tu plínu mám moc ráda, ale tohle mě na ní mrzí.
Spendliky normalne pouzivam, mam ty bezpecnoststni s ptackem.
Nikdy jsem nedala snapku ani na ctverce, ani na bambusovy Kikko, bala jsem se, ze to vytrham.
Teplotu nesrazim, u deti jen kdyz je pres 39 a je jim hodne blbe, ale to davam stejne jen homeo Belladonu, ona tu teplotu nesrazi, ale ohlida, aby nedoslo ke skokum a tim ke krecim.
A sobe uz vubec, ale ja snad nikdy 40 nemela, kdyztak tu Belladonu, doporucuju!
Jinak si nemyslim, ze je kofeinu v tabletach nejak moc, oni to varovani pisou pro sichr vsude. Normalne jsem brala i v tehu a pri kojeni na migrenu Neo-cephyl, tam je kofein taky. V kafi je ho zarucene vic.
asha píše:pomeranca píše:Ja ja ja jsem ho ukoristila
já jsem chtěla vzor tůt, přiznejte se která z vás ho vykoupilaJá musím nakupovat rychle, než mi v březnu spadne rodičák pak už se nebudu moct tak vyskakovat. Akorát zítra plánujeme nákup kočáru, takže možná plínky budou muset počkat
Puvodne jsem planovala jen ty auticka, ale uznej, ze neslo odolat
uznávám, měla jsem být rychlejší
… já pořád čekám, jestli z toho bolení v krku něco bude, tak vyčkávám, abych nemusela někam pro balík nemocná ![]()
Vsak oni ti je zas usijou ![]()
A ja jdu s raportem. Noc v pohode,spal od 20 do pul 8, jedna pauza na kojo v 5, takze idealni. Plina zdaleka neprocurana, konopka jen navlhla, obe vkladacky teda na zdimani… jediny, co mi to kazi je, ze uz o pulnoci pachnul jak hlodavec. Tak fakt nevim, jestli je to tak lepsi, nez s Alanou, tam neni citit nic. Zajimalo by mne, cim to je…
asha píše:
Noc v pohode,spal od 20 do pul 8, jedna pauza na kojo v 5, takze idealni. Plina zdaleka neprocurana, konopka jen navlhla, obe vkladacky teda na zdimani… jediny, co mi to kazi je, ze uz o pulnoci pachnul jak hlodavec.
A proč ho v těch pět nepřebalíš??? Já teda přebaluju, stejně jdu s pískem, tak už je to jedno.
pomeranca: Mně zas vybrakovali houbičky!
Jsem se na ně chodila dívat, včera jsem je chtěla ukázat ségře a ony nikde. Ale prý ještě nějaké našijou, to abych je hnedka koupila teda. ![]()
No protoze tim riskuju sileny rev, spatny usinani a koneckoncu ja sama mam problem koordinovane vytahnout prso a dite z postylky, teda poporade, ne najednou
… Tuhle hodinu k srmti nenavidim a vsechny deti se mi budily mezi 4-5, to je snad za trest.
lenholka píše:
Bruni mam se zeptat kdo napsal ten epitaf??
Kterej???
zuzanecka81 píše:já už mám objednané některé krásné vzory na anavy - oranžová retro autíčka taky
a teď čekám na easy, chci další barvy - mám zelenou a růžovou. Ivusko, nebudou ještě jiné barvy? a na kdy se chystají ty podložky? já na eshop zírám každý den
Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.
asha píše:
No protoze tim riskuju sileny rev, spatny usinani a koneckoncu ja sama mam problem koordinovane vytahnout prso a dite z postylky, teda poporade, ne najednou… Tuhle hodinu k srmti nenavidim a vsechny deti se mi budily mezi 4-5, to je snad za trest.
Taky není pátá ranní mou nejoblíbenější hodinou, ale zas mě hřeje vědomí, že zase budeme spinkat ![]()
Já přebalím, jdeme do postele a u kojení v podstatě usne. Do postýlky ji nepřendavám.
ivuska.h píše:
Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.
Tak nedělej čtyři, udělej mi jedny houbičky, ani je nedávej na web, aby mi je někdo nešlohnul, a jsem spokojená ![]()
Brunifid píše:lenholka píše:Kterej???
Bruni mam se zeptat kdo napsal ten epitaf??
ten psi
Používáte někdo bezpečnostní špendlík?

Já mám jednu plínu doma šitou, bambus s vkládačkou z bambusovo konopného flauše. Je úžasná, měkká (i z naší tvrdé vody). Ale mám čím dál větší potíže ji zapnout snapkou. Dneska v noci se mi to nepovedlo vůbec, musela jsem dát jinou. Prostě se snapka nezakousne
Napadlo mě zkusit ten špendlík?
Tu plínu mám moc ráda, ale tohle mě na ní mrzí.