Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
5.1.11 13:23

no je to mozny?? me se srazily vkladacky babyidea co vcera prisly :?: :?: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 13:25

Gladys prosím tě nebylo by foto prcka v Anavy flisáčcích? By mě fakt zajímalo jak vypadají na větším dítku s čč.
Klidně když tak pošli foto SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.1.11 13:26

Šimon s náma spává v posteli skoro každou noc. Večer ho teda uložím do postýlky ale po kojení už zůstane u nás… a přikrývám ho naší dekou.

Jinak měl v půl roce skoro devět kilo ale fakt nevím po kom :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.1.11 13:27

jo a anavy už mám vybranou jinou zamilovanou… tak doufám že tam zůstane, než přijdou ty nové vzory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 13:30
kamako píše:
ahoj holky:-) potřebuji poradit nějaké kvalitní PUL hlavně na čtverce pro 10kg kluka (9měs)? nějaké na patentky? děkuji moc :mavam:

No třeba jednovelikostní bum genius flip, je to vlastně plína 2v1, uvnitř je vkládací vložka a kalhotky jsou zvlášť, tak že jsou použitelné i jen na čč. Kdyby jsi chtěla, tak bych tu jedny měla, ale ne v klučičí barvě, tak že asi nic. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 13:31
lenholka píše:
no je to mozny?? me se srazily vkladacky babyidea co vcera prisly :?: :?: :pocitac:

Byly nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.1.11 13:33
Katy2 píše:
lenholka píše:
no je to mozny?? me se srazily vkladacky babyidea co vcera prisly :?: :?: :pocitac:
Byly nové?

jojo byly, jsem to zmerila a je to normalne o 4cm na dylku, pisou rozmery 38cm a ja mam 34… jsem si prave myslela ze se mi to zda ale i na ty fotce co je na netu vypadaj vetsi nez co jsem vyndala z pracky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 13:38
lenholka píše:
Katy2 píše:
lenholka píše:
Byly nové?
jojo byly, jsem to zmerila a je to normalne o 4cm na dylku, pisou rozmery 38cm a ja mam 34… jsem si prave myslela ze se mi to zda ale i na ty fotce co je na netu vypadaj vetsi nez co jsem vyndala z pracky

Hele ale tak ony se vždy trochu srazí, které že to máš? Bych až se ELi přeměřila ty naše. Ale předem ti řeknu, že mám 4 kousky a všechny jsou jiné délky. Teda tuším dvě a dvě jsou stejné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 13:40

Hele máš asi ty bamboo hour co? U nich píšou.
Prát můžete na 60 stupňů. Plenky po vyprání napněte v rukách, aby získaly původní velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.1.11 13:54
Brunifid píše:
ivuska.h píše:
Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.
Tak nedělej čtyři, udělej mi jedny houbičky, ani je nedávej na web, aby mi je někdo nešlohnul, a jsem spokojená :mrgreen:

A kterou verzi těch hub chceš? Optám se na dílně, jestli ještě ta látka je, jedna z barev už došla, pokud si dobře pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.1.11 13:56
zuzanecka81 píše:
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:

já už mám objednané některé krásné vzory na anavy - oranžová retro autíčka taky :mrgreen: a teď čekám na easy, chci další barvy - mám zelenou a růžovou. Ivusko, nebudou ještě jiné barvy? a na kdy se chystají ty podložky? já na eshop zírám každý den :mrgreen:

Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.
jééé, barvičky :mrgreen: nebo i vzorované? a ty budou kdy? :huban:

Trochu vzorované budou brzo, co je to trochu, to zatím nebudu moc prozrazovat :lol: A úplně vzorované jsou snad taky nablízku, ale tam je ještě před námi hodně práce, ještě to není úplně dořešené, chce to trochu jiný střih a vůbec způsob ušití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.1.11 13:58
asha píše:
Brunifid píše:
asha píše:
No jo, ona je jeste mrnavka, to se da. To mi nevadilo spat s prsem venku celou noc, ted je to horsi, desne skrabe, dloube mi znaminka a okousava, krouti se u toho… Pokousim se takhle spat po ty pul 8, kdyz vyvedu decka, ale neda se to a bez prsa uz neusne :zed:
Nááááhodou už je TAAAAKHLE veliká a má přes 5kg! :mrgreen:
Já teda s prsem venku bych nespala, jsem teplomilná osoba. Když chvíli nedumlá, seberu jí to, schovám a spím taky.
Pravdou je, že ona je moc hodná, zatím mi Pánbůh na dětech nic nevrací :oops: :mrgreen:
Smankote jasne, ze pod perinou :mrgreen: Byli jsme pod ni oba :mrgreen: On je extremne tulivy, starsaci takovi nebyli. Holt nasledky cisare a brutalni separace po nem, on je fakt cita.
Ale s tou vahou jste fakt dobry :mrgreen: Ja jsem teda zvykla, ze moje deti, co se tyce vahy, trumfnou deti o dost mesicu mladsi, ale zas se to nesmi prehanet. Nejvic mne dostalo, kdyz B. mel v roce necelych 8 kilo stejne jako jeden 4 mesicni kamarad :mrgreen:

Mě je na prso taky zima, při kojení usnu, ale jak se odpojí a nechá ho oslintané, tak se většinou vzbudím a zakryju se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.1.11 14:00
lenholka píše:

To je obvyklé. Oni tu látku nemají před šitím vysráženou a většinou se i na eshopech píše očekávaný rozměr po sražení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 14:09

Tak jsem přeměřila ty moje bamboo vkládačky od BI a mají 30 až 31cm. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.1.11 14:12
ivuska.h píše:
A kterou verzi těch hub chceš? Optám se na dílně, jestli ještě ta látka je, jedna z barev už došla, pokud si dobře pamatuju.

To ani nevím, že bylo víc verzí :oops: Byl tady i na ně odkaz - obrázek, jenže kdo to má hledat. Na webu archiv nemáš? Prodané položky mažeš nebo jen zneveřejníš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí