Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
no je to mozny?? me se srazily vkladacky babyidea co vcera prisly
![]()
Gladys prosím tě nebylo by foto prcka v Anavy flisáčcích? By mě fakt zajímalo jak vypadají na větším dítku s čč.
Klidně když tak pošli foto SZ.
Šimon s náma spává v posteli skoro každou noc. Večer ho teda uložím do postýlky ale po kojení už zůstane u nás… a přikrývám ho naší dekou.
Jinak měl v půl roce skoro devět kilo ale fakt nevím po kom ![]()
jo a anavy už mám vybranou jinou zamilovanou… tak doufám že tam zůstane, než přijdou ty nové vzory ![]()
kamako píše:
ahoj holky:-) potřebuji poradit nějaké kvalitní PUL hlavně na čtverce pro 10kg kluka (9měs)? nějaké na patentky? děkuji moc
No třeba jednovelikostní bum genius flip, je to vlastně plína 2v1, uvnitř je vkládací vložka a kalhotky jsou zvlášť, tak že jsou použitelné i jen na čč. Kdyby jsi chtěla, tak bych tu jedny měla, ale ne v klučičí barvě, tak že asi nic.
![]()
lenholka píše:
no je to mozny?? me se srazily vkladacky babyidea co vcera prisly![]()
![]()
Byly nové?
Katy2 píše:lenholka píše:Byly nové?
![]()
jojo byly, jsem to zmerila a je to normalne o 4cm na dylku, pisou rozmery 38cm a ja mam 34… jsem si prave myslela ze se mi to zda ale i na ty fotce co je na netu vypadaj vetsi nez co jsem vyndala z pracky
lenholka píše:Katy2 píše:jojo byly, jsem to zmerila a je to normalne o 4cm na dylku, pisou rozmery 38cm a ja mam 34… jsem si prave myslela ze se mi to zda ale i na ty fotce co je na netu vypadaj vetsi nez co jsem vyndala z prackylenholka píše:Byly nové?
![]()
Hele ale tak ony se vždy trochu srazí, které že to máš? Bych až se ELi přeměřila ty naše. Ale předem ti řeknu, že mám 4 kousky a všechny jsou jiné délky. Teda tuším dvě a dvě jsou stejné. ![]()
Hele máš asi ty bamboo hour co? U nich píšou.
Prát můžete na 60 stupňů. Plenky po vyprání napněte v rukách, aby získaly původní velikost.
Brunifid píše:ivuska.h píše:Tak nedělej čtyři, udělej mi jedny houbičky, ani je nedávej na web, aby mi je někdo nešlohnul, a jsem spokojená
Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.
A kterou verzi těch hub chceš? Optám se na dílně, jestli ještě ta látka je, jedna z barev už došla, pokud si dobře pamatuju.
zuzanecka81 píše:ivuska.h píše:jééé, barvičkyzuzanecka81 píše:Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.já už mám objednané některé krásné vzory na anavy - oranžová retro autíčka taky
a teď čekám na easy, chci další barvy - mám zelenou a růžovou. Ivusko, nebudou ještě jiné barvy? a na kdy se chystají ty podložky? já na eshop zírám každý den
nebo i vzorované? a ty budou kdy?
Trochu vzorované budou brzo, co je to trochu, to zatím nebudu moc prozrazovat
A úplně vzorované jsou snad taky nablízku, ale tam je ještě před námi hodně práce, ještě to není úplně dořešené, chce to trochu jiný střih a vůbec způsob ušití.
asha píše:Brunifid píše:Smankote jasne, ze pod perinouasha píše:Nááááhodou už je TAAAAKHLE veliká a má přes 5kg!
No jo, ona je jeste mrnavka, to se da. To mi nevadilo spat s prsem venku celou noc, ted je to horsi, desne skrabe, dloube mi znaminka a okousava, krouti se u toho… Pokousim se takhle spat po ty pul 8, kdyz vyvedu decka, ale neda se to a bez prsa uz neusne
Já teda s prsem venku bych nespala, jsem teplomilná osoba. Když chvíli nedumlá, seberu jí to, schovám a spím taky.
Pravdou je, že ona je moc hodná, zatím mi Pánbůh na dětech nic nevrací![]()
Byli jsme pod ni oba
On je extremne tulivy, starsaci takovi nebyli. Holt nasledky cisare a brutalni separace po nem, on je fakt cita.
Ale s tou vahou jste fakt dobryJa jsem teda zvykla, ze moje deti, co se tyce vahy, trumfnou deti o dost mesicu mladsi, ale zas se to nesmi prehanet. Nejvic mne dostalo, kdyz B. mel v roce necelych 8 kilo stejne jako jeden 4 mesicni kamarad
Mě je na prso taky zima, při kojení usnu, ale jak se odpojí a nechá ho oslintané, tak se většinou vzbudím a zakryju se ![]()
lenholka píše:
![]()
To je obvyklé. Oni tu látku nemají před šitím vysráženou a většinou se i na eshopech píše očekávaný rozměr po sražení…
Tak jsem přeměřila ty moje bamboo vkládačky od BI a mají 30 až 31cm. ![]()
ivuska.h píše:
A kterou verzi těch hub chceš? Optám se na dílně, jestli ještě ta látka je, jedna z barev už došla, pokud si dobře pamatuju.
To ani nevím, že bylo víc verzí
Byl tady i na ně odkaz - obrázek, jenže kdo to má hledat. Na webu archiv nemáš? Prodané položky mažeš nebo jen zneveřejníš?