Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:
Tak jsem přeměřila ty moje bamboo vkládačky od BI a mají 30 až 31cm.
no jezkovy voci ale to jsou desne maly ne??
a jo mam ty bamboo hour a o nejakym srazeni nikde nepisou
jsem mela radost jaky jsou peknoucky a velky…hm prt
ahoj!
tak jak jsem tu psala o těch viskozových separačkách, tak to asi fakt platí! normálně po nich má velmi mírně růžové okolí konečníku. jsem jich měla jen pár nastříhaných a další stříhat nechci. no a stříhaný došly, tak jsem dala celulózovou a zarůžovění je pryč
má to taky někdo, nebo jsme takový exoti??? co myslíte, má cenu zkoušet fleesovou separačku? ![]()
teda Ivusko, ty mě napínáš
takhle se těch plín nedočkám, budu pořád odkládat poslání a jen přidávat a přidávat k objednávce další ![]()
zuzanecka: Já měla perlan, teď mám Popolini viskozové a fleesové z Irmy, střídám to. Celulozové jsem nikdy neměla.
bruni, perlan tu mám nachystaný na mytí zadku
jako separačku bych ho nedala ![]()
My taky umyvame zadecek Perlanem-jako separacku mne to nenapadlo pouzit-to jde ![]()
koukam ze mam jedny celulozovy a druhy ktery mam rozbaleny tak nevim
uz nemam obal a nestudovala jsem to chmm
farska píše:
My taky umyvame zadecek Perlanem-jako separacku mne to nenapadlo pouzit-to jde
Ano perlan se dá taky dávat jako separačka, je to taky viskoza, vlastně to samé jako popolini separačky. Jen teda ten perlan má vyšší gramáž, tak že není tak tenký jako popolini separčka. Jednu dobu jsem ten perlan jako separačky dávala, ale přestalo mě to bavit je stříhat a hlavně jsem měla pocit, že je perlan drsnější než popolini a ELi měla asi s něho více zarudlá stehýnka, asi jí dřel.
Jo a včera jsem ze zvědavostí koupila V Bavlnce suché ubrousky Perlička a po rozbalení jsem teda zjistila, že je to to samé co perlan, jen že jsou nastříhané. ![]()
Srazeni ja mam kazdou BI vkladacku jinak velikou, nektery prefoldy jsou vic ctverec, nektery spis nudle. Nejlepsi je ale BabyBeehinds, ta se srazila do velikosti detskeho kapesnicku
Na savosti to neubralo ani u jedny, sajou jako divy ![]()
Bruni ty pouzivas na vajicka viskozu? A da se to? Ja mela vzdycky ty silnejsi savejsi celulozky, dokud nezacli mit bobany.
asha píše:
Bruni ty pouzivas na vajicka viskozu? A da se to? Ja mela vzdycky ty silnejsi savejsi celulozky, dokud nezacli mit bobany.
A tak asi se to dá, jsem někde četla, že jsou pevnější, tak jsem si říkala, že dýl vydrží. Plína je pod tím žlutá, tak to mydlím žlučákem, ale to nejhorší to chytí. Teda když je nezapomenu dát ![]()
TADYYYYYYY!!!!!!!!!
Moje mochomůrečky 
http://www.anavy.cz/…ky-modre.JPG