Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
5.1.11 21:07
Mirii píše:
Aha, no tak ji teda nebudu terorizovat a necham ji zvedat se jak chce :lol:

Opravdu bych jí nechala ať si na zemi na rovné podložce dělá co chce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.1.11 21:07
asha píše:
No ja jsem cetla jedno pravidlo, kteryho se drzim. Dejte dite doprostred mistnosti na zem, at dela co dela, dela to proto, ze to zvladne, ma na to svaly. Takze zadny lepeni :mrgreen: Kdyz se vam treba v 6ti mesicich doplazi ke gauci a stoupne si, taky uz ho neukecate :mrgreen: Ja je nechavam delat vsechno, co zvladnou, Mates jezdil v hlubokaci nalezato do 8mi mesicu, protoze proste nesedel…a byla jsem u nas za blba. Tyna si sedla az ve 13ti mesicich, to byla teprv lahudka, nastesti jsme byli mimo CR. A B. v 11ti …to uz si tu nejak zvykli :mrgreen:
No a za ruce jsem taky nevodila, chudaci si to museli i venku oddrit na kolenou. :jazyk:

:palec: :palec: :palec: :palec:
Moje rec!!!Mluvis mi z duse-ze by nase letite zivotni zkusenosti??? :-P :mrgreen:
U prvni dcerky jsem byla ‚desne ambiciozni‘,takze jsem ji hrde tahala ddo sedu a ona zacala pak CHODIT V 9 MESICICH,ANIZ BY KDY LEZLA( a to byl pak teprve narez) :roll:
Ted nechavame Sofi jako placku,motivace zadna :mrgreen: A ja ve skrytu duse doufam,ze bude taak opatrna,jako jeji starsi sestra Anicka,ktera zacala sama chodit presne v 18.MESICI :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
5.1.11 21:10
ankasz píše:
Ahojky
Holky nevíte jaká je tahle plínka - http://www.mamaja.cz/…ena-patentky? docela se mi líbí, máte zkušenost?

Mám MMT kapsovku na sucháč. Přijde mi dost široká mezi nohama. Ale jinak je docela příjemná materiálově. Určitš neber sucháč- má blbý tvar - blbě se zapíná a má tendenci se sám rozepínat.
Pak mám MMT AIO- na patentky - ty jsou mnohem lepší. Sedí dobře. Moc toho nepobere. Ale krásně rychle schne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.11 21:21

Farska my taky hrde dceru tahali do sedu :zed: ,preskocila plazeni a rovnou klecela, v sesti mesicich sedela,pak hned ,lezla kolem nabytku a uplne sama zacala chodit kolem 11 mesice…ja teda doufam,ze ted to bude zpomalene :oops: ,rada bych si uzila trochu klidu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 21:24
farska píše:
asha píše:
No ja jsem cetla jedno pravidlo, kteryho se drzim. Dejte dite doprostred mistnosti na zem, at dela co dela, dela to proto, ze to zvladne, ma na to svaly. Takze zadny lepeni :mrgreen: Kdyz se vam treba v 6ti mesicich doplazi ke gauci a stoupne si, taky uz ho neukecate :mrgreen: Ja je nechavam delat vsechno, co zvladnou, Mates jezdil v hlubokaci nalezato do 8mi mesicu, protoze proste nesedel…a byla jsem u nas za blba. Tyna si sedla az ve 13ti mesicich, to byla teprv lahudka, nastesti jsme byli mimo CR. A B. v 11ti …to uz si tu nejak zvykli :mrgreen:
No a za ruce jsem taky nevodila, chudaci si to museli i venku oddrit na kolenou. :jazyk:
:palec: :palec: :palec: :palec:
Moje rec!!!Mluvis mi z duse-ze by nase letite zivotni zkusenosti??? :-P :mrgreen:
U prvni dcerky jsem byla ‚desne ambiciozni‘,takze jsem ji hrde tahala ddo sedu a ona zacala pak CHODIT V 9 MESICICH,ANIZ BY KDY LEZLA( a to byl pak teprve narez) :roll:
Ted nechavame Sofi jako placku,motivace zadna :mrgreen: A ja ve skrytu duse doufam,ze bude taak opatrna,jako jeji starsi sestra Anicka,ktera zacala sama chodit presne v 18.MESICI :pankac:

No jo, ja kolem mam samy ty ambiciozni, takze mne tady holky lehce prekvapily, ze chteji ty nebozatka naopak lepit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja ted po Tyne trpim. Ta zacla opatrne chodit v 19ti mesicich. To co mam ted je ciry zoufalstvi. Kez by se jeste placatil. Ja bych ho snad i prilepila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kdyz uz jsem tak hezky OT, napisu vam, jak jsem po letech doma nezadrzitelne zblbla. Vcera jsem konecne M. objednala na strihani, ma ted chudak patku a kdyz mu to spadne, nemuze dat ani to sousto do pusy (ale desne mu slusi, to jo :mrgreen: ) Snad deset minut jsme vybirali s kadernici termin (co nejdriv), nekolikrat jsem ho zmenila, naposled uz skoro ve dverich. Dneska peklo, abych to stihla, protoze holku musim vzit ze skolky do 1, aby sla po o, a kluka do pul 2. V pul 2 strihani. Dorazim vyrizena do skoly, necham si ho vyvolat, nacez mi druzinarka sladkym hlaskem sdeli ZE MA ALE PRECE JESTE KERAMIKU! DO 2H! A to se mi stalo uz podruhy, poprvy jsem ho nahanela uz z hodiny CJ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem ostrihana ja a cely martyrium mne ceka jeste jednou (strihat se s celou skvadrou je fakt zazitecek).
Tak jen doufam, ze mi zitra prijdou ty Anavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.1.11 21:25
Mirii píše:
Farska my taky hrde dceru tahali do sedu :zed: ,preskocila plazeni a rovnou klecela, v sesti mesicich sedela,pak hned ,lezla kolem nabytku a uplne sama zacala chodit kolem 11 mesice…ja teda doufam,ze ted to bude zpomalene :oops: ,rada bych si uzila trochu klidu :-D

JO,presne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.11 21:27

Asho no zkuste me teda jeste nekde premlouvat na dalsi dite. Dyt ja uz jsem dement ted,jak byto vypadalo se tretim pripadne se ctvrtym? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
5.1.11 21:29
Mirii píše:
Farska my taky hrde dceru tahali do sedu :zed: ,preskocila plazeni a rovnou klecela, v sesti mesicich sedela,pak hned ,lezla kolem nabytku a uplne sama zacala chodit kolem 11 mesice…ja teda doufam,ze ted to bude zpomalene :oops: ,rada bych si uzila trochu klidu :-D

přeskočit plazení klidně mohla, není důležité ve vývoji a ne každé dítě se plazí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 21:32
Mirii píše:
Asho no zkuste me teda jeste nekde premlouvat na dalsi dite. Dyt ja uz jsem dement ted,jak byto vypadalo se tretim pripadne se ctvrtym? :lol:

No to uz te to prave ani nenas…stve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(mmch. pred tim uprkem jsem zapomnela dat B. obed a prebalit ho. Tak celou pulhodinu v kadernictvi drobil rohlik. Aspon mel zacpanou pusu.A piti jsem zapomnela doma, tak ani moc nenacural…no jo, uz je to fakt vazny :zed: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.1.11 21:38
Oskárek píše:
Mirii píše:
přeskočit plazení klidně mohla, není důležité ve vývoji a ne každé dítě se plazí :wink:

No,
vzhledem k tomu,ze si dlouho lezouci ditko usetri pravdepodobne problemy s ctenim a psanim v 1. tride(byla jsme poucena logopedkou),tak to podstatne je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.1.11 21:39
asha píše:
Mirii píše:
Asho no zkuste me teda jeste nekde premlouvat na dalsi dite. Dyt ja uz jsem dement ted,jak byto vypadalo se tretim pripadne se ctvrtym? :lol:
No to uz te to prave ani nenas…stve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(mmch. pred tim uprkem jsem zapomnela dat B. obed a prebalit ho. Tak celou pulhodinu v kadernictvi drobil rohlik. Aspon mel zacpanou pusu.A piti jsem zapomnela doma, tak ani moc nenacural…no jo, uz je to fakt vazny :zed: :mrgreen: )
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
5.1.11 21:42
farska píše:
Oskárek píše:
Mirii píše:
přeskočit plazení klidně mohla, není důležité ve vývoji a ne každé dítě se plazí :wink:
No,
vzhledem k tomu,ze si dlouho lezouci ditko usetri pravdepodobne problemy s ctenim a psanim v 1. tride(byla jsme poucena logopedkou),tak to podstatne je :wink:

lezení samozřejmě důležité je, mluvím o PLAZENÍ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.1.11 21:43
asha píše:

Taky moje řeč. Ovšem podle tchýně jsem hrozná matka, protože děti nechám jen tak ležet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.1.11 21:45
Oskárek píše:
díky, a jsi s ním spokojená? a reference na jiné jejich výrobky?Příspěvek upraven 05.01.11 v 20:36

Já jsem s ním spokojená. Dřív jsem prala v Lovele, qual se mi líbí víc. A ještě jsem odnich kupovala vše do myčky a taky to myje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 22:08
Achdarek píše:
Oskárek píše:
díky, a jsi s ním spokojená? a reference na jiné jejich výrobky?Příspěvek upraven 05.01.11 v 20:36
Já jsem s ním spokojená. Dřív jsem prala v Lovele, qual se mi líbí víc. A ještě jsem odnich kupovala vše do myčky a taky to myje dobře.

A to je nejaky eko?

Jinak ja dostala od Jeziska tu kouli na prani. Fakt nevim, jestli se mam odvazit a hodit ji k plinam. Netusim, co za sajrajt jsou ty kulicky v ni… a to co pisou o principu je totalni hovadina. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure