Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy
Už je to tady! Už je to tady! Už je to tady!
Úžasné barvičky, moje oranžová je drsná!
![]()
Tvoje Sakura a Zamilované kravky jsou bombastické, bych je klidně zabavila, ikdyž jsou růžové. ![]()
Brunifid píše:ivuska.h píše:Tak já to zkusím, horší už to těžko bude
Dle mého soukromého názoru toto není pravda. Hodně jsem po tom pátrala na americké plínkové diskuzi, která je fakt hodně rozsáhlá a nikdy to tam nikdo nezmiňoval. Podle mě to vzniklo tady v době, kdy byla hodně rozšířená jedna nejmenovaná značka plen, jejíž materiál prostě pelichal a lidi si to nějak dali do souvislosti. Jiný důvod nevidím.
A co s mýma houbičkama??? Jsme je včera našla, ale pak to tu holky zaplácaly několika stránkama, tak nevím, jestli jsi to zaznamenala?
Radši dávám znovu
http://www.anavy.cz/…ky-modre.JPG
Muchomůrky jsou úžasné, mám zelený podklad.
petka.konecna píše:
u nás v ČR by jí hnali na všechny vyšetření i ty co nejsou povinný, právě kvůli věku. A tam na ní zvysoka prdí - jde na KO, mrknou na UTZ na mimčo a to je prý vše - žádné testy (ani genetika) nic.
To je snad až od 35 let. Mne nehnali nikam, mrkli na UTZ na mimčo, občas vzali krev, test na cukr (ale to dělali všem) a dost, genetika ani náhodou, ani odběr plodové vody, nic. Já bych to ani nechtěla, nemám ráda píchat do miminka ještě v břiše.
Mahja píše:Že jo? A představ si, že jsem se na ně chodila koukat a někdo mi je vybrabčil a ani se nepřizná a paní Anava mi ještě vůbec neslíbila, jestli ještě budou
Brunifid píše:petka.konecna píše:To je snad až od 35 let. Mne nehnali nikam, mrkli na UTZ na mimčo, občas vzali krev, test na cukr (ale to dělali všem) a dost, genetika ani náhodou, ani odběr plodové vody, nic. Já bych to ani nechtěla, nemám ráda píchat do miminka ještě v břiše.
u nás v ČR by jí hnali na všechny vyšetření i ty co nejsou povinný, právě kvůli věku. A tam na ní zvysoka prdí - jde na KO, mrknou na UTZ na mimčo a to je prý vše - žádné testy (ani genetika) nic.
Aha, já myslela že je to od 30 nahoru - tak jsem zase o něco chytřejší ![]()
Brunifid píše:Mahja píše:Že jo? A představ si, že jsem se na ně chodila koukat a někdo mi je vybrabčil a ani se nepřizná a paní Anava mi ještě vůbec neslíbila, jestli ještě budou
Jak jsem je hned uviděla, tak jsem kupovala, bylo mi jasné, že budou hned pryč. ![]()
Bruni ty mochomurky jsou fakt bombacky, asi se taky zamyslim nad chlapeckejma barvama ja mam zatim jenom holcici
jsem se nejak zblaznila do ruzovyho a jinyho prdlyho ac jsem to pred narozenim sriktne zakazovala vsem ![]()
Galerku mam zatim pidi tak to asi nema cenu ukazovat ne:)) anebo mozna jooooo
hlavne anavy bych chtela nafotit co mam no ale ja mam vzdycky jednu pouzitou:)
Mahja: Co to je ta vepředu druhá zleva?
lenholka: Mi to nepřijde klučičí, já na růžovou nějak nejsem, ani hormony to nesrovnaly
Ještě tak ten Chanson , to se líbilo i ségře. Nebo bych se úchylně nechala zlákat do krávy
Ale já chci ty houbičky, jsem to měla tušit, že je stejně budu chtít, když se mi tak líbily ![]()
Brunifid píše:
Mahja: Co to je ta vepředu druhá zleva?lenholka: Mi to nepřijde klučičí, já na růžovou nějak nejsem, ani hormony to nesrovnalyJeště tak ten Chanson , to se líbilo i ségře. Nebo bych se úchylně nechala zlákat do krávy
Ale já chci ty houbičky, jsem to měla tušit, že je stejně budu chtít, když se mi tak líbily
Co to je? No, úžasné houbičky!
![]()
Brunifid píše:
Mahja: Co to je ta vepředu druhá zleva?lenholka: Mi to nepřijde klučičí, já na růžovou nějak nejsem, ani hormony to nesrovnalyJeště tak ten Chanson , to se líbilo i ségře. Nebo bych se úchylně nechala zlákat do krávy
Ale já chci ty houbičky, jsem to měla tušit, že je stejně budu chtít, když se mi tak líbily
Já růžovou taky nemusím, mám sice kluka, ale i kdyby to byla holka, tak má auta. ![]()
Ale ty krávy jsou taky úžasné, a ta sakura taky není k zahození.
tak ja sem mrsknu co zrovna mam cisty… ja mam vlastne spinavou jenom jednu ![]()