Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
6.1.11 11:17

Katy
Už je to tady! Už je to tady! Už je to tady!
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Úžasné barvičky, moje oranžová je drsná! :pankac: :pankac:
Tvoje Sakura a Zamilované kravky jsou bombastické, bych je klidně zabavila, ikdyž jsou růžové. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
6.1.11 11:18
Brunifid píše:
ivuska.h píše:
Dle mého soukromého názoru toto není pravda. Hodně jsem po tom pátrala na americké plínkové diskuzi, která je fakt hodně rozsáhlá a nikdy to tam nikdo nezmiňoval. Podle mě to vzniklo tady v době, kdy byla hodně rozšířená jedna nejmenovaná značka plen, jejíž materiál prostě pelichal a lidi si to nějak dali do souvislosti. Jiný důvod nevidím.
Tak já to zkusím, horší už to těžko bude :-(
A co s mýma houbičkama??? Jsme je včera našla, ale pak to tu holky zaplácaly několika stránkama, tak nevím, jestli jsi to zaznamenala?
Radši dávám znovu :mrgreen:
http://www.anavy.cz/…ky-modre.JPG

Muchomůrky jsou úžasné, mám zelený podklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.1.11 11:21
petka.konecna píše:
u nás v ČR by jí hnali na všechny vyšetření i ty co nejsou povinný, právě kvůli věku. A tam na ní zvysoka prdí - jde na KO, mrknou na UTZ na mimčo a to je prý vše - žádné testy (ani genetika) nic.

To je snad až od 35 let. Mne nehnali nikam, mrkli na UTZ na mimčo, občas vzali krev, test na cukr (ale to dělali všem) a dost, genetika ani náhodou, ani odběr plodové vody, nic. Já bych to ani nechtěla, nemám ráda píchat do miminka ještě v břiše.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
6.1.11 11:22
Mahja píše:
Že jo? A představ si, že jsem se na ně chodila koukat a někdo mi je vybrabčil a ani se nepřizná a paní Anava mi ještě vůbec neslíbila, jestli ještě budou :cry:
  • Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.1.11 11:22
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
u nás v ČR by jí hnali na všechny vyšetření i ty co nejsou povinný, právě kvůli věku. A tam na ní zvysoka prdí - jde na KO, mrknou na UTZ na mimčo a to je prý vše - žádné testy (ani genetika) nic.
To je snad až od 35 let. Mne nehnali nikam, mrkli na UTZ na mimčo, občas vzali krev, test na cukr (ale to dělali všem) a dost, genetika ani náhodou, ani odběr plodové vody, nic. Já bych to ani nechtěla, nemám ráda píchat do miminka ještě v břiše.

Aha, já myslela že je to od 30 nahoru - tak jsem zase o něco chytřejší :)

• Citovat
  • Upravit
4742
6.1.11 11:25

Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
6.1.11 11:27
Brunifid píše:
Mahja píše:
Že jo? A představ si, že jsem se na ně chodila koukat a někdo mi je vybrabčil a ani se nepřizná a paní Anava mi ještě vůbec neslíbila, jestli ještě budou :cry:

Jak jsem je hned uviděla, tak jsem kupovala, bylo mi jasné, že budou hned pryč. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.1.11 11:31

Bruni ty mochomurky jsou fakt bombacky, asi se taky zamyslim nad chlapeckejma barvama ja mam zatim jenom holcici :oops: jsem se nejak zblaznila do ruzovyho a jinyho prdlyho ac jsem to pred narozenim sriktne zakazovala vsem :mrgreen:

Galerku mam zatim pidi tak to asi nema cenu ukazovat ne:)) anebo mozna jooooo
hlavne anavy bych chtela nafotit co mam no ale ja mam vzdycky jednu pouzitou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
6.1.11 11:35

Moje sbírka Anavek…
Mám novou úchylku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.1.11 11:38

Mahja: Co to je ta vepředu druhá zleva?

lenholka: Mi to nepřijde klučičí, já na růžovou nějak nejsem, ani hormony to nesrovnaly :mrgreen: Ještě tak ten Chanson , to se líbilo i ségře. Nebo bych se úchylně nechala zlákat do krávy :mrgreen: Ale já chci ty houbičky, jsem to měla tušit, že je stejně budu chtít, když se mi tak líbily :-(

• Citovat
  • Upravit
4742
6.1.11 11:43
Brunifid píše:
Mahja: Co to je ta vepředu druhá zleva?lenholka: Mi to nepřijde klučičí, já na růžovou nějak nejsem, ani hormony to nesrovnaly :mrgreen: Ještě tak ten Chanson , to se líbilo i ségře. Nebo bych se úchylně nechala zlákat do krávy :mrgreen: Ale já chci ty houbičky, jsem to měla tušit, že je stejně budu chtít, když se mi tak líbily :-(

Co to je? No, úžasné houbičky! :wink: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
6.1.11 11:45
Brunifid píše:
Mahja: Co to je ta vepředu druhá zleva?lenholka: Mi to nepřijde klučičí, já na růžovou nějak nejsem, ani hormony to nesrovnaly :mrgreen: Ještě tak ten Chanson , to se líbilo i ségře. Nebo bych se úchylně nechala zlákat do krávy :mrgreen: Ale já chci ty houbičky, jsem to měla tušit, že je stejně budu chtít, když se mi tak líbily :-(

Já růžovou taky nemusím, mám sice kluka, ale i kdyby to byla holka, tak má auta. :lol:
Ale ty krávy jsou taky úžasné, a ta sakura taky není k zahození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.1.11 11:49

Mahja: Já myslela tady na té fotce.

• Citovat
  • Upravit
4509
6.1.11 11:51

tak ja sem mrsknu co zrovna mam cisty… ja mam vlastne spinavou jenom jednu :-D

• načítám...