Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
6.1.11 10:44
ivuska.h píše:
Dle mého soukromého názoru toto není pravda. Hodně jsem po tom pátrala na americké plínkové diskuzi, která je fakt hodně rozsáhlá a nikdy to tam nikdo nezmiňoval. Podle mě to vzniklo tady v době, kdy byla hodně rozšířená jedna nejmenovaná značka plen, jejíž materiál prostě pelichal a lidi si to nějak dali do souvislosti. Jiný důvod nevidím.

Tak já to zkusím, horší už to těžko bude :-(
A co s mýma houbičkama??? Jsme je včera našla, ale pak to tu holky zaplácaly několika stránkama, tak nevím, jestli jsi to zaznamenala?
Radši dávám znovu :mrgreen:
 http://www.anavy.cz/…ky-modre.JPG

• Citovat
  • Upravit
22590
6.1.11 10:48

Holky tak nejak jsem si myslela,ze to bude s tim lezenim…by me zajimalo zda by to tu nekdo resil :think:
Neno prosimte jak to mate s ockovanim, byla jsi ve ctvrtym mesici na tech trech dzogancich?p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.1.11 10:51
Cappy píše:
petka.konecna píše:
ankasz píše:
Ahojky ještě jsem objevila výprodej tadyhle - http://www.plenka-czech.cz/…ket-DOPRODEJ
Nevíte jaké jsou?Je tam i ta easy clean plenka na kterou jsem se ptala včera( dík za odpovědi), ale právě i na sucháče i na patentky
Už jsem včera nestihla reagovat - já mám patentky i sucháč, a za mě je lepší sucháč teda :) - vím že tu kdosi psal právě opačný názor :)
Taky mám obojí, plenku na SZ mám z druhé ruky, já ji použím už asi rok, jak dlouho byla používaná předchozí majitelkou netuším, ale momentálně je ten sucháč jak beton, a proto sahám po plence málo :-?

No já jí mám novou a používám zatím jen 4 měsíce :) - tak třeba za rok změním názor :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.1.11 10:52

Mirri a NeNo - kde vy vlastně bydlíte (pokud to není tajné) - že pořád Mirii píše že tady by to nikdo neřešil - mě teda zajímá co je to TADY :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
6.1.11 10:53

A taky jsem si nafotila plenku, že bych si taky začala dělat galerii? :think:
Je to Lucyz - tuhle a ještě jednu s jiným vzorem mají ve výprodeji, že prý inovují střihy. Já ji mám moc ráda, myslím, že nám krásně sedí, dělá malej zadeček, pobere toho na můj vkus tak akorát, i na noc ji dávám a v pohodě, buď s BI krátkou vkládačkou nebo i bez ní.  

Větší obrázky jsou TADY zepředu a TADY na bříšku

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.1.11 10:56
Brunifid píše:
A taky jsem si nafotila plenku, že bych si taky začala dělat galerii? :think:

Bruni - ty ještě nemáš fotogalerii plínek? To by si se měla ale hluboce zamyslet :)

• Citovat
  • Upravit
22590
6.1.11 11:01

Peti tajny to neni :lol: ja bydlim na Jersey( ostruvek mezi anglii a francii) a Nena bydli primo v Anglii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.1.11 11:09
Mirii píše:
Peti tajny to neni :lol: ja bydlim na Jersey( ostruvek mezi anglii a francii) a Nena bydli primo v Anglii…

Aha - takže tam je péče o dítě u Dr. taková volná, jo? Asi jako všude na západě ne?
My máme příbuzenstvo ve Švýcarsku - a teta je teď těhu a prý se o ní nikdo moc nestará, po žádných testech jí neposílají (přitom už je lehce starší 33let, u nás by musela snad absolvovat úplně vše) a tam zatím nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
6.1.11 11:11
petka.konecna píše:
teta je teď těhu a prý se o ní nikdo moc nestará, po žádných testech jí neposílají (přitom už je lehce starší 33let, u nás by musela snad absolvovat úplně vše) a tam zatím nic. :nevim:

HELEEEEEEE!!!!!!
Předevčírem mi bylo 34, kdyby Tě to zajímalo :cert:

• Citovat
  • Upravit
4742
6.1.11 11:12
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
teta je teď těhu a prý se o ní nikdo moc nestará, po žádných testech jí neposílají (přitom už je lehce starší 33let, u nás by musela snad absolvovat úplně vše) a tam zatím nic. :nevim:
HELEEEEEEE!!!!!!
Předevčírem mi bylo 34, kdyby Tě to zajímalo :cert:

Dodatečně vše nejlepší! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.1.11 11:13

Disana zavazovačka.
A mohl by mi na to občas i někdo něco napsat, jakože jestli to mám blbě a tak, proč myslíte, že se s tím fotím?! Jistě ne proto, abych vás tu hromadně vzdělala, jak vypadá která plína :twisted: :mrgreen:
Jinak větší foto ZDE , ať to tu nezaplácnu na celou stránku.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
6.1.11 11:14
Mahja píše:

Ty nemusíš žehlit, žádný průser jsi neudělala. :mrgreen:
A hlavně tvrdím, že od jistého věku už by se narozeniny slavit neměly :oops:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.1.11 11:14
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
HELEEEEEEE!!!!!!

Já jsem to nemyslela zle, jen že u nás v ČR by jí hnali na všechny vyšetření i ty co nejsou povinný, právě kvůli věku. A tam na ní zvysoka prdí - jde na KO, mrknou na UTZ na mimčo a to je prý vše - žádné testy (ani genetika) nic.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.1.11 11:16
Mahja píše:
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
HELEEEEEEE!!!!!!
:kytka: Vše nejlepší :)
  • Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.1.11 11:16
Brunifid píše: Disana zavazovačka.
A mohl by mi na to občas i někdo něco napsat, jakože jestli to mám blbě a tak, proč myslíte, že se s tím fotím?! Jistě ne proto, abych vás tu hromadně vzdělala, jak vypadá která plína :twisted: :mrgreen:
Jinak větší foto ZDE , ať to tu nezaplácnu na celou stránku.

Mě se z fotky zdá že to má volné kolem nožiček :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí