Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky tak nejak jsem si myslela,ze to bude s tim lezenim…by me zajimalo zda by to tu nekdo resil ![]()
Neno prosimte jak to mate s ockovanim, byla jsi ve ctvrtym mesici na tech trech dzogancich?p
Cappy píše:petka.konecna píše:Taky mám obojí, plenku na SZ mám z druhé ruky, já ji použím už asi rok, jak dlouho byla používaná předchozí majitelkou netuším, ale momentálně je ten sucháč jak beton, a proto sahám po plence máloankasz píše:Už jsem včera nestihla reagovat - já mám patentky i sucháč, a za mě je lepší sucháč teda
Ahojky ještě jsem objevila výprodej tadyhle - http://www.plenka-czech.cz/…ket-DOPRODEJ
Nevíte jaké jsou?Je tam i ta easy clean plenka na kterou jsem se ptala včera( dík za odpovědi), ale právě i na sucháče i na patentky- vím že tu kdosi psal právě opačný názor
No já jí mám novou a používám zatím jen 4 měsíce
- tak třeba za rok změním názor ![]()
Mirri a NeNo - kde vy vlastně bydlíte (pokud to není tajné) - že pořád Mirii píše že tady by to nikdo neřešil - mě teda zajímá co je to TADY ![]()
A taky jsem si nafotila plenku, že bych si taky začala dělat galerii? ![]()
Je to Lucyz - tuhle a ještě jednu s jiným vzorem mají ve výprodeji, že prý inovují střihy. Já ji mám moc ráda, myslím, že nám krásně sedí, dělá malej zadeček, pobere toho na můj vkus tak akorát, i na noc ji dávám a v pohodě, buď s BI krátkou vkládačkou nebo i bez ní.

Větší obrázky jsou TADY zepředu a TADY na bříšku
Brunifid píše:
A taky jsem si nafotila plenku, že bych si taky začala dělat galerii?
Bruni - ty ještě nemáš fotogalerii plínek? To by si se měla ale hluboce zamyslet ![]()
Peti tajny to neni
ja bydlim na Jersey( ostruvek mezi anglii a francii) a Nena bydli primo v Anglii…
Mirii píše:
Peti tajny to nenija bydlim na Jersey( ostruvek mezi anglii a francii) a Nena bydli primo v Anglii…
Aha - takže tam je péče o dítě u Dr. taková volná, jo? Asi jako všude na západě ne?
My máme příbuzenstvo ve Švýcarsku - a teta je teď těhu a prý se o ní nikdo moc nestará, po žádných testech jí neposílají (přitom už je lehce starší 33let, u nás by musela snad absolvovat úplně vše) a tam zatím nic. ![]()
petka.konecna píše:
teta je teď těhu a prý se o ní nikdo moc nestará, po žádných testech jí neposílají (přitom už je lehce starší 33let, u nás by musela snad absolvovat úplně vše) a tam zatím nic.
HELEEEEEEE!!!!!!
Předevčírem mi bylo 34, kdyby Tě to zajímalo ![]()
Brunifid píše:petka.konecna píše:HELEEEEEEE!!!!!!
teta je teď těhu a prý se o ní nikdo moc nestará, po žádných testech jí neposílají (přitom už je lehce starší 33let, u nás by musela snad absolvovat úplně vše) a tam zatím nic.
Předevčírem mi bylo 34, kdyby Tě to zajímalo
Dodatečně vše nejlepší! ![]()
Disana zavazovačka.
A mohl by mi na to občas i někdo něco napsat, jakože jestli to mám blbě a tak, proč myslíte, že se s tím fotím?! Jistě ne proto, abych vás tu hromadně vzdělala, jak vypadá která plína
![]()
Jinak větší foto ZDE , ať to tu nezaplácnu na celou stránku.
Mahja píše:
Dodatečně vše nejlepší!
Ty nemusíš žehlit, žádný průser jsi neudělala. ![]()
A hlavně tvrdím, že od jistého věku už by se narozeniny slavit neměly ![]()
Brunifid píše:petka.konecna píše:HELEEEEEEE!!!!!!
Já jsem to nemyslela zle, jen že u nás v ČR by jí hnali na všechny vyšetření i ty co nejsou povinný, právě kvůli věku. A tam na ní zvysoka prdí - jde na KO, mrknou na UTZ na mimčo a to je prý vše - žádné testy (ani genetika) nic.
Mahja píše:Brunifid píše:Dodatečně vše nejlepší!petka.konecna píše:HELEEEEEEE!!!!!!
Brunifid píše:Disana zavazovačka.
A mohl by mi na to občas i někdo něco napsat, jakože jestli to mám blbě a tak, proč myslíte, že se s tím fotím?! Jistě ne proto, abych vás tu hromadně vzdělala, jak vypadá která plína![]()
Jinak větší foto ZDE , ať to tu nezaplácnu na celou stránku.
Mě se z fotky zdá že to má volné kolem nožiček ![]()
Tak já to zkusím, horší už to těžko bude

A co s mýma houbičkama??? Jsme je včera našla, ale pak to tu holky zaplácaly několika stránkama, tak nevím, jestli jsi to zaznamenala?
Radši dávám znovu
http://www.anavy.cz/…ky-modre.JPG