Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
5.1.11 20:51
Mirii píše:
Asho ja uz si prave malou davam jako domklubicka…no nastesti si uz dost vyhraje na zadech ci na brisku,takze v klubicku na kline moc neni,ale stejne me s tim prudi :lol: …u starsi to byl problem,pac ona pak uz odmitala jezdit v kocare a v peti mesicich jsem ji musela dat do polosedu,protoze se porad zvedala :zed: ,ja nevedela ze je to spatne :oops: a zjistila jsem to az tady,jenze to uz sem s tim nic nenadelala,pac proste jinak v kocare byt nechtela :zed: …malou ted strcim do satku a je pokoj…se trochu bojim jestli nebude mit starsi prolemy se zadama jenom kvuli nasi blbosti :roll:

Ale treba ne, byl to polosed… a i kdyby jo, tak to muze byt ze spousty jinych pricin. Ja mam taky zada v riti, kdo ne…jsem te potesila, co :mrgreen:
Jinak ja kdyz vidim, co maly taha na zadech…sice kvalitni aktovka, ergonomicky tvarovana..ale tezka jak krava :zed:

Příspěvek upraven 05.01.11 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.1.11 20:52

Mirii - mě se malá zvedá nad podložku hlavou - asi takto jako na fotce - mě se to moc nelíbí, kvůli zádům, ale ona to prostě dělá a dělá :zed: Do sedu za ruce by se taky přitahovala, ale my to neděláme, maximálně někdy babičky a dědečkové, ale to je jen občas - ale říkám jím že nechci aby to dělali, tak to chápou.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
5.1.11 20:54

špatná fotka - tuta je lepší

• Citovat
  • Upravit
22590
5.1.11 20:54

Peti tak tohle mi presne dela taky,ale vicemene jen kdyz je na mne.....a to kolikrat tak zapruzi,ze by se snad i prevratila uplne dopredu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 20:55
petka.konecna píše:
Mirii - mě se malá zvedá nad podložku hlavou - asi takto jako na fotce - mě se to moc nelíbí, kvůli zádům, ale ona to prostě dělá a dělá :zed: Do sedu za ruce by se taky přitahovala, ale my to neděláme, maximálně někdy babičky a dědečkové, ale to je jen občas - ale říkám jím že nechci aby to dělali, tak to chápou.

Hihi tak tohle mi Eli začala dělat tak cca v měsíci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.1.11 20:55
Mirii píše:
Peti tak tohle mi presne dela taky,ale vicemene jen kdyz je na mne.....a to kolikrat tak zapruzi,ze by se snad i prevratila uplne dopredu :lol:

No mě to právě dělá klidně i na zemi, na tvrdé podložce úplně v pohodě … a já si myslím že by to dělat teda neměla, ale to jí mám tu hlavu přilepit k zemi :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
5.1.11 20:56
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Hihi tak tohle mi Eli začala dělat tak cca v měsíci. :lol:

No mě asi ve dvou :ú a za chvilku si asi sedne :)

• Citovat
  • Upravit
51750
5.1.11 20:58
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Hihi tak tohle mi Eli začala dělat tak cca v měsíci. :lol:
No mě asi ve dvou :ú a za chvilku si asi sedne :)

No tak to se neboj, určitě si tak nesedne.
Já to řešila i s dr. a ta říkala, že prostě bude mít dobře vytrénované břišní svaly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.1.11 20:59

koukam ze ta nase stepka je lenora lina…hlavu nezveda, na bok se otaci jenom s holou prtkou jinak se nehne…chmmm :think: jak na ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.11 21:00

Katy a nenamahaj si tak krk? Me prijde,ze to tlacej strasne hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.1.11 21:01
Mirii píše:
Mirii - my jdeme zítra do poradny, zkusím to tam probrat s Dr. Už jsem chtěla minule, jenže pak je toho tolik co se chci zeptat a na polovinu zapomenu :(
  • Citovat
  • Upravit
29730
5.1.11 21:01

No ja jsem cetla jedno pravidlo, kteryho se drzim. Dejte dite doprostred mistnosti na zem, at dela co dela, dela to proto, ze to zvladne, ma na to svaly. Takze zadny lepeni :mrgreen: Kdyz se vam treba v 6ti mesicich doplazi ke gauci a stoupne si, taky uz ho neukecate :mrgreen: Ja je nechavam delat vsechno, co zvladnou, Mates jezdil v hlubokaci nalezato do 8mi mesicu, protoze proste nesedel…a byla jsem u nas za blba. Tyna si sedla az ve 13ti mesicich, to byla teprv lahudka, nastesti jsme byli mimo CR. A B. v 11ti …to uz si tu nejak zvykli :mrgreen:
No a za ruce jsem taky nevodila, chudaci si to museli i venku oddrit na kolenou. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.1.11 21:02

Mirii ja mam pocit ze by prave tu hlavicku meli nadzvedavat… nekde jsem to cetla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 21:04
Mirii píše:

NO hele mě vždycky přišlo, že to fakt tahá břichem a jak jsem psala, dr. to nějak neřešila, naopak když takhle Eliška zvedla hlavu ve 3 měsícich v poradně jak měřili hlavičku, tak sestra i dr. strašně chválili jak krásně sama spolupracuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.11 21:06

Aha, no tak ji teda nebudu terorizovat a necham ji zvedat se jak chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat