Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:
Asho ja uz si prave malou davam jako domklubicka…no nastesti si uz dost vyhraje na zadech ci na brisku,takze v klubicku na kline moc neni,ale stejne me s tim prudi…u starsi to byl problem,pac ona pak uz odmitala jezdit v kocare a v peti mesicich jsem ji musela dat do polosedu,protoze se porad zvedala
,ja nevedela ze je to spatne
a zjistila jsem to az tady,jenze to uz sem s tim nic nenadelala,pac proste jinak v kocare byt nechtela
…malou ted strcim do satku a je pokoj…se trochu bojim jestli nebude mit starsi prolemy se zadama jenom kvuli nasi blbosti
Ale treba ne, byl to polosed… a i kdyby jo, tak to muze byt ze spousty jinych pricin. Ja mam taky zada v riti, kdo ne…jsem te potesila, co ![]()
Jinak ja kdyz vidim, co maly taha na zadech…sice kvalitni aktovka, ergonomicky tvarovana..ale tezka jak krava ![]()
Příspěvek upraven 05.01.11 v 20:57
Mirii - mě se malá zvedá nad podložku hlavou - asi takto jako na fotce - mě se to moc nelíbí, kvůli zádům, ale ona to prostě dělá a dělá
Do sedu za ruce by se taky přitahovala, ale my to neděláme, maximálně někdy babičky a dědečkové, ale to je jen občas - ale říkám jím že nechci aby to dělali, tak to chápou.
Peti tak tohle mi presne dela taky,ale vicemene jen kdyz je na mne.....a to kolikrat tak zapruzi,ze by se snad i prevratila uplne dopredu ![]()
petka.konecna píše:
Mirii - mě se malá zvedá nad podložku hlavou - asi takto jako na fotce - mě se to moc nelíbí, kvůli zádům, ale ona to prostě dělá a děláDo sedu za ruce by se taky přitahovala, ale my to neděláme, maximálně někdy babičky a dědečkové, ale to je jen občas - ale říkám jím že nechci aby to dělali, tak to chápou.
Hihi tak tohle mi Eli začala dělat tak cca v měsíci. ![]()
Mirii píše:
Peti tak tohle mi presne dela taky,ale vicemene jen kdyz je na mne.....a to kolikrat tak zapruzi,ze by se snad i prevratila uplne dopredu
No mě to právě dělá klidně i na zemi, na tvrdé podložce úplně v pohodě … a já si myslím že by to dělat teda neměla, ale to jí mám tu hlavu přilepit k zemi ![]()
Katy2 píše:petka.konecna píše:Hihi tak tohle mi Eli začala dělat tak cca v měsíci.
Mirii - mě se malá zvedá nad podložku hlavou - asi takto jako na fotce - mě se to moc nelíbí, kvůli zádům, ale ona to prostě dělá a děláDo sedu za ruce by se taky přitahovala, ale my to neděláme, maximálně někdy babičky a dědečkové, ale to je jen občas - ale říkám jím že nechci aby to dělali, tak to chápou.
No mě asi ve dvou :ú a za chvilku si asi sedne ![]()
petka.konecna píše:Katy2 píše:No mě asi ve dvou :ú a za chvilku si asi sednepetka.konecna píše:Hihi tak tohle mi Eli začala dělat tak cca v měsíci.
No tak to se neboj, určitě si tak nesedne.
Já to řešila i s dr. a ta říkala, že prostě bude mít dobře vytrénované břišní svaly. ![]()
koukam ze ta nase stepka je lenora lina…hlavu nezveda, na bok se otaci jenom s holou prtkou jinak se nehne…chmmm
jak na ni
Katy a nenamahaj si tak krk? Me prijde,ze to tlacej strasne hlavou…
Mirii píše:Mirii - my jdeme zítra do poradny, zkusím to tam probrat s Dr. Už jsem chtěla minule, jenže pak je toho tolik co se chci zeptat a na polovinu zapomenu
No ja jsem cetla jedno pravidlo, kteryho se drzim. Dejte dite doprostred mistnosti na zem, at dela co dela, dela to proto, ze to zvladne, ma na to svaly. Takze zadny lepeni
Kdyz se vam treba v 6ti mesicich doplazi ke gauci a stoupne si, taky uz ho neukecate
Ja je nechavam delat vsechno, co zvladnou, Mates jezdil v hlubokaci nalezato do 8mi mesicu, protoze proste nesedel…a byla jsem u nas za blba. Tyna si sedla az ve 13ti mesicich, to byla teprv lahudka, nastesti jsme byli mimo CR. A B. v 11ti …to uz si tu nejak zvykli ![]()
No a za ruce jsem taky nevodila, chudaci si to museli i venku oddrit na kolenou. ![]()
Mirii ja mam pocit ze by prave tu hlavicku meli nadzvedavat… nekde jsem to cetla ![]()
Mirii píše:
NO hele mě vždycky přišlo, že to fakt tahá břichem a jak jsem psala, dr. to nějak neřešila, naopak když takhle Eliška zvedla hlavu ve 3 měsícich v poradně jak měřili hlavičku, tak sestra i dr. strašně chválili jak krásně sama spolupracuje. ![]()
Aha, no tak ji teda nebudu terorizovat a necham ji zvedat se jak chce ![]()