Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, tak se jen hlásím, že žiju…a jsem stále v celku
Před Vánoci jsme se stihli přestěhovat, ale s připojením je to bída
vysokorychlostní net bude až od 12.1., navíc mě zlobí noťas, takže ani nemám sílu to zkoušet. ![]()
Tak se zatím mějte a vesele látkujte ![]()
Úplně eko není. Citaze z jejich stránek: špičkový výrobek na evropské úrovni univerzální koncentrovaný prací prostředek, splňující podmínky pro propůjčení ochranné známky „Ekologicky šetrný výrobek“.
Ale pere dobře. A není nijak navoněný.
Diky, davam do zalozek. Kdyz mne tak desne nebavi nakupovat tyhle veci na netu…
Farska a prosimte coma lezeni spolecneho s psanim a ctenim? Jak to logopedka vysvetlila?Dneska je mit dite fakt veda ![]()
Mirii píše:
Farska a prosimte coma lezeni spolecneho s psanim a ctenim? Jak to logopedka vysvetlila?Dneska je mit dite fakt veda
Asi uz spi, nebo koji, tak ja
Pri lezeni se zapojujou ty casti mozku, ktery pak maji na starost cteni a psani…a mluveni. Deti, co tohle preskoci mivaji v necem z toho pak problem.
asha píše:Mirii píše:Asi uz spi, nebo koji, tak ja
Farska a prosimte coma lezeni spolecneho s psanim a ctenim? Jak to logopedka vysvetlila?Dneska je mit dite fakt vedaPri lezeni se zapojujou ty casti mozku, ktery pak maji na starost cteni a psani…a mluveni. Deti, co tohle preskoci mivaji v necem z toho pak problem.
Dík
Mela jsem dlouhy videohovor s mou maminkou.-manzel ji ucil salutovat
Na stara kolena ji to nejak zacalo bavit
![]()
farska píše:asha píše:DíkMirii píše:Asi uz spi, nebo koji, tak ja
Farska a prosimte coma lezeni spolecneho s psanim a ctenim? Jak to logopedka vysvetlila?Dneska je mit dite fakt vedaPri lezeni se zapojujou ty casti mozku, ktery pak maji na starost cteni a psani…a mluveni. Deti, co tohle preskoci mivaji v necem z toho pak problem.
Mela jsem dlouhy videohovor s mou maminkou.-manzel ji ucil salutovat
Na stara kolena ji to nejak zacalo bavit
![]()
![]()
![]()
Tak to bych rada videla
![]()
Ahoj vespolek, koukám, že večer v TV kulový dávali, co? Já koukala na basket, ale chápu, že to není pro každého ![]()
A poslala mi paní ceník na ten Ulrich na praní, měla by ho k vyzvednutí v JC, vy tady zas s Excelem. Tak teď nevím ![]()
Jo a ještě - téma místo aviváže ocet: Je rozdíl, jestli se tam naleje obyčejný nebo jablečný ocet? A co na to bambus? Já ho nedávám kvůli Kikko bambusovým čtvercům, ale stejně je mám hrubé ![]()
asha píše:
Diky, davam do zalozek. Kdyz mne tak desne nebavi nakupovat tyhle veci na netu…
Máš někde poblíž Globus?
V nabídce ho mají i tam
Brunifid píše:
Jo a ještě - téma místo aviváže ocet: Je rozdíl, jestli se tam naleje obyčejný nebo jablečný ocet? A co na to bambus? Já ho nedávám kvůli Kikko bambusovým čtvercům, ale stejně je mám hrubé
Ocet a bambus nejsou kamarádi. Právě naopak, ocet rozežírá bambusová vlákna ![]()
čus ženský,tak se po dloouhý době hlásím
stal se zázrak malej zs dne na den přestal bojkotovat šátek
![]()
Cappy píše:
Ocet a bambus nejsou kamarádi. Právě naopak, ocet rozežírá bambusová vlákna
A jak se to projevuje? Ach jo
Co teda na změkčení???
mabit píše: čus ženský,tak se po dloouhý době hlásímstal se zázrak malej zs dne na den přestal bojkotovat šátek
![]()
![]()
A jak se to povedlo???