Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Mahja: Já myslela tady na té fotce.
Jo ták, ta je s názvem DOPRAVA, koukám, že už tam taky není, je tady akorát v růžové, ale ta v modré není hladká bavlna, je to froté, či co…
lenholka píše:
a flisacky
Taky o nějakých uvažuji, jsou dobré?
Mahja píše:lenholka píše:Taky o nějakých uvažuji, jsou dobré?
a flisacky
tak ja s nima problem nemam ale nekdo tu dneska psal ze protekly ![]()
lenholka píše:
tak ja sem mrsknu co zrovna mam cisty… ja mam vlastne spinavou jenom jednu
To je bílý velur? Musí být jako snížek ![]()
a kdyz jsem v tom
tak jsem tam vrzla tu galerku…
a az se princezna probudi dostane novy popolini rainbow ![]()
lenholka píše:
a kdyz jsem v tomtak jsem tam vrzla tu galerku…
a az se princezna probudi dostane novy popolini rainbow
Co to máš za ty Sketch? Tady na ně nadává kdo může ![]()
Já teda taky začnu něco tvořit nooooo ![]()
Brunifid píše:lenholka píše:Co to máš za ty Sketch? Tady na ně nadává kdo může
a kdyz jsem v tomtak jsem tam vrzla tu galerku…
a az se princezna probudi dostane novy popolini rainbow
Já teda taky začnu něco tvořit nooooo
no prosim te to je genialni sketch AIO, si predstav ze tak se to vazne jmenuje, no ja ni nic genialniho neshledala, je to obyc plena co ma docela nic moc strih…jako neurazi ta plenka ale zase nenadchne a rozhodne je na ni potreba svrchnaky. Co me u ni maximalne toci je, ze nema proti suchace tkz se mi ty zapinaci porad chytali nez jsem ji dala tak jak jsem chtela a nez jsem ji vubec zapla, momentalne jsou v prodeji, nechala jsem si jenom 2 z 14 ![]()
petka.konecna píše:Mirii píše:Aha - takže tam je péče o dítě u Dr. taková volná, jo? Asi jako všude na západě ne?
Peti tajny to nenija bydlim na Jersey( ostruvek mezi anglii a francii) a Nena bydli primo v Anglii…
My máme příbuzenstvo ve Švýcarsku - a teta je teď těhu a prý se o ní nikdo moc nestará, po žádných testech jí neposílají (přitom už je lehce starší 33let, u nás by musela snad absolvovat úplně vše) a tam zatím nic.
No tak proč si o něco nepožádá. Třeba to tam zkrátka pojišťovna nehradí
Tady když chce jít ženská na prvotrimestrální screening, tak ten je taky „navíc“, pojišťovna ho hradí jen při indikaci, třeba předchozí postižené dítě v rodině, nebo zkrátka na doporučení dr, ale často dr doporučenku nedá a těhule si to musí zařídit sama. Tripply se na západě nedělaj, tam jsou o něco chytřejší, tak vědí, že jsou na nic. Hele já jedu tenhle západní model tady v Čechách a gyndr je ze mě na větvi
Odmítla jsem genetiku, ogtt, nadbytečné utz, vnitřní prohlídky, no je ze mě hin ![]()
Katy2 píše:Mahja píše:Krááááááááááááása, tak že zítra mám dojet?
Katy![]()
![]()
jj, klidně, nádhera, co?
anavy fleesáčky, já jsem teda spokojená velice, včera jsme vypadli dost neočekávaně ven, měl na sobě ty, v tom kikko bambusku a dlouhou BI konopku, seděl v kočáru. Takže vlhkost se trochu protlačila, ale byl v tom 3h
Myslela jsem, že jdeme tak na hodinu. Ale nebyly žádný mokrý kola, jako když se mi prochčije krz pulky, ale spíš takové lehké rovnoměrné provlhnutí jako u vlňáků, což mi přišlo lepší, protože vlastně provlhnul v oblasti zadku, na kterym seděl, ale u prochcaných pulek má hodně mokrý půlkruhy kolem nožiček a to musí být teda mnohem nepříjemnější. Takže já jsem na fleece naprosto změnila názor. Akorát jsou mezi nohama dost široké, aby pokryly kalhotkovou plínu, ale když dám plínu na rovno, tak musím dát plínu ne na dvanáctiny, jak jsem zvyklá třeba u BM, ale na osminy a tím pádem přidat ještě nějakou savou vrstvu doprostřed.
Docela bych ocenila u fleecáků i jiné střihy, hlavně teda nějaké užší s dvojitýma gumičkama na plínu na rovno.
leni, co to prosím je? popoliny? jaká konkrétně a co savost? (ne že bych těch plín neměla dost, ale jednovelikostní klidně beru
)
Gladys píše:petka.konecna píše:No tak proč si o něco nepožádá. Třeba to tam zkrátka pojišťovna nehradíMirii píše:Aha - takže tam je péče o dítě u Dr. taková volná, jo? Asi jako všude na západě ne?
Peti tajny to nenija bydlim na Jersey( ostruvek mezi anglii a francii) a Nena bydli primo v Anglii…
My máme příbuzenstvo ve Švýcarsku - a teta je teď těhu a prý se o ní nikdo moc nestará, po žádných testech jí neposílají (přitom už je lehce starší 33let, u nás by musela snad absolvovat úplně vše) a tam zatím nic.Tady když chce jít ženská na prvotrimestrální screening, tak ten je taky „navíc“, pojišťovna ho hradí jen při indikaci, třeba předchozí postižené dítě v rodině, nebo zkrátka na doporučení dr, ale často dr doporučenku nedá a těhule si to musí zařídit sama. Tripply se na západě nedělaj, tam jsou o něco chytřejší, tak vědí, že jsou na nic. Hele já jedu tenhle západní model tady v Čechách a gyndr je ze mě na větvi
Odmítla jsem genetiku, ogtt, nadbytečné utz, vnitřní prohlídky, no je ze mě hin
Mě ani nenapdalo, že by to šlo odmítnout.
Šlo by třeba odmítnout i ty testy na tu cukrovku? Přišlo mi to jako trápení, hladová, vysílená jsem se po té dlouhé době třepala, kdyby se mnou nebyl manža, tak se nejsem schopná dopravit, kdybych tam měla jít teď, tak nevím, kde bych dala ani malého…
Gladys píše:
anavy fleesáčky, já jsem teda spokojená velice, včera jsme vypadli dost neočekávaně ven, měl na sobě ty, v tom kikko bambusku a dlouhou BI konopku, seděl v kočáru. Takže vlhkost se trochu protlačila, ale byl v tom 3hMyslela jsem, že jdeme tak na hodinu. Ale nebyly žádný mokrý kola, jako když se mi prochčije krz pulky, ale spíš takové lehké rovnoměrné provlhnutí jako u vlňáků, což mi přišlo lepší, protože vlastně provlhnul v oblasti zadku, na kterym seděl, ale u prochcaných pulek má hodně mokrý půlkruhy kolem nožiček a to musí být teda mnohem nepříjemnější. Takže já jsem na fleece naprosto změnila názor. Akorát jsou mezi nohama dost široké, aby pokryly kalhotkovou plínu, ale když dám plínu na rovno, tak musím dát plínu ne na dvanáctiny, jak jsem zvyklá třeba u BM, ale na osminy a tím pádem přidat ještě nějakou savou vrstvu doprostřed.
Docela bych ocenila u fleecáků i jiné střihy, hlavně teda nějaké užší s dvojitýma gumičkama na plínu na rovno.
Asi do nich půjdu…