Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:asha píše:A tak asi se to dá, jsem někde četla, že jsou pevnější, tak jsem si říkala, že dýl vydrží. Plína je pod tím žlutá, tak to mydlím žlučákem, ale to nejhorší to chytí. Teda když je nezapomenu dát
Bruni ty pouzivas na vajicka viskozu? A da se to? Ja mela vzdycky ty silnejsi savejsi celulozky, dokud nezacli mit bobany.
No ono jde o to, ze ta celuloza natahne i to mokro, takze tu bridu nema tak mokre prilepenou. Ted jsem to nekde chytre vycetla ![]()
Jo a Perlicku mam taky, na B. jsem to nejak vubec nepouzivala, nestihacka proste
…a teda jako separacka mi to prijde takovy tvrdy a ne moc prijemny, dokud se to nenamoci. Vubec nevim, co s tim balikem jeste budu delat, mam to rozdelany..nejaky napad? Na zadek se mi to uz teda nechce…
jj, tydlecty popoliny mám taky
teď opět byla popolinová celuloza a zadek bez poskrvny. takže viskozových se asi zbavím
chcete je? ![]()
tak ze bych doma taky mela ty blby?? no tak ja asi rozbalim ty od imse vimse a uvidim… tyhlety jsou takovy hodne slaby, ze mi prijde ze to sotva neco chyti…to ty viskozovy asi jsou co slabsi??
lenholka píše:
tak ze bych doma taky mela ty blby?? no tak ja asi rozbalim ty od imse vimse a uvidim… tyhlety jsou takovy hodne slaby, ze mi prijde ze to sotva neco chyti…to ty viskozovy asi jsou co slabsi??
přes viskozu vidím
přes celulozky ne-e ![]()
zuzanecka81 píše:lenholka píše:přes viskozu vidím
tak ze bych doma taky mela ty blby?? no tak ja asi rozbalim ty od imse vimse a uvidim… tyhlety jsou takovy hodne slaby, ze mi prijde ze to sotva neco chyti…to ty viskozovy asi jsou co slabsi??přes celulozky ne-e
Já mám tyto http://www.latkovky.cz/…-celulozove/ a maximální spokojenost ![]()
No jo jenze presne tyhle viskozovy Popoliny jsou urceny pro tuhou stolici a batolata
Se nedivim ![]()
Doprkynka, ja bych je brala, ale prevcirem jsem koupila balik viskozek BM a dalsi uz neplanuju.
asho, to mi je fuk, mě neluš kadí jednou týdně
ale myslela jsem, že v nich bude zadek spíš lepší, než v těch celulozových ![]()
teda me uz normalne jebne ![]()
rozbalim separacky od imse vimse a vite co mi to pripomina?? ten silenej toaletak co byl za totace
akorat je to prusvitnejsi jinak je to jak tvrdej papir to snad neni mozny no a nakonec ve slozeni stejne ctu viskoza, ja si to pujdu normalne hodit ![]()
zuzanecka81 píše:
asho, to mi je fuk, mě neluš kadí jednou týdněale myslela jsem, že v nich bude zadek spíš lepší, než v těch celulozových
No nevim…ale B. mel teda lepsi zadek v tech tlustych celulozach. Vlastne mne tak napada, ze jsem mu je od tuhone nedala a ono neni proc je nedat..ale mam nejaky blok nebo co, jakoze pro prtata celulozy a pro batolata viskozy, asi uz magorim ![]()
lenholka píše:
teda me uz normalne jebne
rozbalim separacky od imse vimse a vite co mi to pripomina?? ten silenej toaletak co byl za totaceakorat je to prusvitnejsi jinak je to jak tvrdej papir to snad neni mozny no a nakonec ve slozeni stejne ctu viskoza, ja si to pujdu normalne hodit
To myslis ten skladany z jedny strany lesk, z druhy smirgl?
No to nepotesi.
a jeste je ta role cela vcelku… si to mam jako strihat pri kazdym pouziti?? ![]()
Teda zensky vy jedete. Mne se vcera vecer udelala zle, v noci jsem nespala,zimnice jak prase,rano 38…
Muj chudak nesel do prace a hlidal starsi…ja si uzila den s malinkou v loznici
jedno dite,zadny dite…nechapu jak si mamky odnjednoho ditete stezuji ![]()
A je mi tak zle,ze se ani netesim na nove plinky ![]()
Nenus tobe uz prisel ten pytel na pleny?
Mirii píše:
A je mi tak zle,ze se ani netesim na nove plinky
Tak to už to máš za pár.
Bylo to tu s Tebou fajn, budeme vzpomínat ![]()
Brunifid píše:Mirii píše:Tak to už to máš za pár.
A je mi tak zle,ze se ani netesim na nove plinky
Bylo to tu s Tebou fajn, budeme vzpomínat