Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
milion nových stránek tady, mrně má rýmu, manžel se učí (tak jsem se odebrala k našim), anavy vyprodaný (aspoň ty vzory co jsem chtěla…) a ještě mi tu nasadíte brouka do hlavy, že bych měla chtít anavy flísáky
To je ale den
![]()
Pomeranco, tvůj manžel se taky učí? Na co? Ten můj se taky učí ![]()
ivuska.h píše:
Pomeranco, tvůj manžel se taky učí? Na co? Ten můj se taky učí
na zkoušku ze řízení výroby (ani nevím co to je
)
To víte, rodina závislá na státních dávkách
(já rodičák, on přídavky na dítě, Šimon přídavky na dítě)
pomeranca píše:
milion nových stránek tady, mrně má rýmu, manžel se učí (tak jsem se odebrala k našim), anavy vyprodaný (aspoň ty vzory co jsem chtěla…) a ještě mi tu nasadíte brouka do hlavy, že bych měla chtít anavy flísákyTo je ale den![]()
No taky jsem ted koukala, ze moje retro auticka uz nejsou, jen tmavy. Jsem to jeste stihla…ale nejak mizi fofrem.
asha píše:pomeranca píše:No taky jsem ted koukala, ze moje retro auticka uz nejsou, jen tmavy. Jsem to jeste stihla…ale nejak mizi fofrem.
milion nových stránek tady, mrně má rýmu, manžel se učí (tak jsem se odebrala k našim), anavy vyprodaný (aspoň ty vzory co jsem chtěla…) a ještě mi tu nasadíte brouka do hlavy, že bych měla chtít anavy flísákyTo je ale den![]()
Žádnou paniku, ono se to zas objeví. Mám nové plínky cca jednou týdně, když se mezitím vzor vyprodá, tak zmizí z eshopu, ale neznamená to automaticky, že už nikdy nebude. Zrovna těch světlemodrých autíček mám ještě hodně velkou zásobu.
ivuska.h píše:asha píše:Žádnou paniku, ono se to zas objeví. Mám nové plínky cca jednou týdně, když se mezitím vzor vyprodá, tak zmizí z eshopu, ale neznamená to automaticky, že už nikdy nebude. Zrovna těch světlemodrých autíček mám ještě hodně velkou zásobu.pomeranca píše:No taky jsem ted koukala, ze moje retro auticka uz nejsou, jen tmavy. Jsem to jeste stihla…ale nejak mizi fofrem.
No to doufam!
Ja ale musela nakoupit rychle, dokud je jeste za co, za chvili budu platit krouzky a bude po ptakach. Takze doufam, ze chystas nejaky novy neodolatelny vzory pro chlapecky, pac v tom pripade se jdu picnout rovnou, jen co mi prijdou ty auticka ![]()
Katy2 píše:
Hmmmm tak je asi teda taky vyzkouším.
A já prý pořád něco kupuju… ![]()
já jsem chtěla vzor tůt, přiznejte se která z vás ho vykoupila ![]()
Já musím nakupovat rychle, než mi v březnu spadne rodičák pak už se nebudu moct tak vyskakovat. Akorát zítra plánujeme nákup kočáru, takže možná plínky budou muset počkat ![]()
Hezky den,
jaky kocar planujes,pomaranco???
jinak ja lehla ,mam 2.den 40st horecky a nefunguju.Ted mi to kleslo po dvou ibalginech na 38,tak je mi hej ![]()
A Sofinka ma ve svych 5 mesicich prvni atb:-( ma akutni bronchitidu,aach jo ![]()
neprihlasena FARSKA píše:
Hezky den,jaky kocar planujes,pomaranco???
jinak ja lehla ,mam 2.den 40st horecky a nefunguju.Ted mi to kleslo po dvou ibalginech na 38,tak je mi hej
A Sofinka ma ve svych 5 mesicich prvni atb:-( ma akutni bronchitidu,aach jo
Ty bereš na teplotu Ibalgin? Ten já beru na zuby, na teplotu Paralen.
ahoj!
tak musím souhlasit, fleesáčky jsou suprovní!
já je dávám jen tak jednou, dvakrát denně. už asi týden a ani jednou nenavlhly a furt je očuchávám, zda už nebudou cítit, abych je vyprala a nic! ![]()
já už mám objednané některé krásné vzory na anavy - oranžová retro autíčka taky
a teď čekám na easy, chci další barvy - mám zelenou a růžovou. Ivusko, nebudou ještě jiné barvy? a na kdy se chystají ty podložky? já na eshop zírám každý den ![]()
muž přebaloval po 4 ráno do látky a já pak v půl osmé a poprvé se mi stalo, že byla plína suchá! takže neluš měla tři hoďky zadek pěkně v suchu a v bavlnce
a hezky si čůrla až rozbalená ![]()
bruni, mě teda paralen na teplotu moc nezabírá, ibalgin vždycky! ![]()
Brunifid píše:neprihlasena FARSKA píše:Ty bereš na teplotu Ibalgin? Ten já beru na zuby, na teplotu Paralen.
Hezky den,jaky kocar planujes,pomaranco???
jinak ja lehla ,mam 2.den 40st horecky a nefunguju.Ted mi to kleslo po dvou ibalginech na 38,tak je mi hej
A Sofinka ma ve svych 5 mesicich prvni atb:-( ma akutni bronchitidu,aach jo
Ja mela z lekarny doporuceny Panadol,ale dr mi vcera napsala IBALGIN 600 a taky Paralen EXTRA..Jenze na tom druhem pisou,ze ‚je s kofeinem a ze ho sice muzou kojici matky,ale je treba peclive hlidat kojence‘:-( No tak jsem to vzdala ![]()
flisacky od anavy mam troje
a jedu v nich skoro porad, prala jsem jedny jednou za temer 14dnu, krom toho teda kdy mi michany vejce protekly ven, jinak vydrzej ![]()
teplota u me jde dolu paralenem, vcera 38, dneska uz v pohode (tuk tuk) a manza na me myslel a poridil mi oscillococcinum,ooo ![]()
Ibalgin jsem na teplotu nikdy ani nezkoušela, ale je to možné, on je i protizánětlivý. Šestistovka - to už je nářez. S tím kofeinem záleží, kolik ho tam je a kolik se toho vezme, já si dám taky klidně kafe a nemyslím, že by to něčemu vadilo. Ale šest kafí už bych si nedala, to by asi dobré nebylo.