Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
5.1.11 11:35
Brunifid píše:
ivuska.h píše:
Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.
Tak nedělej čtyři, udělej mi jedny houbičky, ani je nedávej na web, aby mi je někdo nešlohnul, a jsem spokojená :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:TO BYLY TY MUCHOMURKY,ZE??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.1.11 11:42
farska píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:TO BYLY TY MUCHOMURKY,ZE??

Jo! A jestli jsi mi je vzala Ty, tak to se radši ani nepřiznávej, bych Ti musela říkat BÝVALÁ kamarádka!!! :pocitac: :mrgreen:

lenholka: Tenhle? To jsem kdysi někde našla na diskuzi, moc se mi to líbilo. Autora neznám. Akorát to nesmím moc číst :cry:

• Citovat
  • Upravit
29730
5.1.11 11:42
Brunifid píše:
asha píše:
No protoze tim riskuju sileny rev, spatny usinani a koneckoncu ja sama mam problem koordinovane vytahnout prso a dite z postylky, teda poporade, ne najednou :mrgreen: … Tuhle hodinu k srmti nenavidim a vsechny deti se mi budily mezi 4-5, to je snad za trest.
Taky není pátá ranní mou nejoblíbenější hodinou, ale zas mě hřeje vědomí, že zase budeme spinkat :palec:
Já přebalím, jdeme do postele a u kojení v podstatě usne. Do postýlky ji nepřendavám.

No jo, ona je jeste mrnavka, to se da. To mi nevadilo spat s prsem venku celou noc, ted je to horsi, desne skrabe, dloube mi znaminka a okousava, krouti se u toho… Pokousim se takhle spat po ty pul 8, kdyz vyvedu decka, ale neda se to a bez prsa uz neusne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.1.11 11:43

lenholka: Ale schválně jsem si to teď vygooglila a našla jsem toto: Následující báseň napsal lord Byron ve jménu svého psa Boatswaina, který se narodil roku 1803 na Newfoundlandu a zemřel o pět let později v Newstead Abbey. Jeho památník je umístěn v zahradě opatství.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
5.1.11 11:45
asha píše:
No jo, ona je jeste mrnavka, to se da. To mi nevadilo spat s prsem venku celou noc, ted je to horsi, desne skrabe, dloube mi znaminka a okousava, krouti se u toho… Pokousim se takhle spat po ty pul 8, kdyz vyvedu decka, ale neda se to a bez prsa uz neusne :zed:

Nááááhodou už je TAAAAKHLE veliká a má přes 5kg! :mrgreen:
Já teda s prsem venku bych nespala, jsem teplomilná osoba. Když chvíli nedumlá, seberu jí to, schovám a spím taky.
Pravdou je, že ona je moc hodná, zatím mi Pánbůh na dětech nic nevrací :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5393
5.1.11 11:46
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:

já už mám objednané některé krásné vzory na anavy - oranžová retro autíčka taky :mrgreen: a teď čekám na easy, chci další barvy - mám zelenou a růžovou. Ivusko, nebudou ještě jiné barvy? a na kdy se chystají ty podložky? já na eshop zírám každý den :mrgreen:

Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.

jééé, barvičky :mrgreen: nebo i vzorované? a ty budou kdy? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.1.11 11:47

Bruni,
ja ne-ja to nestihla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 11:52
Brunifid píše:
asha píše:
No jo, ona je jeste mrnavka, to se da. To mi nevadilo spat s prsem venku celou noc, ted je to horsi, desne skrabe, dloube mi znaminka a okousava, krouti se u toho… Pokousim se takhle spat po ty pul 8, kdyz vyvedu decka, ale neda se to a bez prsa uz neusne :zed:
Nááááhodou už je TAAAAKHLE veliká a má přes 5kg! :mrgreen:
Já teda s prsem venku bych nespala, jsem teplomilná osoba. Když chvíli nedumlá, seberu jí to, schovám a spím taky.
Pravdou je, že ona je moc hodná, zatím mi Pánbůh na dětech nic nevrací :oops: :mrgreen:

Smankote jasne, ze pod perinou :mrgreen: Byli jsme pod ni oba :mrgreen: On je extremne tulivy, starsaci takovi nebyli. Holt nasledky cisare a brutalni separace po nem, on je fakt cita.
Ale s tou vahou jste fakt dobry :mrgreen: Ja jsem teda zvykla, ze moje deti, co se tyce vahy, trumfnou deti o dost mesicu mladsi, ale zas se to nesmi prehanet. Nejvic mne dostalo, kdyz B. mel v roce necelych 8 kilo stejne jako jeden 4 mesicni kamarad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.1.11 11:56

ashajá měla na roce prý necelých 9. nežrala jsem a nežrala. tak se mi neluš asi pomaminovává :lol: dneska pije šedesátky :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.1.11 11:57
asha píše:
Smankote jasne, ze pod perinou :mrgreen: Byli jsme pod ni oba :mrgreen: On je extremne tulivy, starsaci takovi nebyli. Holt nasledky cisare a brutalni separace po nem, on je fakt cita.
Ale s tou vahou jste fakt dobry :mrgreen: Ja jsem teda zvykla, ze moje deti, co se tyce vahy, trumfnou deti o dost mesicu mladsi, ale zas se to nesmi prehanet. Nejvic mne dostalo, kdyz B. mel v roce necelych 8 kilo stejne jako jeden 4 mesicni kamarad :mrgreen:

To se nebojíš, že se udusí??? Já se jí bojím přikrývat mojí dekou :oops:
Takové maminky jako jsi Ty mám děsně ráda! Když jsme na dvou měsících v čekárně v poradně slavily 4,5kg, tak na mne od vedlejšího přebalováku jedna hodila okem a sdělila mi, že oni tohle měli skoro při narození :think: :mrgreen:
Ale co, aspoň hezky unosíme ty plíny, co píšou do 7kg, ještě v roce v nich budeme lítat, protože ona je dlouhá hubená, tak jí určitě budou :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
5.1.11 11:59
zuzanecka81 píše:
ashajá měla na roce prý necelých 9. nežrala jsem a nežrala. tak se mi neluš asi pomaminovává :lol: dneska pije šedesátky :pocitac: :mrgreen:

A taky jsi vyrostla. Já byla s jídlem děsnej prevít, k vánocům jsem si přála hladomornu, abych nemusela jíst. Dneska sežeru na co přijdu, takovejch peněz to stojí a vidět to není :mrgreen:
To Pavlínka je zlatá, nevím teda kolik vypije, ale roste a je spokojená. A zrovna Ty si nestěžuj, Neluš je proti Pavlínce buřtík! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30309
5.1.11 12:24

Aaa,tema pro mne :mrgreen:

Sofi mela porodni vahu 3660 a ted v peti mesicich ma uz cosik pres 8 kilicek(PLNE KOJENA,podotykam)
A jeji starsi segra,Viky,mela V PUL ROCE 13!!!KIL-a ted ma pet let a vazi 25(meri ale skoro 130cm)
Ja si zkratka myslim,ze geneticke dispozice(v mem pripade spise bych mluvila o ‚indispozici‘ :think: se nezaprou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.1.11 12:27
Brunifid píše:
lenholka: Ale schválně jsem si to teď vygooglila a našla jsem toto: Následující báseň napsal lord Byron ve jménu svého psa Boatswaina, který se narodil roku 1803 na Newfoundlandu a zemřel o pět let později v Newstead Abbey. Jeho památník je umístěn v zahradě opatství.

ty jo jsem dobra :mrgreen: jsem to tipovala na 19.stoleti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 12:36

Hm genetika je mrcha. Mates ma v 7mi 21,5…a kolem 128 :mrgreen: Zerou teda vsichni…No Mates ted nejak ne. Ale B. to dotahnul v roce a pul mel skoro 11, coz nemel ani jeden starsak. Tyna nemela ani deset (v roce 8 a pul) a Mates 10 a pul (v roce necelych 9). Takz B. pribral nejvic a pritom je z nich nejzbesilejsi.

Pod perinou…no nebala, on nebyla uplne zahluseny :mrgreen: Mezi mnou a jeho hlavou byla dira ven a ja mela deku pres rameno a sikmo pres jeho rameno. Spali tak se mnou vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
5.1.11 13:18

ahoj holky:-) potřebuji poradit nějaké kvalitní PUL hlavně na čtverce pro 10kg kluka (9měs)? nějaké na patentky? děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure