Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:ivuska.h píše:Tak nedělej čtyři, udělej mi jedny houbičky, ani je nedávej na web, aby mi je někdo nešlohnul, a jsem spokojená
Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.
TO BYLY TY MUCHOMURKY,ZE??
farska píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TO BYLY TY MUCHOMURKY,ZE??
Jo! A jestli jsi mi je vzala Ty, tak to se radši ani nepřiznávej, bych Ti musela říkat BÝVALÁ kamarádka!!!
![]()
lenholka: Tenhle? To jsem kdysi někde našla na diskuzi, moc se mi to líbilo. Autora neznám. Akorát to nesmím moc číst ![]()
Brunifid píše:asha píše:Taky není pátá ranní mou nejoblíbenější hodinou, ale zas mě hřeje vědomí, že zase budeme spinkat
No protoze tim riskuju sileny rev, spatny usinani a koneckoncu ja sama mam problem koordinovane vytahnout prso a dite z postylky, teda poporade, ne najednou… Tuhle hodinu k srmti nenavidim a vsechny deti se mi budily mezi 4-5, to je snad za trest.
Já přebalím, jdeme do postele a u kojení v podstatě usne. Do postýlky ji nepřendavám.
No jo, ona je jeste mrnavka, to se da. To mi nevadilo spat s prsem venku celou noc, ted je to horsi, desne skrabe, dloube mi znaminka a okousava, krouti se u toho… Pokousim se takhle spat po ty pul 8, kdyz vyvedu decka, ale neda se to a bez prsa uz neusne ![]()
lenholka: Ale schválně jsem si to teď vygooglila a našla jsem toto: Následující báseň napsal lord Byron ve jménu svého psa Boatswaina, který se narodil roku 1803 na Newfoundlandu a zemřel o pět let později v Newstead Abbey. Jeho památník je umístěn v zahradě opatství.
asha píše:
No jo, ona je jeste mrnavka, to se da. To mi nevadilo spat s prsem venku celou noc, ted je to horsi, desne skrabe, dloube mi znaminka a okousava, krouti se u toho… Pokousim se takhle spat po ty pul 8, kdyz vyvedu decka, ale neda se to a bez prsa uz neusne
Nááááhodou už je TAAAAKHLE veliká a má přes 5kg! ![]()
Já teda s prsem venku bych nespala, jsem teplomilná osoba. Když chvíli nedumlá, seberu jí to, schovám a spím taky.
Pravdou je, že ona je moc hodná, zatím mi Pánbůh na dětech nic nevrací
![]()
ivuska.h píše:zuzanecka81 píše:Budou 4 úplně nové barvy a pak ještě znovu ty, co už byly. Podložky už příští týden, pokud se něco nepokazí nebo někdo neonemocní atd.já už mám objednané některé krásné vzory na anavy - oranžová retro autíčka taky
a teď čekám na easy, chci další barvy - mám zelenou a růžovou. Ivusko, nebudou ještě jiné barvy? a na kdy se chystají ty podložky? já na eshop zírám každý den
jééé, barvičky
nebo i vzorované? a ty budou kdy? ![]()
Brunifid píše:asha píše:Nááááhodou už je TAAAAKHLE veliká a má přes 5kg!
No jo, ona je jeste mrnavka, to se da. To mi nevadilo spat s prsem venku celou noc, ted je to horsi, desne skrabe, dloube mi znaminka a okousava, krouti se u toho… Pokousim se takhle spat po ty pul 8, kdyz vyvedu decka, ale neda se to a bez prsa uz neusne
Já teda s prsem venku bych nespala, jsem teplomilná osoba. Když chvíli nedumlá, seberu jí to, schovám a spím taky.
Pravdou je, že ona je moc hodná, zatím mi Pánbůh na dětech nic nevrací![]()
Smankote jasne, ze pod perinou
Byli jsme pod ni oba
On je extremne tulivy, starsaci takovi nebyli. Holt nasledky cisare a brutalni separace po nem, on je fakt cita.
Ale s tou vahou jste fakt dobry
Ja jsem teda zvykla, ze moje deti, co se tyce vahy, trumfnou deti o dost mesicu mladsi, ale zas se to nesmi prehanet. Nejvic mne dostalo, kdyz B. mel v roce necelych 8 kilo stejne jako jeden 4 mesicni kamarad ![]()
ashajá měla na roce prý necelých 9. nežrala jsem a nežrala. tak se mi neluš asi pomaminovává
dneska pije šedesátky
![]()
asha píše:
Smankote jasne, ze pod perinouByli jsme pod ni oba
On je extremne tulivy, starsaci takovi nebyli. Holt nasledky cisare a brutalni separace po nem, on je fakt cita.
Ale s tou vahou jste fakt dobryJa jsem teda zvykla, ze moje deti, co se tyce vahy, trumfnou deti o dost mesicu mladsi, ale zas se to nesmi prehanet. Nejvic mne dostalo, kdyz B. mel v roce necelych 8 kilo stejne jako jeden 4 mesicni kamarad
To se nebojíš, že se udusí??? Já se jí bojím přikrývat mojí dekou ![]()
Takové maminky jako jsi Ty mám děsně ráda! Když jsme na dvou měsících v čekárně v poradně slavily 4,5kg, tak na mne od vedlejšího přebalováku jedna hodila okem a sdělila mi, že oni tohle měli skoro při narození
![]()
Ale co, aspoň hezky unosíme ty plíny, co píšou do 7kg, ještě v roce v nich budeme lítat, protože ona je dlouhá hubená, tak jí určitě budou ![]()
zuzanecka81 píše:
ashajá měla na roce prý necelých 9. nežrala jsem a nežrala. tak se mi neluš asi pomaminovávádneska pije šedesátky
![]()
A taky jsi vyrostla. Já byla s jídlem děsnej prevít, k vánocům jsem si přála hladomornu, abych nemusela jíst. Dneska sežeru na co přijdu, takovejch peněz to stojí a vidět to není ![]()
To Pavlínka je zlatá, nevím teda kolik vypije, ale roste a je spokojená. A zrovna Ty si nestěžuj, Neluš je proti Pavlínce buřtík! ![]()
Aaa,tema pro mne ![]()
Sofi mela porodni vahu 3660 a ted v peti mesicich ma uz cosik pres 8 kilicek(PLNE KOJENA,podotykam)
A jeji starsi segra,Viky,mela V PUL ROCE 13!!!KIL-a ted ma pet let a vazi 25(meri ale skoro 130cm)
Ja si zkratka myslim,ze geneticke dispozice(v mem pripade spise bych mluvila o ‚indispozici‘
se nezaprou)
Brunifid píše:
lenholka: Ale schválně jsem si to teď vygooglila a našla jsem toto: Následující báseň napsal lord Byron ve jménu svého psa Boatswaina, který se narodil roku 1803 na Newfoundlandu a zemřel o pět let později v Newstead Abbey. Jeho památník je umístěn v zahradě opatství.
ty jo jsem dobra
jsem to tipovala na 19.stoleti
Hm genetika je mrcha. Mates ma v 7mi 21,5…a kolem 128
Zerou teda vsichni…No Mates ted nejak ne. Ale B. to dotahnul v roce a pul mel skoro 11, coz nemel ani jeden starsak. Tyna nemela ani deset (v roce 8 a pul) a Mates 10 a pul (v roce necelych 9). Takz B. pribral nejvic a pritom je z nich nejzbesilejsi.
Pod perinou…no nebala, on nebyla uplne zahluseny
Mezi mnou a jeho hlavou byla dira ven a ja mela deku pres rameno a sikmo pres jeho rameno. Spali tak se mnou vsichni.
ahoj holky:-) potřebuji poradit nějaké kvalitní PUL hlavně na čtverce pro 10kg kluka (9měs)? nějaké na patentky? děkuji moc ![]()