Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
5.1.11 18:03

Tak presne ty od Disany mi prisly hrozne pomuchlane po vyprani a trhaly se..
Vymenila jsem za http://www.latkovky.cz/…racni-pleny/ a ty se mi libi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
5.1.11 18:07

Holky, kdo používáte Qalt Excel, kde ho kupujete - myslím v kamenným obchodě??

Mirii, z bříška na záda? Tak to je nejspíš blbě :mrgreen: To dělají děti, když při pasení moc zakláněj hlavičku a přaváží je to a spadnou :mrgreen: Naše mládě to dělalo taky…Byli jsme sledovaný na neurologii a RHB, tak to mám z první ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 18:10
Brunifid píše:
Mirii píše:
A je mi tak zle,ze se ani netesim na nove plinky :lol:
Tak to už to máš za pár.
Bylo to tu s Tebou fajn, budeme vzpomínat :andel:

Mirii prosím tě, manžel určitě přebalovat látkovky nebude, co? Když tak mu písni adresu mou ať ví kde je má poslat až to s tebou sekne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.11 18:39
Brunifid píše:
Mirii píše:
A je mi tak zle,ze se ani netesim na nove plinky :lol:
Tak to už to máš za pár.
Bylo to tu s Tebou fajn, budeme vzpomínat :andel:
:cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.11 18:44
Oskárek píše:
Holky, kdo používáte Qalt Excel, kde ho kupujete - myslím v kamenným obchodě??Mirii, z bříška na záda? Tak to je nejspíš blbě :mrgreen: To dělají děti, když při pasení moc zakláněj hlavičku a přaváží je to a spadnou :mrgreen: Naše mládě to dělalo taky…Byli jsme sledovaný na neurologii a RHB, tak to mám z první ruky…

Nestras :roll:
Tady mi to nikdo sledovat nebude,tady se na takove veci prdi :zed:
Ja to pricitam tomu,ze ona je na brisku porac, ona ani nespi jinak nez na brichu…ja se snazim to paseni sledovat a prislo mi to jakoze to udelala cilene…tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
5.1.11 18:45

Mirii vidim, ze jeste zijes, tak rychle :mrgreen: …ja zadny pytle neobjednavala, tudiz mi nic neprislo. Ale cekam na dve zasilky z Cech uz od pulky prosince a furt nic! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.11 18:47
NeNa píše:
Mirii vidim, ze jeste zijes, tak rychle :mrgreen: …ja zadny pytle neobjednavala, tudiz mi nic neprislo. Ale cekam na dve zasilky z Cech uz od pulky prosince a furt nic! :cert: :cert:

Tak aspon nejsem sama :lol: …nam ted chodej vanocni prani,tak balicek ude asi jeste na delsi dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 18:50
Mirii píše:
Oskárek píše:
Holky, kdo používáte Qalt Excel, kde ho kupujete - myslím v kamenným obchodě??Mirii, z bříška na záda? Tak to je nejspíš blbě :mrgreen: To dělají děti, když při pasení moc zakláněj hlavičku a přaváží je to a spadnou :mrgreen: Naše mládě to dělalo taky…Byli jsme sledovaný na neurologii a RHB, tak to mám z první ruky…
Ja to pricitam tomu,ze ona je na brisku porac, ona ani nespi jinak nez na brichu…ja se snazim to paseni sledovat a prislo mi to jakoze to udelala cilene…tak snad…

Aale neboj, je to uplne v pohode, ma na to ten spravny vek, gratuluju! :kytka: Kdyby ji byl mesic dva, tak je to vetsinou ten blby zpusob, tohle uz bude regulerni pretaceni. Taky se mi pretaceli nejdriv z bricha, je to vetsinou jednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.11 18:53

Ja vam vsem dam,si ze me delat srandu :cert: :cert: :jazyk:
Ani zadnou novou plinu vam neukazu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
5.1.11 18:53
Mirii píše:
Oskárek píše:
Ja to pricitam tomu,ze ona je na brisku porac, ona ani nespi jinak nez na brichu…ja se snazim to paseni sledovat a prislo mi to jakoze to udelala cilene…tak snad…

To neřeš, dělá to plno dětí, ona to vypiluje, není to žádná tragédie, která by se musela řešit, prostě to jen není správně…Kamarádka se mi taky chlubila, jak se její chlapeček pěkně umí otáčet a taky padal jak švestka :mrgreen:
Sledovaný jsme byli kvůli nedonošenosti, ne kvůli padání na záda :wink:
Taky jsem si nejdřív myslela, že to dělá cíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.1.11 18:59
Mirii píše:
Ja vam vsem dam,si ze me delat srandu :cert: :cert: :jazyk:
Ani zadnou novou plinu vam neukazu :pankac:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
5.1.11 19:01
Mirii píše:
NeNa píše:
Mirii vidim, ze jeste zijes, tak rychle :mrgreen: …ja zadny pytle neobjednavala, tudiz mi nic neprislo. Ale cekam na dve zasilky z Cech uz od pulky prosince a furt nic! :cert: :cert:
Tak aspon nejsem sama :lol: …nam ted chodej vanocni prani,tak balicek ude asi jeste na delsi dobu…

My nemame jeste ani ty vanocni pohledy! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 19:15
Oskárek píše:
Mirii píše:
Oskárek píše:
To neřeš, dělá to plno dětí, ona to vypiluje, není to žádná tragédie, která by se musela řešit, prostě to jen není správně…Kamarádka se mi taky chlubila, jak se její chlapeček pěkně umí otáčet a taky padal jak švestka :mrgreen:
Sledovaný jsme byli kvůli nedonošenosti, ne kvůli padání na záda :wink:
Taky jsem si nejdřív myslela, že to dělá cíleně.

No hele ale ve 4 mesicich se fakt vetsina deti uz otaci. A vetsina, co znam, tak prave z briska :mrgreen: Nejdriv na bok a pak se prekuli. Ale kazdy na to prijde jinak, taky mam pripad, kdyz to bylo nejdriv prekvapujici prepadnuti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.1.11 19:25

je to jsem rada ze to pretaceni resite…me se stepka prave na brichu nataci na jednu stranu jako by chtela spadnout na bok a ja ji jak blbka pridrzuju zadek aby se neprekulila :zed:
ono taky nekde pisou jak je to na vojtovku a treba dneska jsem se zase docetla ze na konci 4. mesice se uz pretoci z briska na zada…no tak si vyberte…
jinak ze zad se kuli na pravej bok a stabilizovana poloha je jeji oblibena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 19:42
lenholka píše:
je to jsem rada ze to pretaceni resite…me se stepka prave na brichu nataci na jednu stranu jako by chtela spadnout na bok a ja ji jak blbka pridrzuju zadek aby se neprekulila :zed:
ono taky nekde pisou jak je to na vojtovku a treba dneska jsem se zase docetla ze na konci 4. mesice se uz pretoci z briska na zada…no tak si vyberte…
jinak ze zad se kuli na pravej bok a stabilizovana poloha je jeji oblibena :mrgreen:

No tak ji nech…boze to je matka, jeste brzdi dite ve vyvoji, misto aby se tu pochlubila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure