Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
4.1.11 09:33
Mirii píše:
Devcata a uz teda mate ty pul pytle od Baby doma?

Já jo, mě to přišlo tak dva dny před štědrým dnem.

Zavazovačky teda peru se zavázanýma šňůrkama a zatím se nic neutrhlo (mám disany a HHS)

• Citovat
  • Upravit
10170
4.1.11 09:38

Já mám teda síťek několik. JSou takové pidi, přesně na jednu zavazovačku. A jednu asi dvě větší, do kterých dávám použité separačky a perlan. Doporučuji. Kupovala jsem v nějaké akci v LIdlu za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.1.11 09:38

Ja taky zavazovacky peru se zavazanyma snurkama,mam disany…
Mne pytel jeste neprisel,tak treba bude prekvapko dnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 09:39

zuzanecka: Na kolik doma topíte? Že má malá takový teplý kabátek.
Jo a slíbila jsem Ti nafotit ty PULky, že jo, tak počkej, až Pavlínka vstane. A budu jí muset dát nějakou lepčí plínu, abyste mě nepomluvily :mrgreen:

petka: Ale nevážeš ty šňůrky k sobě, že? Na každé udělat jakoby mašličku, ne?

Akorát skládám plíny. Z těch zapraných čč bych mohla nastříhat ubrousky na utírání prdelky, ne? Jaká je asi tak inteligentní velikost ubrousků?

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.1.11 09:40
Achdarek píše:
Já mám teda síťek několik. JSou takové pidi, přesně na jednu zavazovačku. A jednu asi dvě větší, do kterých dávám použité separačky a perlan. Doporučuji. Kupovala jsem v nějaké akci v LIdlu za pár korun.

Aha, v Lídlu už jsem dlouho nebyla, chyba! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
4.1.11 09:44

Bruni vážu je k sobě :)

• Citovat
  • Upravit
5393
4.1.11 09:49

bruni máme tu 21 a kousek. normálně jí dávám slabé kabátky na bodyčko, jenže je všechny problila a čekají na praní 8-) neluš má ráda teplíčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 09:53
zuzanecka81 píše:
bruni máme tu 21 a kousek. normálně jí dávám slabé kabátky na bodyčko, jenže je všechny problila a čekají na praní 8-) neluš má ráda teplíčko :mrgreen:

To my teď taky. Navečer tu máme tak 25. A modelka se vzbudila, jdu fotit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.1.11 10:05

Takže ty Kikko PULky:

Takhle to nejdřív zapnu v pase. A spodek k tomu pak připevním.

A můžete mi i vynadat, že mám tu zavazovačku blbě zavázanou, s tím jsem do toho šla :mrgreen: Mám v ní jednu čč narovno. A jestli mi to prokadí, tak si mě nepřejte, dneska ještě nekadila! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5393
4.1.11 10:23

bruni tak to zírám 8-o já mám takhle zapínací mka, ale jaksi jsem ještě nepátrala, jak to funguje - a ani to nemíním zkoušet, chci se jich zbavit… ale nikdo je nechce :-?
25? my to takhle máme pořád - celý den - jen v noci to klesne, páč se pár hodin v noci netopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 10:28
zuzanecka81 píše:
bruni tak to zírám 8-o já mám takhle zapínací mka, ale jaksi jsem ještě nepátrala, jak to funguje - a ani to nemíním zkoušet, chci se jich zbavit… ale nikdo je nechce :-?
25? my to takhle máme pořád - celý den - jen v noci to klesne, páč se pár hodin v noci netopí

Já mám zas ty Mka bez toho v pase, tak nevím :mrgreen: A zatím mi to nikde neproteklo, tak mi vyhovují a nenadávám na ně :mrgreen: A nejsou nijak bombastické, nepřidají objem.
V noci taky netopíme, takže ráno je tu chladněji. A malá je otužilejší než já, já jsem sice ze studeného odchovu, ale na zimu jsem si nikdy nezvykla. Jak je na té fotce, tak na to přijdou jenom tepláky a dost. A nevypadá, že by jí byla zima.

• Citovat
  • Upravit
5393
4.1.11 10:31

neluše má i takhle občas studený ruce i nohy. pořád jí ta termoregulace moc nefunguje. to měla i po narození - musela být pár hodin navíc v inkubátoru, páč modrala :wink:
tak kdybys chtěla takováhle mka, mám je na mimibazaru - nepoužitá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 10:32
Mirii píše:
Nenus tak me prijde ten ring sling celkove nejak slozitej :lol: . Jako je tak jednoduchej az slozitej :lol: . Makacka byla tam dite i nejak nainstalovat( mne prislo,ze ho tlacim bokem) a hlavne pak je makacka na tom boku nosit :lol:
Didous lezel ve skrini,pac me stvala ta kolybka :oops: a nejak jsem nemela cas mrknout na dalsi uvazy a radeji jsme nosila manducu…ale vvera jsem si nasla uvaz na bricho( mimochodem mi prijde jednodussi tam dite nasoukat nez do ringu :lol: ) a to byla parada.a vazalo se to mnohem lepe a rychleji nez ta prokleta kolibka :twisted:
Takze ve skrini uz nelezi :dance: ,ale mozna si tam zase chvilu polezi ring :mrgreen:

A jak ted vazes? Tu kolibku jsi vazala pres jedno rameno? Nebo kapsu s krizem? Ta kapsa mi prijde jednoducha, v podstate se da mit zavazany satek a jen to na sebe nahazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 10:45
zuzanecka81 píše:
neluše má i takhle občas studený ruce i nohy. pořád jí ta termoregulace moc nefunguje. to měla i po narození - musela být pár hodin navíc v inkubátoru, páč modrala :wink:
tak kdybys chtěla takováhle mka, mám je na mimibazaru - nepoužitá :wink:

Pavlínka má ledové přední tlapky, ale to bude tím, že je furt máčí v pusince :mrgreen:
Koukám, že Neluš byla taky mrňavá při narození, co? My teda problém neměly, Apgar 10. A na Silvestra jsme vážily 5,1kg, kde vy jste to nabraly, to mi není jasné :think: :mrgreen:

Kikko Mka mám, ale mají jiné zapínání, ne tohle šikovné :-(

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.1.11 10:46

asha: Jdeme vzít šátek a zkusit něco uvázat, ať nejsme pozadu, když jsi mě tak naladila :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí