Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já mám teda síťek několik. JSou takové pidi, přesně na jednu zavazovačku. A jednu asi dvě větší, do kterých dávám použité separačky a perlan. Doporučuji. Kupovala jsem v nějaké akci v LIdlu za pár korun.
Ja taky zavazovacky peru se zavazanyma snurkama,mam disany…
Mne pytel jeste neprisel,tak treba bude prekvapko dnes ![]()
zuzanecka: Na kolik doma topíte? Že má malá takový teplý kabátek.
Jo a slíbila jsem Ti nafotit ty PULky, že jo, tak počkej, až Pavlínka vstane. A budu jí muset dát nějakou lepčí plínu, abyste mě nepomluvily ![]()
petka: Ale nevážeš ty šňůrky k sobě, že? Na každé udělat jakoby mašličku, ne?
Akorát skládám plíny. Z těch zapraných čč bych mohla nastříhat ubrousky na utírání prdelky, ne? Jaká je asi tak inteligentní velikost ubrousků?
Achdarek píše:
Já mám teda síťek několik. JSou takové pidi, přesně na jednu zavazovačku. A jednu asi dvě větší, do kterých dávám použité separačky a perlan. Doporučuji. Kupovala jsem v nějaké akci v LIdlu za pár korun.
Aha, v Lídlu už jsem dlouho nebyla, chyba! ![]()
bruni máme tu 21 a kousek. normálně jí dávám slabé kabátky na bodyčko, jenže je všechny problila a čekají na praní
neluš má ráda teplíčko ![]()
zuzanecka81 píše:
bruni máme tu 21 a kousek. normálně jí dávám slabé kabátky na bodyčko, jenže je všechny problila a čekají na praníneluš má ráda teplíčko
To my teď taky. Navečer tu máme tak 25. A modelka se vzbudila, jdu fotit ![]()
Takže ty Kikko PULky:
Takhle to nejdřív zapnu v pase.
A spodek k tomu pak připevním.
A můžete mi i vynadat, že mám tu zavazovačku blbě zavázanou, s tím jsem do toho šla
Mám v ní jednu čč narovno. A jestli mi to prokadí, tak si mě nepřejte, dneska ještě nekadila! ![]()
bruni tak to zírám
já mám takhle zapínací mka, ale jaksi jsem ještě nepátrala, jak to funguje - a ani to nemíním zkoušet, chci se jich zbavit… ale nikdo je nechce ![]()
25? my to takhle máme pořád - celý den - jen v noci to klesne, páč se pár hodin v noci netopí
zuzanecka81 píše:
bruni tak to zírámjá mám takhle zapínací mka, ale jaksi jsem ještě nepátrala, jak to funguje - a ani to nemíním zkoušet, chci se jich zbavit… ale nikdo je nechce
25? my to takhle máme pořád - celý den - jen v noci to klesne, páč se pár hodin v noci netopí
Já mám zas ty Mka bez toho v pase, tak nevím
A zatím mi to nikde neproteklo, tak mi vyhovují a nenadávám na ně
A nejsou nijak bombastické, nepřidají objem.
V noci taky netopíme, takže ráno je tu chladněji. A malá je otužilejší než já, já jsem sice ze studeného odchovu, ale na zimu jsem si nikdy nezvykla. Jak je na té fotce, tak na to přijdou jenom tepláky a dost. A nevypadá, že by jí byla zima.
neluše má i takhle občas studený ruce i nohy. pořád jí ta termoregulace moc nefunguje. to měla i po narození - musela být pár hodin navíc v inkubátoru, páč modrala ![]()
tak kdybys chtěla takováhle mka, mám je na mimibazaru - nepoužitá ![]()
Mirii píše:
Nenus tak me prijde ten ring sling celkove nejak slozitej. Jako je tak jednoduchej az slozitej
. Makacka byla tam dite i nejak nainstalovat( mne prislo,ze ho tlacim bokem) a hlavne pak je makacka na tom boku nosit
Didous lezel ve skrini,pac me stvala ta kolybkaa nejak jsem nemela cas mrknout na dalsi uvazy a radeji jsme nosila manducu…ale vvera jsem si nasla uvaz na bricho( mimochodem mi prijde jednodussi tam dite nasoukat nez do ringu
) a to byla parada.a vazalo se to mnohem lepe a rychleji nez ta prokleta kolibka
Takze ve skrini uz nelezi,ale mozna si tam zase chvilu polezi ring
A jak ted vazes? Tu kolibku jsi vazala pres jedno rameno? Nebo kapsu s krizem? Ta kapsa mi prijde jednoducha, v podstate se da mit zavazany satek a jen to na sebe nahazet.
zuzanecka81 píše:
neluše má i takhle občas studený ruce i nohy. pořád jí ta termoregulace moc nefunguje. to měla i po narození - musela být pár hodin navíc v inkubátoru, páč modrala
tak kdybys chtěla takováhle mka, mám je na mimibazaru - nepoužitá
Pavlínka má ledové přední tlapky, ale to bude tím, že je furt máčí v pusince ![]()
Koukám, že Neluš byla taky mrňavá při narození, co? My teda problém neměly, Apgar 10. A na Silvestra jsme vážily 5,1kg, kde vy jste to nabraly, to mi není jasné
![]()
Kikko Mka mám, ale mají jiné zapínání, ne tohle šikovné ![]()
asha: Jdeme vzít šátek a zkusit něco uvázat, ať nejsme pozadu, když jsi mě tak naladila ![]()
Já jo, mě to přišlo tak dva dny před štědrým dnem.
Zavazovačky teda peru se zavázanýma šňůrkama a zatím se nic neutrhlo (mám disany a HHS)