Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
4.1.11 13:18
Katy2 píše:
Bruni i s pákovou to jde, já tak odsávala Elišce cca 4 měsíce a v poho to šlo. :mrgreen:

Fakt? V porodnici měli elektrickou i ruční, já si to s tou ruční vyzkoušela a dej mi pokoj! U té elektrické jsem si v klidu luštila sudoku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
4.1.11 13:19
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Bruni i s pákovou to jde, já tak odsávala Elišce cca 4 měsíce a v poho to šlo. :mrgreen:
Fakt? V porodnici měli elektrickou i ruční, já si to s tou ruční vyzkoušela a dej mi pokoj! U té elektrické jsem si v klidu luštila sudoku :mrgreen:

Jo fakt a v pohodě, nějak mi to nepřišlo nějak pracné, ale je fakt, že mě mlíko teklo skoro samo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 13:30

Tak ja mam Avent pakovku, vydrzel na dve deti, hlavne to prvni, ale tam nebyl problem s mlikem, tam byl problem se spanim a nepitim. Na B. jsem si koupila Medelu elektrickou, mela jsem tyden krizi, malem prisla o mliko a v momente, kdy jsem si ji vyzvedla na poste, krize presla :zed: Takze mam temer nepouzitou, neni zajemce? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 13:31

A koukám na web Anavy, když teda mám ty narozeniny… :oops:
A nemůžu nikde najít ty houbičky, co jsem se do nich zamilovala!!! :cry: Blbě koukám? Že se už nedělají je určitě BLBOST!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.1.11 13:34
asha píše:
Tak ja mam Avent pakovku, vydrzel na dve deti, hlavne to prvni, ale tam nebyl problem s mlikem, tam byl problem se spanim a nepitim. Na B. jsem si koupila Medelu elektrickou, mela jsem tyden krizi, malem prisla o mliko a v momente, kdy jsem si ji vyzvedla na poste, krize presla :zed: Takze mam temer nepouzitou, neni zajemce? :D

Já taky neměla problém s mlíkem, malá se nechtěla přisát a pít. V porodnici měli právě elektrickou a sestra mi i říkala, že jestliže budu odsávat 8× denně (tehdy to tak opravdu bylo), tak rozhodně ať jdu do elektrické. Stála přes dva tisíce, ale jestliže mi zachránila mlíko, tak toho nelituju :palec:
Jestli ji máš ještě v záruce, tak by se dala prodat za dost peněz, ne? Já až ji budu jednou prodávat, tak už v záruce nebude. Osobně si ji nemůžu vynachválit, je opravdu super. Sice není dvoufázová, ale nepřijde mi, že by to bylo potřeba.

• Citovat
  • Upravit
51750
4.1.11 13:36
Brunifid píše:
asha píše:
Tak ja mam Avent pakovku, vydrzel na dve deti, hlavne to prvni, ale tam nebyl problem s mlikem, tam byl problem se spanim a nepitim. Na B. jsem si koupila Medelu elektrickou, mela jsem tyden krizi, malem prisla o mliko a v momente, kdy jsem si ji vyzvedla na poste, krize presla :zed: Takze mam temer nepouzitou, neni zajemce? :D
Já taky neměla problém s mlíkem, malá se nechtěla přisát a pít. V porodnici měli právě elektrickou a sestra mi i říkala, že jestliže budu odsávat 8× denně (tehdy to tak opravdu bylo), tak rozhodně ať jdu do elektrické. Stála přes dva tisíce, ale jestliže mi zachránila mlíko, tak toho nelituju :palec:
Jestli ji máš ještě v záruce, tak by se dala prodat za dost peněz, ne? Já až ji budu jednou prodávat, tak už v záruce nebude. Osobně si ji nemůžu vynachválit, je opravdu super. Sice není dvoufázová, ale nepřijde mi, že by to bylo potřeba.

Bruni a ty teda kojíš a nebo nekojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 13:42
Katy2 píše:

Kojím. Sice podle všech příruček jakmile dáš dítěti flašku, tak už ho kojení nenaučíš, ale zas jsem rarita, u nás to šlo. Neptej se mě jak, ale jednou za cca dva tři dny jsem ji zkoušela cvičně přiložit, když to nemělo úspěch, tak dostala flašku a žádná křeč. A jednoho dne se najednou přisála a od té doby kojíme :palec:
A myslím, že budeme chodit kadit na nočník jen co se naučí sedět. Nevím, jestli je to náhoda, ale jakmile ji rozbalím, zvednu nožičky, tak se vykadí. Jako by to nechtěla udělat do plíny, protože tam se to rozteče po celém zadečku, prostě si počká, až bude nahatá. Že by to byla náhoda dvakrát za den? A udělá mi to denně? :think:

A JAK JE TO S TOU HOUBIČKOVOU ANAVY?!?!?!?!?! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
51750
4.1.11 13:44
Brunifid píše:
Katy2 píše:

Kojím. Sice podle všech příruček jakmile dáš dítěti flašku, tak už ho kojení nenaučíš, ale zas jsem rarita, u nás to šlo. Neptej se mě jak, ale jednou za cca dva tři dny jsem ji zkoušela cvičně přiložit, když to nemělo úspěch, tak dostala flašku a žádná křeč. A jednoho dne se najednou přisála a od té doby kojíme :palec:
A myslím, že budeme chodit kadit na nočník jen co se naučí sedět. Nevím, jestli je to náhoda, ale jakmile ji rozbalím, zvednu nožičky, tak se vykadí. Jako by to nechtěla udělat do plíny, protože tam se to rozteče po celém zadečku, prostě si počká, až bude nahatá. Že by to byla náhoda dvakrát za den? A udělá mi to denně? :think:

Že by byla vyprodaná? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 13:51
Katy2 píše:
Brunifid píše:

To mi ani nezkoušej naznačit!!! :pocitac:
Furt říkám, že nedám skoro čtyři stovky za plíinu a když jsem jednu naměkko, tak zas není?! :cry:

• Citovat
  • Upravit
51750
4.1.11 13:58
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Brunifid píše:
To mi ani nezkoušej naznačit!!! :pocitac:
Furt říkám, že nedám skoro čtyři stovky za plíinu a když jsem jednu naměkko, tak zas není?! :cry:

Si vyber jinou, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 14:35

No jo, mas stesti, ze mas holcicku, pac ja vcera vykoupila jedinou bilou s modryma autickama a vrtulnickama :mrgreen: Dokonce mi tu objednavku udrzeli pres cely den, ja to nahazela do kosiku a musela pryc..a dostala se k tomu az vecer, musim to objednavat na notasu, protoze PC mam desne pomaly. A moje retro auticka :huban: … a na tu vicevrstevnou jsem taky zvedava, jen skoda, ze nebyl bambus. No a pak jsem jeste poridila medvidkovy flisaky a ted premyslim, jestli jsem se nezblaznila, protoze svrchnaku mam nejak moc :mrgreen:
Ale teda mit holku, sedim u toho jeste ted…ty novy vzory jsou bozi! (ja si snad to ctvrte budu muset jeste poridit :-P )

Odsavacka…v zaruce je jeste rok a ctvrt, furt nevim, jestli strelit ted, nebo si ji jeste schovat…no je to blbost, vubec neni jisty, jestli jeste mimino bude a kdyz bude, jestli vubec budu muset odsavat (a kdyztak mam ten Avent) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.1.11 14:40
Brunifid píše:
A koukám na web Anavy, když teda mám ty narozeniny… :oops:
A nemůžu nikde najít ty houbičky, co jsem se do nich zamilovala!!! :cry: Blbě koukám? Že se už nedělají je určitě BLBOST!!!!!!!

Pár kusů ještě bude, ale moc už ne, brala jsem té látky jen malinko. Ale možná ještě přiobjednám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.1.11 14:44

Tak dnes dorazila plenka z Fleru od Kisy. :dance: Je úžasná. Už se testuje. :mrgreen: Střih mně přijde pěkný. Savá bude asi taky dost, má dlouhou vkládačku. Provedení je kvalitní. A přijde mi, že je dost velká a navíc i krásně pružná, že bude vhodná i pro větší děti. Uvidím, zda ji odzkouší i Tobík. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 14:51
ivuska.h píše:
Pár kusů ještě bude, ale moc už ne, brala jsem té látky jen malinko. Ale možná ještě přiobjednám :)

Tak já ještě počkám, snad si to zatím nerozmyslím. Ale o téhle se mi fakt jednou v noci zdálo, nekecám :oops: Mi ségra psala, že jsem magor :oops:

asha: Když já si na ty sladké růžové holčičkové vzory nepotrpím. To jednak a druhak bych za ty prachy chtěla, aby to bylo univerzálně i na případného dalšího kluka, chlap totiž tvrdí, že napodruhé to bude kluk. A docela bych mu v tom i věřila, že ví, co dělá, protože jsme chtěli holčičku a povedla se mu, tak nevím, proč by to nevyšlo napodruhé na toho kluka. Jen abych to nezkazila tím, že mně je to opravdu tentokrát úúúplně jedno :lol:

Achdarek: A Ty máš co za plínu na té fotce??? :palec:

• Citovat
  • Upravit
10170
4.1.11 15:00
Brunifid píše:
Achdarek: A Ty máš co za plínu na té fotce??? :palec:

Tady

JInak mně holčičí vzory moc neberou. JSem ujetá na proužcích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit