Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
bruni no vidíš kdyby jsi vytáhla stroj po babičce tak ho máš hned hotové
![]()
bruni, jak spodek? to zas nechápu já
já mám tyto gatě
a šít se chystám už pouze vkládačky z bambusu co mi tu zbyl po šití pastelek (mám toho ještě metr
)složitější věci bych nezvládla a holky moc obdivuju! ![]()
zuzanecka81 píše:
bruni, jak spodek? to zas nechápu jájá mám tyto gatě
a šít se chystám už pouze vkládačky z bambusu co mi tu zbyl po šití pastelek (mám toho ještě metr)složitější věci bych nezvládla a holky moc obdivuju!
To máš ty Mka, ty mám taky, ale jsou obrovský, ono je na nich tuším napsáno od 7kg
Takže mám ještě na teď Ska a ty mají totiž jiné zapínání. To teda vyfotím, ty Mka mi přijdou nic moc, ale Ska jsou fajn, teda pro mne.
To jsi na tom se šitím daleko líp jak já, já nedám ani ty vkládačky ![]()
Na stroji bych tu tkaničku nepřišila už vůbec, tam neumím ani dát niť. Tohle budu muset zvládnout ručně ![]()
Je libo plínečku http://hyenacart.com/…-day-auction ? Povšiměte si ceny ![]()
ivuska.h píše:
Je libo plínečku http://hyenacart.com/…-day-auction ? Povšiměte si ceny
Myslis, ze do ni dovoli decku…tentononc..?
![]()
Neno tak jsem dnes zkusila uvaz na bok a dobry,ale teda makacka
. Jsem si radeji vytahla velkej a pekne jsem si ji umotala na bricho…samo ze hned usnula
,tak jsem sedela na gauci a cekala az se probudi
…se chudak zapotila az na zadku
a to mela ores sebe jen jednu vrstvu satku. Tudim ze jedno merino body nam stacit nebude ![]()
Ivus kterej magor vydrazi plinu za takovy prachy ![]()
Mirii píše:
Neno tak jsem dnes zkusila uvaz na bok a dobry,ale teda makacka. Jsem si radeji vytahla velkej a pekne jsem si ji umotala na bricho…samo ze hned usnula
,tak jsem sedela na gauci a cekala az se probudi
…se chudak zapotila az na zadku
a to mela ores sebe jen jednu vrstvu satku. Tudim ze jedno merino body nam stacit nebude
Makacka jako uvazat, nebo nosit? Ja teda na boku vlacim i toho svyho 11kilovyho Otesanka. Ale pockej dva tri mesice, budes nosit na zadech a to je uplna parada. ![]()
Mirii ted jsem si docetla konecne tu psi diskuzi, a ty nechavas prasit na toho bajecnyho Didouse ve skrini!?
Musis vic cvicit, ja mam ted uz vetsinou prcka privazanyho na zadech rychlejc nez ostatni nacpany dite do kocaru.
Teda kterej silenec je ochotnej zaplatit za jednu Goodmamu takovy prachy??
To si pak asi akorat zvou navstevy a chodej se na ni spolecne koukat na prebalovak, ne?
No je to teda sileny, ale zas tak mne to neprekvapuje. Jednou jsem na MMA videla bundicku na dvoulety decko vydrazenou skoro na 10 tisic
Obcas se tam neco takovyho prihodi ![]()
Nenus tak me prijde ten ring sling celkove nejak slozitej
. Jako je tak jednoduchej az slozitej
. Makacka byla tam dite i nejak nainstalovat( mne prislo,ze ho tlacim bokem) a hlavne pak je makacka na tom boku nosit ![]()
Didous lezel ve skrini,pac me stvala ta kolybka
a nejak jsem nemela cas mrknout na dalsi uvazy a radeji jsme nosila manducu…ale vvera jsem si nasla uvaz na bricho( mimochodem mi prijde jednodussi tam dite nasoukat nez do ringu
) a to byla parada.a vazalo se to mnohem lepe a rychleji nez ta prokleta kolibka ![]()
Takze ve skrini uz nelezi
,ale mozna si tam zase chvilu polezi ring ![]()
Brunifid píše:Dneska ale budu muset šít. Se mi na zavazovačce urvala jedna šňůrka, pračce jsem už vynadala, prý je si toho vědoma, ale přišít to odmítá
A pereš zavazovačky v síťce? Já nejdřív ty šnůrky jen zavazovala, ale stejně se jedna utrhla. Ale pak jsem je začala dávat do síťky a už se mi žádná neodtrhla a navíc jsem je po vyprání nemusela rozmotávat. Akorát manžel mi to bojkotoval, a občas jsem jí našla zamotanou mezi prádlem. ![]()
Achdarek píše:
A pereš zavazovačky v síťce?
Neperu, síťku mám jen takovou pidi, to je tak na kalhotky (moje). Ale už mě napadlo ty zavazovačky nějak zavázat než je dám do pračky. To budu muset vymyslet.
Jo a vlňáčky nevlhnou, je přes den trochu kropím z rozprašovače a je to dobrý ![]()
ahoj!
tak dorazily vlňáčky disana (už se ráchají v lanolinu). trochu jsem teda předimevzovala velikost, ale to dorostem - vzala jsem 86/92 (12-24měsíců
)
foto je v mé galerii ![]()
a tohle jsem včera „vyrobila“ - mám jen jedny vyšší ponožky, tak jsem neluši včera ustřihla jedny punčocháče. teď jí při přebalování nožky nevystydnou ![]()