Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
4.1.11 11:54

Jo, tak tyhle body nesplňujeme:

• Kolínko je vysoko nad zadečkem
  • Po předklonění , by se dítko nemělo odlepit od břicha

Takže pokračování tréninku příště. Jsme myslela, jak v tom šátku budu nosit, dala jsem si záležet, abych koupila dobrej a teď v tom skoro nenosím. A třeba vyrazit s tím těch 500m do vsi pro máslo a zpátky si nedovolím, protože nevím, jestli mi v tom 20 minut vydrží, a to mi přijde jako škoda :cry:
Tak díky za povzbuzení, budeme nadále trénovat, o něco poctivěji :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.1.11 11:57

Hlavičku ještě úplně na 100% nedrží, tak bude muset vydržet takhle.
Mně sedí v tom šátku na tom zadečku, to je výstižně napsané, prostě to mám principiálně blbě :oops:

• Citovat
  • Upravit
Vydřice
4.1.11 11:59

pokud nosit chces a mala je chovaci, tak je velka pravdepodobnost, ze se ji to nakonec bude libit, uvidis:) Proste vic vaz doma a az si budes jistejsi, tak vyraz.
Satek jsi koupila novy? Jestli ano, tak on se nosenim trochu zjemni a bude se ti lip vazat a utahovat a vubec bude prijemnejsi nosit:)

• Citovat
  • Upravit
20840
4.1.11 12:06

To nic, aspoň víš, co máte vypilovat…
Nevzdávej to, fakt to stojí za to :hug:
Musím, dětičky nějak předčasně odstrojujou stromeček :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.1.11 12:36
Brunifid píše:
Jo, tak tyhle body nesplňujeme:
  • Kolínko je vysoko nad zadečkem
  • Po předklonění , by se dítko nemělo odlepit od břicha
Takže pokračování tréninku příště. Jsme myslela, jak v tom šátku budu nosit, dala jsem si záležet, abych koupila dobrej a teď v tom skoro nenosím. A třeba vyrazit s tím těch 500m do vsi pro máslo a zpátky si nedovolím, protože nevím, jestli mi v tom 20 minut vydrží, a to mi přijde jako škoda :cry:
Tak díky za povzbuzení, budeme nadále trénovat, o něco poctivěji :lol:

Vydrží, neboj, bude mít na co koukat :) A taky s ní budeš pěkně rytmicky houpat, to se dětem líbí.
A odkud jsi? Určitě by ti nějaká šátkařka poradila i naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
4.1.11 12:56

¨jestli máš šátek nový, tak hodně uzluj a na noc dej pod prostěradlo a spi na něm, přes den seď - bude se pak vázat líp.
Jinak ven se neboj - při pohybu v tom vydrží dýl. Zkus to protáhnout na 30 min vycházku, v nejhoším dojdeš 10 minut s muzikou. Já se takto dlouho bála se šátkem ven jinam, než na nákup, pak přišly metry sněhu, kočárem jsem neprojela, šátek byla nutnost a ukázalo se, že je to OK. Celkově jsem měla pocit, že pokud má cesta nějaký cíl, tak dítě vydrží v šátku déle, jakoby tušilo, že je to potřeba. Když jsem jen zouzala po bytě, tak po chvíli řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 13:07

Šátek mám z MMB Storchenwiege 4,1m, je zanošený, poradily mi ho tady na emiminu holky jakožto kvalitní, takže problémy s vázáním padají zcela na můj přijímač :oops:

Stromeček je potřeba odstrojit, nám už taky začíná pelichat :mrgreen:

Jsme od Jičína a když jsem ještě v těhotenství sháněla i nějaké kurzy poblíž, tak jsem měla smůlu. A když už je někdo původem z okolí, tak se odstěhoval do horoucích pekel a nejezdí sem, že, Novire? :twisted: :-(

No můžu vyrazit kousek od baráku se psema, kde případný řev skoro nikdo neuslyší, to by šlo. Kočárek mám takový tank, že to vyjede všude, takže mě to zatím nenutí používat alternativní metody.
Jak ji do toho mám obléct? Doma má aktuálně tepláčky a triko s dlouhým rukávem. Na to stačí jenom svetr a pletené bačkůrky? A čepici? Rukavičky nemusím, když má ručičky schované. Ke mně do bundy se vejde jen trochu, zapnu jen spodek.

• Citovat
  • Upravit
81477
4.1.11 13:10

Přidala bych jednu vrstvu oproti tomu co má doma (na nohy návleky, svetr) a znárodnila manželovu budnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 13:14
Alpaka píše:
Přidala bych jednu vrstvu oproti tomu co má doma (na nohy návleky, svetr) a znárodnila manželovu budnu.
:mrgreen: To by šlo, už jsem si jednu z jeho bund vyhlédla a vyzkoušela, že se do ní obě vejdeme. On to komentoval jen slovy „To je moje bunda“, já na to kývla že jo a bylo, takže beru to tak, že počítá s tím, že už není jenom jeho :mrgreen:
Návleky nemáme, ale máme takové kamaše. Nebo ji teda můžu zrovna na domácí oblečení dát kombinézu, abych měla jistotu, že jí z toho nepolezou záda, ne?
  • Citovat
  • Upravit
81477
4.1.11 14:06

a jako máš kombinéz a na jakou manželovu budu máš políčeno? Aby to nebylo moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 14:12
Alpaka píše:
a jako máš kombinéz a na jakou manželovu budu máš políčeno? Aby to nebylo moc

Kombinézu takovou do zelena, s ledníma medvědama… :oops: Jakože ta červená čepička k tomu nebude moc ladit myslíš? :think:
Bunda kostičkovaná s kožíškem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81477
4.1.11 14:14

:mrgreen: a materiál? Je to klasická zimní kombinézza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 14:18
Alpaka píše: :mrgreen: a materiál? Je to klasická zimní kombinézza?

100% cotton. Není ani moc tlustá a je jí ještě veliká, je to 74 a normálně má oblečení 62-64. Já jí do kočárku dávám pod to ještě svetřík, máme fusak z ovečky, mi chlap říkal, že nebude otužilá :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
4.1.11 15:11

Holky, a co tenhle druhý pokus?

větší TADY
a z boku

větší TADY

• Citovat
  • Upravit
6093
4.1.11 15:14

Mně se zdá, že to pořád není ono, ale nevzdávej to, časem se budeš lepšit.
Podsazení mi pořád přijde málo, na fotkách je dcerka mirně nakřivo.
Popruhy buď roztáhni do kříže, aby překrývaly záda nebo je nechej podél tělíčka. Na fotce je máš tak na půli cesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí