Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
bruni: myslím, že je to lepší, ale fakt to nejde moc vidět. Neboj, ono to jednou bude úplně dokonalý
(OT závidím, jakou máš postavu pár měsíců po porodu)
Furt to podsazení není úplně vončo…
Video od Vonzino jsi viděla?
http://www.youtube.com/watch?…
Má tam docela malé mimčo a hezky to popisuje… Jinak budu muset fakt přijet ![]()
Novire píše:
Furt to podsazení není úplně vončo…Video od Vonzino jsi viděla?
Má tam docela malé mimčo a hezky to popisuje… Jinak budu muset fakt přijet
http://www.youtube.com/watch?…
Podle toho jsem se to učila!!!
Konečně jsi to pochopila, že musíš přijet
![]()
Koukám na to znovu, nevím, co dělám blbě ![]()
Ale taky jí u toho miminko protestuje, to máme stejně, aspoň něco ![]()
Nebo už vím, čím to je! Ta paní má větší miminko!!!!! ![]()
Brinifid, obrovsky pomůže, když ten spodní lem kapsy opravdu vytáhneš a nacpeš ho mez vás, prostě šáhni rukou mezi vás a ten šátek vytáhni. Tím se jí ten šátek dostane až ke kolínkům…
Novire píše:
Brinifid, obrovsky pomůže, když ten spodní lem kapsy opravdu vytáhneš a nacpeš ho mez vás, prostě šáhni rukou mezi vás a ten šátek vytáhni. Tím se jí ten šátek dostane až ke kolínkům…
To jsem dělala. A pak jsem se předklonila, aby se prdelkou dostala až ke mně a zůstaly roztažený nožičky.
Kde má mít ručičky? V mém podpaží?
Moji prcci měli nejčastěji ručičky ohnuté v lokti a přitisknuté ke mě, ale pokud vám víc vyhovuje jiný způsob, tak to podle mě neva…
No jo, přijet musíme, ale fakt nevím kdy ![]()
Bruni,
to pude, neboj. Já začala vázat kříž s kapsou asi před měsícem, když bylo malému tolik, co tvojí dcerce a dneska couráme po venku jako jedno tělo. A to nemám nějakej extra šátek. Já jsem s podsazením nikdy problémy neměla, jak ho šoupnu do kapsy, tak ho chytím pod kolínky a našteluju tak jak má být a on drží jako medvěd na kmenu
A když se dívám na svoje první pokusy, které jsem tady hrdě nasdílela (a čekala jsem samou chválu, jaká jsem na začátek šikovná
), tak se teď jenom usmívám ![]()
Micus píše:
Bruni,
to pude, neboj.
To znám. Všechno jde, jenom had se plazí.
![]()
Brun, chce to cvik. Jinak to nepůjde. A až nacvičíš KsK, můžeš plynule přejít na tréning vázání na záda, to se teprve spotíž až na pr.eli.
![]()
Alpaka píše:
Brun, chce to cvik. Jinak to nepůjde. A až nacvičíš KsK, můžeš plynule přejít na tréning vázání na záda, to se teprve spotíž až na pr.eli.![]()
To se mi líbí, ale tuším, že to nebude žádná sranda.
Radši bych ale zvládla i mezistupeň na bok, to se mi líbí.
Ahoj holky! Muzu se pridat? Uvazuju taky o noseni mimi v satku a libi se to i manzelovi… akorat jak to tu tak lehce procitam, asi to nebude zadny med se to naucit, co? ![]()
Nejprve prosim o radu, jaky satek koupit - elasticky vs. pevny, u nas je 5m jasnych (manzel ma 2m) a celkove, ceho se pri nakupu vyvarovat… nebo je lepsi jit pak s mimi do prodejny a nechat si poradit primo tam? diky moc za cenne rady!
xlin: S elastickým se prý lepší váže, ale má omezenou nosnost. Já chtěla jeden šátek na furt, někdo to řeší několika šátky na různá vývojová stadia a příležitosti
To máš jak s těma plínama ![]()
Holky mi tenkrát poradily, ať koupím už zanošený, že se s tím líp váže než s novým.
Já mám 175cm a jsem hubená a mám Storchenwiege 4,1m a myslím, že dlouhý je akorát. Ale nemůžu zas tolik posoudit, na ty dva úvazy, co si myslím, že umím a vono to furt není ono
Ale aspoň vím, že šátkem to není, že je to rukama… ![]()
No ja chci taky jeden na furt
no a uvidime, jak moje rucicky budou sikovne, docela se toho bojim
sotva se to naucim, tak maly bude uz velky ![]()
Bruni ty ses vyzle ze to neni mozny, se nedivim ze lidi nemohli najit bricho ![]()