Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
4.1.11 15:19

NENÍ to ono, než jsem to sem hodila, byla celá nakřivo :-(
Ještě víc nožičky??? To jde? 8-o
Ale už v tom nevřískala :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
81477
4.1.11 16:02

Od prdelky musí stehna směřovat směrem nahoru.Ty skřížené popruhy mají být úplně u kolínka, popřípadě rostažené od kolínka ke kolínku. Neboj, moje první pokusy vypadaly mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.1.11 16:14

Nožičky ne více roztáhnout, ale výš kolínka. Jakoby do dřepu. A pokud roztáhneš popruhy přes zádíčka, bude to mnohem líp držet. Pro srovnání dvouměsíční holčička, všimni si, kde má kolínka ona a kde tvoje dcera.
Mmch. mé prvotiny byly taky tragické :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 16:25

Tak není to tak hrozné nebo je to tragické?! :oops:
Když dám výš kolínka, tak o mne bude opřená kolínkama, ne? A ne bříškem?

Teď spinká v kočárku, nám vyhovuje víc kočárek, to bude asi to, proč se šátku věnuju jen rekreačně. Ale až my na to přijdem, to bude věc! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20840
4.1.11 17:12

Ale kdepááák, já jsem původně od Ostravy, jen muž je od Jičína, jsem z obliga :mrgreen:

Určitě je to lo dost lepší než předtím a rozhodně to není tragické :wink:

Mrkni na ten návod od Věrky - na osmém obrázku a dál je vidět, jak má mimčo tu kapsu hezky od kolínka ke kolínku a zapadnutý zadeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.1.11 17:17

Novire: Ale stejně bys zas mohla jet někdy kolem, jsi tu naposled byla v září, si to dobře pamatuju! :lol:
Tohle, jo?
 http://www.nosenideti.cz/…apsa0008.jpg

• Citovat
  • Upravit
20840
4.1.11 17:20

Jojo, září, tchánovci si to určitě taky dobře pamatujou :roll:

Jo, tenhle obrázek jsem myslela, mrkni na ty nožičky, jak jsou do široka a ten šátek je fakt od kolínka ke kolínku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.1.11 21:13

Bruni: chceš uklidnit? Jak správně podsadit nošence, tak na to jsem přišla minulý týden :mrgreen: (po cca 5 měsících nošení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
4.1.11 21:18
pomeranca píše:
Bruni: chceš uklidnit? Jak správně podsadit nošence, tak na to jsem přišla minulý týden :mrgreen: (po cca 5 měsících nošení)

Tak to je ještě dobrý.

Brun
Mě přijde, že u pidimimi nevadí, pokud se o tebe opírá kolínky. Ze začátku ještě nedokáže ty nohy tolik rozáhnout okolo tebe.
Jinak až nakoupíš všechny plíny, tak požádej o členství ve skupině Nosnice a může začít nakupovat šátky. :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.1.11 21:27

A foto pro pobavení: tohle jsem uvázala úplně poprvé, bez nějakého studování videí, prostě jen jak mi to zrovna připadlo vhodné zamotat… no a podle toho to vypadalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
4.1.11 21:29
pomeranca píše:
A foto pro pobavení: tohle jsem uvázala úplně poprvé, bez nějakého studování videí, prostě jen jak mi to zrovna připadlo vhodné zamotat… no a podle toho to vypadalo :mrgreen:

Tak to je fakt boží. To je něco jako kříž s kapsou venku i uvnitř. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.1.11 21:47
Alpaka píše:
pomeranca píše:
A foto pro pobavení: tohle jsem uvázala úplně poprvé, bez nějakého studování videí, prostě jen jak mi to zrovna připadlo vhodné zamotat… no a podle toho to vypadalo :mrgreen:
Tak to je fakt boží. To je něco jako kříž s kapsou venku i uvnitř. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo asi tak… možná ta kapsa byla i uprostřed :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.1.11 08:47
pomeranca píše:

To jsi ale dobrá! :palec:
Já bych se bez zkoumání videí do toho neodvážila pustit, natož do toho zamotat dítě! :lol:

• Citovat
  • Upravit
10713
5.1.11 09:58

No byl v tom asi 5 minut. Samozřejmě se mu tam nelíblo a krom toho mohl klidně vypadnout spodem… nepodařilo se mu to :lol:

A mimochodem, v té době jsem o nějakých videích vůbec neměla tucha. Motala jsem to podle obrázku už hotového úvazu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.1.11 14:08

Holky, co dnešní pokusy???

Hergot budu muset nabít foťák, z toho mobilu fakt není nic k poznání…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak