Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Ahoj
přidej se na Facebooku do skupiny Nosíme děti a tam najdeš i odkazy na skupinky měst co nosí. Tam Ti skvěle poradí a pomůžou. Dělají i srazy, takže tam by Tě to i urcite někdo naučil. Ja bych rada pomohla ale jsem z Ostavy. Dceru nosím v šátku od narozeni ale i v ušitém nosítku z šátku, ty jsou taky super. ![]()
@kikinous Máte Facebook? Tam najdete přímo skupinu Nosíme děti v Opavě, kde vám určitě rádi poradí ![]()
Ahoj děvčata, jaký šátek doporučíte pro zimní úplně čerstvě narozené miminko? Na doma i na ven. Ráda bych něco kvalitního, ale v tom množství všech značek se ztrácím. Pro staršího zvažuji spíš manducu, ale pro mimi je to prý nevhodné.
Holky, ráda bych pořídila RS na krátké poponášení (hlavně doma, jinak používáme nosítko). Batole, 9kg. Mohly byste mi poradit nějaký konkrétní, se kterým máte zkušenost? Budu ráda za jakýkoli tip.
@hajánek76 děkuji ![]()
Potřebovala bych poradit, jaký šátek na léto - zvažuji, zda jeden letní na celé období nošení, nebo teď koupit jen pro novorozence
(ne elastický)
A taky jaký koupit ring sling na celé období?
Mám doma Storch - Anna, ale je fakt hrubý ![]()
@Efka2015 já mám pro miminko Vatanai Eilean na léto, mám i batolecí šátky po dceři na větší děti, něco na léto, něco na zimu. Kolik chceš investovat. S RS nemám zkušenost, mám problémy se zády tak mám jen šátky a nosítka
@hajánek76 RS chci jen na takové poponášení..
Přemýšlela jsem kolem 2.000 Kč, určitě koupím nějaký zanošený starší..
Hodně doporučovali i Oschu nebo Yaro, to už jde úplně mimo mě, zkouším to nastudovat, ale zatím jsem mimo, je toho tolik ![]()
RS doporučuju nějaký hodně nosný, protože RS je zátěž na jedno rameno, tak ať je co nejmenší. Buď z nějakého tlustého bavlněného šátku s gramáží tak aspoň 250g/m (to většinou prodejce píše) nebo bavlna-len nebo bavlna-konopí. Já jsem RS používala hodně na doma na vaření a různé jiné domácí práce, když mi děti chtěly koukat pod ruce. Na ven jsem nosila standard dlouhý šátek, ale na doma byl RS super.
@Efka2015 Na léto něco s tencelem, lnem, konopím, repreve, ty jsou i nosné. Já mám ráda kombinaci bavlna/merino/len. Podívej se na Loktushe, Vatanai, Moisha, české značky a nejsou drahé
Čí větší výběr, tím hůř se vybírá..
Holky, doporučily byste spíše LennyLamb Big Love nebo Oscha Andaluz Blessed Moon Wrap - 50%len, 50%bavlna.?
Ahoj holky, žádám Vás o vyplnění mého anonymního dotazníku k bakalářské práci, který se týká nošení dětí. https://www.survio.com/…7W6X5W0D0S4X
Velice Vám všem děkuji ![]()
Ahoj, poprosila bych o nějaký doporučení na šátek 🙂 po případě, kde objednat a zda by mi někdo naučil ukázal jak vázat 🙂mám kluka 6tydnu. Doma mám manduku nosítko ale s tím ještě počkám 🙂
Dekuji
![]()