Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
25.3.17 15:40

Ahoj :) přidej se na Facebooku do skupiny Nosíme děti a tam najdeš i odkazy na skupinky měst co nosí. Tam Ti skvěle poradí a pomůžou. Dělají i srazy, takže tam by Tě to i urcite někdo naučil. Ja bych rada pomohla ale jsem z Ostavy. Dceru nosím v šátku od narozeni ale i v ušitém nosítku z šátku, ty jsou taky super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
25.3.17 17:25

@kikinous Máte Facebook? Tam najdete přímo skupinu Nosíme děti v Opavě, kde vám určitě rádi poradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
13.8.17 11:18

Ahoj děvčata, jaký šátek doporučíte pro zimní úplně čerstvě narozené miminko? Na doma i na ven. Ráda bych něco kvalitního, ale v tom množství všech značek se ztrácím. Pro staršího zvažuji spíš manducu, ale pro mimi je to prý nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.2.18 20:17

Holky, ráda bych pořídila RS na krátké poponášení (hlavně doma, jinak používáme nosítko). Batole, 9kg. Mohly byste mi poradit nějaký konkrétní, se kterým máte zkušenost? Budu ráda za jakýkoli tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.4.18 00:54

:mavam: chodí sem ještě někdo, kdo by mi poradil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
5.4.18 06:47

@Efka2015 s čím chceš poradit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.4.18 13:49

@hajánek76 děkuji :kytka:

Potřebovala bych poradit, jaký šátek na léto - zvažuji, zda jeden letní na celé období nošení, nebo teď koupit jen pro novorozence :think: (ne elastický)
A taky jaký koupit ring sling na celé období?

Mám doma Storch - Anna, ale je fakt hrubý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
7.4.18 20:16

@Efka2015 já mám pro miminko Vatanai Eilean na léto, mám i batolecí šátky po dceři na větší děti, něco na léto, něco na zimu. Kolik chceš investovat. S RS nemám zkušenost, mám problémy se zády tak mám jen šátky a nosítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
8.4.18 08:46

@hajánek76 RS chci jen na takové poponášení..
Přemýšlela jsem kolem 2.000 Kč, určitě koupím nějaký zanošený starší..

Hodně doporučovali i Oschu nebo Yaro, to už jde úplně mimo mě, zkouším to nastudovat, ale zatím jsem mimo, je toho tolik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
8.4.18 22:14

RS doporučuju nějaký hodně nosný, protože RS je zátěž na jedno rameno, tak ať je co nejmenší. Buď z nějakého tlustého bavlněného šátku s gramáží tak aspoň 250g/m (to většinou prodejce píše) nebo bavlna-len nebo bavlna-konopí. Já jsem RS používala hodně na doma na vaření a různé jiné domácí práce, když mi děti chtěly koukat pod ruce. Na ven jsem nosila standard dlouhý šátek, ale na doma byl RS super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
9.4.18 08:36

@Efka2015 Na léto něco s tencelem, lnem, konopím, repreve, ty jsou i nosné. Já mám ráda kombinaci bavlna/merino/len. Podívej se na Loktushe, Vatanai, Moisha, české značky a nejsou drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.4.18 11:57

Čí větší výběr, tím hůř se vybírá..

Holky, doporučily byste spíše LennyLamb Big Love nebo Oscha Andaluz Blessed Moon Wrap - 50%len, 50%bavlna.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.1.23 22:50

Ahoj holky, žádám Vás o vyplnění mého anonymního dotazníku k bakalářské práci, který se týká nošení dětí. https://www.survio.com/…7W6X5W0D0S4X
Velice Vám všem děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
19.9.23 09:54

Ahoj, poprosila bych o nějaký doporučení na šátek 🙂 po případě, kde objednat a zda by mi někdo naučil ukázal jak vázat 🙂mám kluka 6tydnu. Doma mám manduku nosítko ale s tím ještě počkám 🙂

Dekuji :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko