Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@verrru Už hledám skupiny, nevím ale jestli je rozdíl mezi nedonošenými dětmi a donošenými, při šátkování. Právě jsem si říkala, jestli nějakou maminku z Brna nenašla i tady, takže prostě už zkouším všechno, vzhledem k tomu že už jsem 2 měsíce nespala ![]()
@saiimona přihlas se do Brněnských šátkařek, určitě Ti rády pomůžou https://www.facebook.com/…86564884092/ a názorně ukážou ![]()
@verrru spoléhám na to, že jak budem mít hlavičku nahoru bude v klidu
@agy už jsem dohledala a zapojila se, dokonce se už i domluvila… ![]()
Děkuji!!
Ahojky, prosím o radu…ráda bych kvalitní šátek, ale nechce se mi investovat více jak dva tisíce, spíš 1700kč. Nabízí se tedy varianty Vatanai, Babylonia, Hoopediz, dále nevím. U dcery jsem měla Vatanai, asi jsem byla spokojená, ale řezalo mě to v ramenou (možná moje chyba). Takže pokud se nabízí něco lepšího, možná měkčího, brala bych to s radostí. Díky za případné rady.
Jaký Vatanai? J8 bych si z nabídky vybrala HOpp. V této cenové relaci ještě Storchenwiege. Možná i nějaký Natibaby, záleží, jakou chceš velikost a zda bereš i z druhé ruky. A pak nějaké novinky, ale to už jde mimo mne.
@March7 já mám už 6 let hoopediz a jsem spokojená. Šátek Vatanai jsem měla půjčený a ten bych fakt nebrala.
Zalezi co chces, jak stare ditko, jestli chces jen 100%bavlnu nebo nejakou primes.
Jinak muzu doporucit i Little frog, Yaro, Lenny Lamb, koukni na stranky šatkomanie. cz
@lucka83 nechci elastický, to je jediné, co vím:) Beru šátky i z druhé ruky, to je jasné
Little Frog jsem před tím neznala, tak jsem se jim na bazarech vyhýbala. Takže díky za tip. Mrknu a zkusím vybrat. Chci nosit od novoška celé období, ačkoli bych ráda ještě pořídila i Manducu na střídačku a hlavně pro manžela.
@Lama Lama Hopp? O tom jsem zase neslyšela já, tak mrknu, díky
Beru i z druhé ruky
Natibaby je dobrý? V bazarech se objevuje…ale jsem nevěděla, jak je na tom…
@marky070809 Děkuji, hoopediz mě láká ![]()
@March7 píše:
@lucka83 nechci elastický, to je jediné, co vím:) Beru šátky i z druhé ruky, to je jasnéLittle Frog jsem před tím neznala, tak jsem se jim na bazarech vyhýbala. Takže díky za tip. Mrknu a zkusím vybrat. Chci nosit od novoška celé období, ačkoli bych ráda ještě pořídila i Manducu na střídačku a hlavně pro manžela.
@Lama Lama Hopp? O tom jsem zase neslyšela já, tak mrknu, díkyBeru i z druhé ruky
Natibaby je dobrý? V bazarech se objevuje…ale jsem nevěděla, jak je na tom…
@marky070809 Děkuji, hoopediz mě láká
Hopp - myšleno Hoppediz, ty to píšeš blbě se dvěma oo místo pp
Nati bambus len byl můj nejoblíbenější šátek po Didymos rybách. Jako jediný jsem si ho nechala, jako věno pro snachu na vnoučata
.
@March7 jj je lepsi hned pevny od mala ![]()
Taky mam z druhe ruky satek, no mala jeste neni na svete ale uz mam koupeny ![]()
Jinak jeste super satky jsou Yaro, Natibaby, Storchweige, je toho hodne, zalezi co ti bude vyhovovat ![]()
On neni vatanai jako vatanai.. Ja mam perito a je to je uzasny nosny satek
Prodala jsem rybky karibky a nosila jsem 12kg syna v nem
a byl prijemny ![]()
@Any11 píše:
On neni vatanai jako vatanai.. Ja mam perito a je to je uzasny nosny satekProdala jsem rybky karibky a nosila jsem 12kg syna v nem
a byl prijemny
nejsou rybky karibky jako rybky karibky.
měla jsem tu slabší verzi a byla tak na mimino.
@Lama Lama píše:
nejsou rybky karibky jako rybky karibky.![]()
měla jsem tu slabší verzi a byla tak na mimino.
@Any11 píše:Ja mela tu silnejsi… ale ja u vetsich deti na primesove satky moc nejsem, reze mne to na ramenou, mam mnohem radsi vysokogramazni bavlnu
tak to mám naopak, nocotton Nati a vlněné brčálovky a nic jiného bych nepotřebovala. eda já už ninepotřebuju vůbec nic, jsem už jaksi vynošená.
@Lama Lama píše:
tak to mám naopak, nocotton Nati a vlněné brčálovky a nic jiného bych nepotřebovala. eda já už ninepotřebuju vůbec nic, jsem už jaksi vynošená.
Mne no-cotton nati vubec neoslovil… mela jsem 50-50 a rychle sel z domu. Satky jsou proste o individi preferencich ![]()
Taky uz nenosim (jen na vyletech v tule toddler, kdyz chce prcek spat), i kdyz jsem jeste vsechny satky neprodala ![]()