Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Da se nejak vytrenovat svalstvo? Ja bych tak rada nosila, ale po deseti minutach uz skucim bolesti.. dotazeny je dobre, jen mam ochably svaly..
@Tamtama píše:
Da se nejak vytrenovat svalstvo? Ja bych tak rada nosila, ale po deseti minutach uz skucim bolesti.. dotazeny je dobre, jen mam ochably svaly..
dá. mě třeba po porodu přišel lehčí starší na zádech, 13 kilo, než mladší 3,5 ila na břiše, protože jsem na nošení na břiše nebyla zvyklá.
@Lama Lama ja uz i mladsiho soupla na zada.. dokud se hybu, tak to docela jde, ale se starsim je i desetiminutova cesta na dve hodiny a vecne stojim.. pritom starsiho jsem nosila i v tehotenstvi..
Mam dotaz ![]()
Chci poridit satek ale vubec nevim jaky, urcite chci pevny, mala se narodi v pulce cervna.
Je lepsi novy nebo radeji z druhe ruky?
Take chci aby dele vydrzel ![]()
@lucka83 koukni na nosenideti.cz nebo isatky.cz, vsechny satky, co maji v nabidce jsou kvalitni znacky. Doporucuji z druhe ruky, novy satek je mene poddajny. Zalezi take na cene. Z levnejsich na leto na male mimi by byl super treba Sanami orisek (s bambusem) nebo lenny lamb s bambusem, pak nejaky bambusovy ci hedvabny nati,… Je toho na vyber opravdu moc. Mrkni, jake se ti libi ![]()
Ahoj holky. Mam šatek podedeny od sestrenky. Je tam na značce čáp s mimčem v zobaku. Nevite co je to za vyrobce?
@socina píše:
Ahoj holky. Mam šatek podedeny od sestrenky. Je tam na značce čáp s mimčem v zobaku. Nevite co je to za vyrobce?
storch
Mi to teda dalo práci. jsem to měla doma, ale zaboha si vzpomenout… ale je to logický, storch-. bych měla oprášit ut 20 let zapomenutou němčinu. ![]()
Holky, prosím o radu.
Chtěla bych koupit šátek, ale nevím, podle čeho vybírat? Na první jsem měla manducu, ale moc jsme jí nevyužili.
@Elilen na malé miminecko bych používá Vatanai, Šanami, Little frog.
Jestli chceš víc pomoci tak na Fb je skupina Nosime děti a tam ti rádi poradí
@lucka83 Děkuju, kouknu na to.
Malé je měsíc, ale už bude mít asi 5 kilo. A ráda bych jí nosila tak do roka.
Kamaradka bude mit deti rok od sebe a shani na starsi nositko.. co byste ji poradily na postavu 140 - 120 - 140?
Ahoj maminky, mám velkou prosbu, nemám čas pročítat celou diskuzi..Máme předčasně narozenou dceru,5.4.bude mít 3 měsíce, kor. měsíc. V noci vůbec nespí, např. od 22-5 hod ji musíme, houpat a nosit, skákat na balónu, ale už mně boli ruce a záda, každý mi radí zkusit šátek, máme doma babyvak a tam být nechce. Nemám ani šátek, ale nechci hned koupit něco co nevím zda bude fungovat, jsme z Brna (ze Šlapanic u Brna).Zajímalo by mne zda by mi nějaká maminka mohla poradit jaky šátek vůbec shánět a jak vázat, chtěla bych mít dceru vpředu ve svisle poloze..tak mi i usne. Hlavičk u ještě neudrží, nemám vůbec čas chodit na nějaký kurz, ještě nemáte ani očkování a musíme 4× denně cvičit. Předem moc děkuji.
@saiimona zkus najit na facebooku jestli u vas -v Brne-neni nejaka ochotna maminka, kt.by ti ukazala jak vazat a nechala třeba vyzkoušet šátek, na FB je plno skupin o noseni, urcite najdes i v brne… btw moje mimino nesnaselo polohu kolibky-stejnou polohu mas i s tim babyvakem, ale jak jsem ubazala do kříže-tzn hlavickou a bříškem ke mne, byl klid