Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2760
17.8.14 15:49

Ahoj @Billi a gratuluju k miminku :kytka: ja mam storcha Lilly, kupovala jsem nový a zamýšlím jako jediny šátek.. přijde mi celkem pevný a nosím cca 6 týdnů a to kříž s kapsou uvnitř, kolíbka mě i mimino prudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.8.14 16:12
@Anielka píše:
Jaky mas sanami? To si zas myslím, že vlny budou nosnejsi. Na 3m budou určitě výborné, ale asi se dají sehnat levněji, ale teď v lete jsou hodně žádané

Mam ten s příměsi bambusu - oříškový. Hlavne je ale krátký, mam ten nejkratší (myslim 4metrovy - od cipu k cipu) - Jenze jsem po druhem těhotenství skočila o dve konfekční velikosti :oops: a už ho mam fakt na doraz. A samozrejme bych chtela nějaký dalsi :mrgreen: Nemam žádné srovnání, ale az teď zjišťuju, ze by mohly byt asi i lepší šátky než ten muj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.8.14 17:48
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
25.8.14 19:01

Prosím radu

Ahoj, prosím poradíte úvaz pro 5měsíční mimi, by koukalo dopředu? našla jsem jen jakýsi úvaz „buddha“, ale to prý je pro již sedící děti. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Any11
25.8.14 19:22

@Markéta Fe Jediny bud na zada nebo uvaz na boku.

• Citovat
  • Upravit
1426
26.8.14 16:30

@Markéta Fe

já nevím ale miminko bych neotáčela zády k mamince nejen kvůli páteři ale také aby nemělo přetížené smysly, když už koukat vpřed tak dítko dát na záda, třeba do batohu, může koukat i si sklopit hlavičku na maminčino tělo když je unavené a stále má záda dokulata. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.8.14 21:34

Ja dnes kriz s kapsou ven a sla jsem veset pradlo na snury, vyhoda ikeacke tazky ze se clovek nemusi moc predklanet. A pak jsem si sedla na houpacku dala kaficko a vytuhla:D holky hlidal tata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
12.9.14 20:53

Ahoj, prosím, jaký byste doporučili úvaz pro dvouměsíční miminko? Jsem úplný začátečník a mám šátek Vatanai 3,5m. díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
12.9.14 20:56
@spiritt píše:
Ahoj, prosím, jaký byste doporučili úvaz pro dvouměsíční miminko? Jsem úplný začátečník a mám šátek Vatanai 3,5m. díky :)

jakou máš konfekční velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
12.9.14 21:41

38?..měřím 160cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.9.14 10:15

@spiritt Kříž s kapsou uvnitř http://www.vonzi.cz/…psou-uvnitr/ jsem u dětí vázala od prvního dne.
Dle mého univerzální úvaz na břicho (něco jiného vážu jen výjimečně když situace vyžaduje). Jen se obávám, že s tak krátkým šátkem to bude oříšek, jestli se vůbec povede. Pokud chcete opravdu nosit, tak doporučuji pouvažovat o delším a kvalitním šátku. Investice se mi maximálně vyplatila.
Také Vám doporučuji oslovit nějakou zkušenější nosnici, pokud s vázáním začínáte. Internetové návody Vám poradí techniku úvazu, ale drobnosti, vychytávky, dotahování, atd. je lepší konzultovat osobně.
https://www.facebook.com/…40121418990/?… skupina na FB, kde se jistě budete moct s nějakou šátkařkou ve svém okolí spojit. Podle mých zkušeností každá z nás ráda pomůže začátečnici.
Držím palce, ať se Vám i Vašemu drobkovi nošení zalíbí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
13.9.14 11:19
@spiritt píše:
38?..měřím 160cm

nejlepší je kolíbka v kříži s kapsou, teda podle mě, nebo vertikál kříž s kapsou uvnitř, ale to podle mě s 3,5 m neuvížeš. možná ještě dvojitý kříž, ale tip top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.9.14 12:43

@spiritt sice OT, ale jak se nakonec prcek jmenuje? =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
13.9.14 20:20

@majav @Lama Lama Díky, já mám tenhle šátek půjčenej od příbuzný. Zkoušela jsem právě kříž s kapsou uvnitř, ale samozřejmě šátek je příliš krátkej, akorát jsem myslela, že je to mnou, že to špatně vážu, ale tak asi ne.
@Tamtama :mavam: no nakonec je po tatínkovi Ladislav, tatínek si to prostě vydupal. a koukám, že tobě Igor taky neprošel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
13.9.14 21:07

Tak jsem projela pár stránek, a mám dojem, že z toho 3,5m šátku neuvážu nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie