Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Ahoj @Billi a gratuluju k miminku
ja mam storcha Lilly, kupovala jsem nový a zamýšlím jako jediny šátek.. přijde mi celkem pevný a nosím cca 6 týdnů a to kříž s kapsou uvnitř, kolíbka mě i mimino prudila
@Anielka píše:
Jaky mas sanami? To si zas myslím, že vlny budou nosnejsi. Na 3m budou určitě výborné, ale asi se dají sehnat levněji, ale teď v lete jsou hodně žádané
Mam ten s příměsi bambusu - oříškový. Hlavne je ale krátký, mam ten nejkratší (myslim 4metrovy - od cipu k cipu) - Jenze jsem po druhem těhotenství skočila o dve konfekční velikosti
a už ho mam fakt na doraz. A samozrejme bych chtela nějaký dalsi
Nemam žádné srovnání, ale az teď zjišťuju, ze by mohly byt asi i lepší šátky než ten muj:)
Ahoj, prosím poradíte úvaz pro 5měsíční mimi, by koukalo dopředu? našla jsem jen jakýsi úvaz „buddha“, ale to prý je pro již sedící děti. Díky.
já nevím ale miminko bych neotáčela zády k mamince nejen kvůli páteři ale také aby nemělo přetížené smysly, když už koukat vpřed tak dítko dát na záda, třeba do batohu, může koukat i si sklopit hlavičku na maminčino tělo když je unavené a stále má záda dokulata. ![]()
Ja dnes kriz s kapsou ven a sla jsem veset pradlo na snury, vyhoda ikeacke tazky ze se clovek nemusi moc predklanet. A pak jsem si sedla na houpacku dala kaficko a vytuhla:D holky hlidal tata
Ahoj, prosím, jaký byste doporučili úvaz pro dvouměsíční miminko? Jsem úplný začátečník a mám šátek Vatanai 3,5m. díky ![]()
@spiritt píše:
Ahoj, prosím, jaký byste doporučili úvaz pro dvouměsíční miminko? Jsem úplný začátečník a mám šátek Vatanai 3,5m. díky
jakou máš konfekční velikost?
@spiritt Kříž s kapsou uvnitř http://www.vonzi.cz/…psou-uvnitr/ jsem u dětí vázala od prvního dne.
Dle mého univerzální úvaz na břicho (něco jiného vážu jen výjimečně když situace vyžaduje). Jen se obávám, že s tak krátkým šátkem to bude oříšek, jestli se vůbec povede. Pokud chcete opravdu nosit, tak doporučuji pouvažovat o delším a kvalitním šátku. Investice se mi maximálně vyplatila.
Také Vám doporučuji oslovit nějakou zkušenější nosnici, pokud s vázáním začínáte. Internetové návody Vám poradí techniku úvazu, ale drobnosti, vychytávky, dotahování, atd. je lepší konzultovat osobně.
https://www.facebook.com/…40121418990/?… skupina na FB, kde se jistě budete moct s nějakou šátkařkou ve svém okolí spojit. Podle mých zkušeností každá z nás ráda pomůže začátečnici.
Držím palce, ať se Vám i Vašemu drobkovi nošení zalíbí:)
@spiritt píše:
38?..měřím 160cm
nejlepší je kolíbka v kříži s kapsou, teda podle mě, nebo vertikál kříž s kapsou uvnitř, ale to podle mě s 3,5 m neuvížeš. možná ještě dvojitý kříž, ale tip top.
@majav @Lama Lama Díky, já mám tenhle šátek půjčenej od příbuzný. Zkoušela jsem právě kříž s kapsou uvnitř, ale samozřejmě šátek je příliš krátkej, akorát jsem myslela, že je to mnou, že to špatně vážu, ale tak asi ne.
@Tamtama
no nakonec je po tatínkovi Ladislav, tatínek si to prostě vydupal. a koukám, že tobě Igor taky neprošel ![]()
Tak jsem projela pár stránek, a mám dojem, že z toho 3,5m šátku neuvážu nic ![]()