Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
942
27.5.14 14:44

@Kaculela jo ja jsem to zas zkusila přesně takhle a skoro jsme to měli. Ale když už jsem konečně dostala šátek pod zadeček tak vykopl nožkama… já jsem myslela že mě klepne :lol: A pak to už zas bylo skoro hotovo ale nedokázala jsem mu dát dolů ručičky. Měl je pod látkou na mých ramenou. On je strašně živý. Těší se že se jde nosit ale nemůže být v klidu. S tím zápasíme od začátku. No byl to mazec. Záda mě boleli, vedro mi bylo a pak jsem už musela jít do školky a tak jsem z toho byla hotová, že i náš běžný úvaz na břicho jsem popletla :lol: No bude to chvilku trvat ale snad to nakonec zvládnem. Na léto by se to docela hodilo. Výlety už s nošením na břiše asi nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.5.14 16:35

Ahoj maminky, prosím vás o názor, co si myslíte o šátku Zara jade spring, někde píší Ellevil? Jedná se o kvalitní šátek, dostatečně silný? Dále, co myslíte bude mi stačit velikost 4,2m na úvaz dvojitý hammock, když mám konf. velikost 38-40 (prcek 1,5r.)? Děkuji a hezký den všem! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.5.14 16:38
@Cudli píše:
Ahoj maminky, prosím vás o názor, co si myslíte o šátku Zara jade spring, někde píší Ellevil? Jedná se o kvalitní šátek, dostatečně silný? Dále, co myslíte bude mi stačit velikost 4,2m na úvaz dvojitý hammock, když mám konf. velikost 38-40 (prcek 1,5r.)? Děkuji a hezký den všem! :D

velikost 4,2 m při vel. 40 na batole fakt ne. Mám vel 40 a s 4,2m, to šlo fakt jen s miminem na posledních centimetrech. Okolo roka už jedině uzel pod zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.14 16:40

@Cudli ano je to Ellevill Zara - jade spring.. mne by 4,2 na DH nestacilo.. a mam taky cca 38/40, ale odviji se to i o objemu hrudniku a tak.. ja mam zaru s primesi, mam ji rada, ale pro hodne nosnic to moc nosne satky nejsou… asi bych koukala po nejakem primesovem, vic nosnem pro batole.

• Citovat
  • Upravit
306
28.5.14 16:59

Jeje tak to abych koukala po něčem jiném. Mám práve didymos a velikost 4, zatím jsem nosila jen vepředu (kříž s kapsou)a tam ta délka stačila.. Takže Zara nic moc teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.5.14 17:02

KsK se čtyřkou na batole? 8o 8o Se čtyřkou jsem KsK uvázala novoše. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
28.5.14 17:06

Devcata mam vyprat moby wrap pred prvnim pouzitim? :think:

• Citovat
  • Upravit
306
28.5.14 17:16
@Lama Lama píše:
KsK se čtyřkou na batole? 8o 8o Se čtyřkou jsem KsK uvázala novoše. :think:

No tak teď si nejsem úplně jistá jestli je to vel.4 :oops: ale byla jsem o tom přesvědčená :lol: proto jsem si říkal, že ta vel.5 by mohla být ok. Takže jakou tak velikost mám shánět na ten dvojitý hammock? A teda lepší příměsový než čistou bavlnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.5.14 17:23

Kdybych vybírala znovu šátek, tak jdu jednozančně do Nocotton Nati. Je to jediněj dlouhej, který sem si ještě nechala. vel 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.5.14 17:31
@Lama Lama píše:
Kdybych vybírala znovu šátek, tak jdu jednozančně do Nocotton Nati. Je to jediněj dlouhej, který sem si ještě nechala. vel 6.

Jojo tak díky moc! Jdu kouknout po bazarech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
28.5.14 21:03

@Cudli Já mám nati 100% bavlna 4,6m a hammock na záda s rok a půl letým dám a nosný mi příjde hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
28.5.14 21:03

@Cudli Jo a konfekční velikost mám taky cca 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
4.6.14 18:52

Ahoj, co dělám špatně když mě při nošení v kříži s kapsou uvnitř bolí bedra v kříži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.6.14 19:52
@starnew píše:
Ahoj, co dělám špatně když mě při nošení v kříži s kapsou uvnitř bolí bedra v kříži?

Ahoj, nejspíš to bude nedostatečným dotažením. Zkus se předklonit, dítě by se ti nemělo odklonit od těla, podle toho zjistíš, kde je třeba dotáhnout úvaz. A taky se narovnej, uvolni… Kámošku bolela záda, neb se zakláněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
12.6.14 11:37

@alhena díky bylo to tim dotažením už sem to docela zmákla je to každý den lepší a lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí